[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 23 octombrie 2009

I love this life

Joi ma duc la teatru la ora zece, dupa o noapte in care am dormit putin. Repet pana la ora 14. Fug sa mananc. Vine Cosmin si ma ia. Mergem spre aeroport. E ora 15, avionul decoleaza la 17:20. E timp. Asta daca nu se sparge o teava la Baneasa. Record: 600 de metri intr-o ora jumate. Sa nu deviem. Ajung la avion. Ajung la Cluj. 18:40. Fug la hotel. Nu pot dormi. Interviu la 20:20. Fur doua ore de somn, totusi. Incalzire. Concert la 00:30. Este 2: 30 cand ies de pe scena si 3:20 cand intru in camera. Ma trezesc la 5:45. E vineri. E acum. Urmeaza sa aterizez la Buc la 7:45. Repetitie la teatru la ora 12:00, apoi avion catre Timisoara la 17:40. Probe de sunet la 20:00. Cantare la Timisoara 23:00 The Note. Avion a doua zi la 6:00. Repetitie la teatru la ora 12:00. Cantare la Pitesti la 19:30. Nunta bunului meu prieten Beiu la Bucuresti 1:00.

Ce-mi vine in minte? Rafalele de aer rece de la scara avionului, mainile celor o mie de oameni din Obsession care pareau aripi de porumbei luandu-si zborul intr-o piata mare, o stewardesa amabila care-mi ofera suc de rosii, cartela de la hotel, liftul, tricourile ude, nu mai am aer la Dumnezeu nu apare la stiri, fete fericite in public, sunt o papusa de carpa la final, sunt un globe trotter, sunt pe pilot automat, dar jur ca-mi place fiecare secunda din goana asta nebuneasca si sunt fericit ca nu trebuie sa merg la birou, zi de zi, sa am ceasca mea de cafea personalizata, un wallpaper cu vreo statiune exotica, sase birouri intr-o incapere mica, povestile de zi cu zi si tigara de pe hol din 50 in 50 de minute. Nu, nu e aroganta, pur si simplu asta nu e pentru mine, pentru mine e tristetea diminetilor ca s-a terminat si speranta unui de-a pururi nou inceput. I love this life. My life. Timisoara, sunt varza, dar ne vedem diseara cu zambetul pe buze.

21 de comentarii:

  1. cred ca si asta poate intra in definitia fericirii.

    RăspundețiȘtergere
  2. empatizez enorm. asa e... viata cu o cana personalizata la birou si tot ce ai mai spus nu e nici pentru mine, motiv pentru care sunt la Berlin... imi traiesc povestea de dragostea si beau un pahar de sangria in timp ce traduc niste poezii... diseara ma duc sa dansez. ahhh, cata dreptate ai !

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost minunat aseara la Cluj! Multumesc! Am strigat si am cantat atat de mult,incat ma tem ca nu cumva corzile mele vocale sa fi suferit daune permanente...A fost cald si-a fost inghesuiala...oricum m-as fi intors, simteam respiratia intretaiata a cuiva, intr-un spatiu extaordinar de inghesuit...A meritat asteptarea, a meritata durerea!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. super...intr-o viata atat de busy, nu mai ai timp sa-ti plangi de mila, am experimentat asta pe propria piele.mai greu e atunci cand obosesti fizic si trebuie sa te opresti dar nu vrei sa faci asta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti iubesc si urasc libertatea. Ura care vine din neputinta. Ce faci cand nu gasesti acel ceva care te face sa "canti". Sunt o respectabila farmacista de 29 de ani si ma sufoc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand mai ai timp sa scrii si pe forum?
    Sincere aprecieri pentru devotament.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un week-end plin cum s-ar zice. Mult prea plin dupa parerea mea. Sanatate iti doresc, sa poti sa faci tot ceea ce-ti doresti si-ti place!

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai introdus si pe mine in agitatia ta citind acest post :) Nice ...

    RăspundețiȘtergere
  9. mai bine asa decat sa stai sa te joci pe calculator cum fac 300 de mi de adolescenti. sau batrani... pe banca.

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-era dor de o scriere in care sa musteasca dragostea de viata (si de libertate).

    RăspundețiȘtergere
  11. e prima oara cand dau un comm undeva candva,..ba nu mint am mai dat pe hi5...in fine pe un blog:)
    dar nu m am putut abtine,,,azi te am vzt pt prima oara asa....normal :) am fost la multe concerte dar te vedeam asa d sus si de neatins, azi pe lipscani am trecut pe langa tine si a fost foarte ciudat. Stiu, o sa gandesti asa si ? cata lume nu trece....dar pur si simplu am simtit sa spun asta si aici,.,,plus ink vreo 5 mesaje prietenilor :)
    e bine sa stiu k totusi esti un om normal :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Timisoara te asteapta cu bratele deschise. Am gasca mare asa ca trebuie sa fiti la inaltime ca de obicei. Salutare si i c u when u get there.. "BAD" FOR LOVE, FLO :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Tudosky unde zici ca o a canti la Pitesti!?!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fericit pentru ca la tine nu se poate instaura monotonia. Un dute-vino la foc automat si un "haos" organizat :p. I believe that you enjoy this kind of life. Si totusi mai ai timp de scrieri fara "interpretari", de acest loc (blog) mirific unde sa asterni ganduri care te reprezinta. Tine-o tot asa si vei primi numai laude. E de apreciat ca reusesti sa le imparti pe toate. Enjoy your life!

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne cat imi dorest si eu viata putin mai agitata...mi-as fi dorit mult sa te vad azi in concert la TM dar din pacate nu pot(asa-mi trebe daca mi-a trebuit munca in stainatate) :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vama Veche - Timisoara ( http://vamatimisoara.blogspot.com )

    RăspundețiȘtergere
  19. cred ca ai o obsesie cu tine. apoi asta e munca, asta e pasiunea, din chestia asta traiesti, din asta te hranesti. nu mai face pe victima, cmon. stii ca asa e!

    RăspundețiȘtergere
  20. comentariul "respectabilei farmaciste" m-a dat peste cap, pe bune. urma sa comentez ceva la mişto ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Viata inseamna viteza .:)
    Tu alegi sa faci ceea ce-ti place.
    Tu le dai viata celor ce te asculta, si cred ca deja stiai asta.
    Continua sa faci ceea ce-ti place, caci o faci bine !

    RăspundețiȘtergere