[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 13 octombrie 2009

O lume pe dos

Lucram din greu la urmatoarea productie. V-am vorbit deja despre ea. "O lume pe dos". Suntem in situatia de a le fi ridicat deja in picioare. Cele trei piese intr-un act. Azi repetam "Naomi in camera de zi". Naomi este o doamna in varsta, psihopata, care primeste vizita fiului sau si a sotiei acestuia. Cand am citit prima data acest text, radeam singur ca prostul. Fabulos de absurd. Sau absurd de fabulos :). Discuta despre costume la ora acestor randuri. Imi astept intrarea in scena. Ieri am lasat repetitia intr-un punct foarte amuzant: trei actori miscandu-se simultan pe scena, cu actiuni diferite fara sa se ciocneasca si intr-o armonie vizuala studiata. Daca cineva privea de undeva de sus ar fi zis ca am innebunit. De zeci de ori aceleasi trasee parcurse de trei oameni care brusc se opresc, vorbesc ceva pret de cateva secunde si o iau de la capat cu plimbarea prin scena. Da, poate fi foarte ciudat... ma cheama in scena... revin.

8 comentarii:

  1. cand se joaca "o lume pe dos" pentru public? sunt cateva zile in Bucuresti si imi doresc sa o vad :) sau imi recomanzi ceva?
    multu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar daca imi permite proprietarul! Am si eu un anunt de campanie electorala!

    Votati-ma ca sa-i umflu banii mogulului Voiculescu !
    N-am program electoral, n-am viziune, blogul meu e varza dar am nevoie de bani pentru tigari si pentru bere ... promit doar ca voi cheltui foarte rapid toti bani.
    La http://danvoiculescu.net/blog/votati/, un simplu click la sectiunea Bloguri specializate – “Istoricul zilei” si berea in cinstea domniilor voastre o beau!

    RăspundețiȘtergere
  3. sounds intriguing...gen teatrul absurd al lui Ionesco?

    RăspundețiȘtergere
  4. it's a must see ..
    sa aveti spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu sa te vad!!! Jucand..Cantand, te-am (tot) auzit..dar jucand tot asa charismatic oi fi? Tot cu maiestrie interpretezi orice rol oricat de absurd, de enervant ar fi? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti sa mergi sa-l vezi in "Biloxi Blues" sau in "Ferdinand al VIII-lea Regele Spaniei", la teatrul de comedie. Eu am vazut doar "Biloxi Blues", o piesa care merita vazuta chiar de mai multe ori. Daca o sa mergi sa vezi piesele, nu o sa fii dezamagita nici de Tudor, dar nici de ceilalti actori. Este cu adevarat un mare actor.
    Abia astept sa vad noua piesa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am un fix.Dar e unul bun...:P
    Se poate veni la repetitie?Promit sa stau linistit.
    Apropos Tudor te-am vazut pe strada,ai trecut pe langa mine...doamne cat de inalt poti fi!!

    RăspundețiȘtergere