[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 23 octombrie 2009

VAMA @ Obsession, Cluj












Credite foto: Roland Vezeteu


5 comentarii:

  1. Tudor, mie unul mi-a placut enorm faza slow-motion de la sfarsit :))
    Piesele imbatatoare, si cu gatul uscat...m-am simtit din nou plin de mine si de voi.
    Ne permitem!
    Va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat....o noapte, 2 ore pe care nu am sa le uit. 2 ore in care am uitat de tot, am uitat sa fiu suparata, am uitat sa fiu stresata, am uitat de griji si de probleme, partiale si sesiune, mii de pagini de citit.

    Nu am fost niciodata in Vama, am fost la noi la mare, insa nu am ajuns in Vama. Am auzit ce spun unii, insa mie mi se pare ca este o parte din Rai, este o bucata de pamant unde esti cu adevarat fericit, unde oricine ai fi esti cineva, al cuiva si pentru cineva. Acolo esti tu...doar tu, fara accesorii.

    Vama (formatia)....o granita intre tristete si fericire, intre lacrimi si zambete, intre fericire si extaz, o binecuvantare pentru noi, muritorii.

    Eu va multumesc pentru ca existati, va multumesc pentru fiecare vers, fiecare nota, fiecare solo, fiecare concert, fiecare melodie. Va multumesc pentru ca imi redati zambetul de fiecare data cand va ascult, ca imi pierd vocea dupa fiecare concert!

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici puteti vedea povestirile celor care s-au inscris pana acum in concurs. Poate nu va intereseaza premiile, bucurati-l insa pe Fabian!

    RăspundețiȘtergere
  4. Indieni au aterizat în centrul orașului. O vreme încântătoare te invită la plimbare. Noi în schimb, la vânătoare de cadouri, vorbim de concert Vama!

    [...] „Mă, am crezut: faaain, omul ăsta e dintre acei, care vine pe scenă - actor grăbit, pleacă imediat ce piesa i-a sfârșit - nu salută publicul, nu nimic. Cântă, pleacă.
    Daaar la piesa „18 ani”... wow! DELIRRR :O ”

    :) Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu zambeam frumos in poza... Si ii multumesc si lui Eugen pentru toate zambetele impartasite . A fost un concert minunat cel de la Cluj, plin de emotie si trairi intense. M-am simtit mai aproape de voi ca niciodata !
    Va multumesc din suflet pentru tot !

    ... cu regrete ca nu am putut scrie acest comentariu cu cateva zile in urma...

    RăspundețiȘtergere