[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 19 octombrie 2009

A plecat dintre noi Ion Cojar

A plecat dintre noi Ion Cojar. Regizor si profesor pentru generatii de actori si studenti. Un teoretician desavarsit care si-a lasat amprenta pe variile personalitati care i-au trecut prin mana.

E o zi trista pentru ca ne pierdem profesorii si o data cu ei reperele. Vor lipsi din UNATC vorbele lui Ion Cojar pentru multi adesea plictisitoare, dar atat de importante in formarea subconstientului actorului. Nu i-am fost student, dar mi-as fi dorit sa-i fiu, fie si pentru un semestru.

La revedere, domnule regizor si profesor. Actorii va saluta, oriunde v-ati afla. Si stim, cu adevarat, este important procesul, nu succesul. Multi uita asta, domnule profesor. Sunt insa multi care nu vor uita si nu Va vor uita.

Dumnezeu sa va odihneasca!

4 comentarii:

  1. e un mare pacat cand mor atatia oameni importanti. am auzit de maestrul ion cojar, chiar si intr-un moment de repetitii la teatru. dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Odata cu plecare maestrului Ion Cojar am pierdut ceva din noi...acest ceva, jar si lumina il vom cauta pierduti si singuri....

    Vor trage salve de onoare iar noi vom lacrima asa cum o facem din ce in ce mai des, insa arta, mestesugul si talentul uneia dintre ultimele personalitati ale Artei Dramatice din Romania s-a stins singur si in mare durere...

    Curaj prieteni, ne vom reintalni curand si impreuna vom reface tot ce a acum am gresit.

    Multumim Ion Cojar pentru tot ce ne-ai invatat!Dumnezeu sa il ierte.

    Multumesc Tudor, sanatate!
    Victor

    RăspundețiȘtergere