[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Victoria lui Michael Jackson

In definitiv cel mai frumos lucru pe care l-a putut obtine Michael Jackson prin moartea sa a fost surclasarea dramei prin muzica. Ca o consecinta a vremurilor cinice pe care le traim, in care omenirea n-are nicio problema sa vanda tot ce se poate sfidand legile minimei morale, muzica lui Michael Jackson a explodat ca o buba cu miere in loc de puroi asurzind incercarile mercantile de a-l omori zi de zi in alt fel. Este suprema victorie a unui artist.

20 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul e ciclic.La fel cum intr-a "doispea" invatam despre condita omului de geniu(Eminescu),asa acum acum avem exemplul lui MJ.Cred,fara sa exagerez cu ceva ca MJ in 50 de ani, se va preda in scoli

    RăspundețiȘtergere
  3. Michael Jackson a fost, pe scurt, cel mai bun entartainer/showman din toate timpurile. Nemaivorbind de muzica, doar de show-uri.
    Am fost extrem de intristat in acea noapte de iunie vazand la cnn ca a murit. Asteptam cu nerabdare concertele care se anuntau a fi de vis. Imi pare rau ca multi l-au descoperit abia dupa ce a murit, insa pe de alta parte imi pare bine ca l-au descoperit chiar si asa. Long live the King!

    RăspundețiȘtergere
  4. trista e porcaria care s-a intimplat...in cele din urma trusturile, media si lacomia de bani l-au ucis, exact ca pe Jimi Hendrix.
    After all, un muzician mort e mai bun decit unul viu si neascultator, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Moartea lui Michael a facut o lume intreaga sa stea in loc. A fost ca o palma data intregii planete. Uimitor! Cred ca numai un razboi ar mai putea aduce atatea lacrimi simultan. Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  6. E adevarat ceea ce zici...dar totusi a devenit un subiect destul de hazliu daca stai si te gandesti, pentru ca exact dupa moartea lui au aparut miile si miile de ”fani michael jakson”. nu spun ca toti au aparut atunci, dar cei mai multi.Nu sunt un mare fan MJ dar ascult muzica lui si ma binedispune cateodata, dar practic el si`a adus moartea exact langa pat. Si parerea mea e ca si`a distrus viata cu propria mana prin incercarea sa fie mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat e ceea ce spui tu oricum altfel nu putea fi,sa fim seriosi la ce te asteptai de la cel mai tare entertainer al tuturor timpurilor?

    RăspundețiȘtergere
  8. iarta-ma, dar e o victorie trista, inutila si construita pe ipocrizia umana.
    si pe langa asta, sa fim seriosi, oameni mor zi de zi in razboaie, sunt curajosi si vrednici de orice admiratie, iar noi il plangem pe Michael Jackson de trei luni.
    pe cuvant, imi pare rau, dar chiar m-am saturat.
    daca maine moare Al Pacino nu va fi doliu international. daca moare Cohen, putini vor fi cei care il vor plange. la fel se va intampla si cu alte personalitati ale lumii. oameni care poate au dat mai mult decat Michael.

    cu respect,
    roz

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate comentariile voastre sunt inutile aici nu e vorba despre MJ ci despre forta de perenitate si de perpetuare a muzicii in raport cu mizeria umana. Comentati pe langa subiect ceea ce ma determina sa va rog sa va ganditi mai bine inainte de a scrie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce-a facut MJ prin moartea sa: i-a dat ideea lu fra-su sa organizeze un concert fantoma in Viena si sa fraiereasca zeci de fani...VICTORIE!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Te iubesc Tudor ,pentru cele spuse!Michael Jackson este inegalabil!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca artistii ar lasa in urma o asemenea amprenta cum a lasat-o MJ prin muzica sa cartile de istorie ar fi mai lungi...dar sunt lasate amprentele de catre dicatatori...asta ne-a ramas din trecut rautatea pe care o poate manifesta omul si lacomia...prea putin sentimentele frumoase si mai putin frumoase traite si ganduri exprimate prin arta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. michael a iesit voictorios de multe ori, chiar daca pana la urma foamea de bani a omanilor din anturajul sau l-a omorat. El e invincible, si a dovedit-o rezistand in industria muziacla, iesind invingator in numeroase randuri desi multa lume la izgonit, l-a umilit si a incercat sa il distruga. long live the king!

    RăspundețiȘtergere
  16. "Victoria lui Michael Jackson"
    in ultima perioada intrase in conul de umbra neagra al uitarii dar dupa moartea sa a dezlantuit din nou nebunia si si,a atras noi fani
    da o VICTORIE de neegalat

    RăspundețiȘtergere
  17. Tudor, lumea vrea sa vorbeasca despre Michael Jackson. Fanii lui tanjesc dupa asta. Inteleg ca subiectul atins de tine e defapt muzica, dar oriunde vei pomeni de Michael, lumea va vorbi. Nu doar despre muzica sa, ci si despre OMUL Michael Jackson, pe care multi l-au descoperit abia din iulie. Esti un artist si sunt convinsa ca intelegi asta. S-a intamplat la tine pe blog; asta e! Oricum, sunt fan Michael Jackson, iti impartasesc afirmatia si iti multumesc ca ai scris despre el!

    RăspundețiȘtergere
  18. O victorie pentru viitor,o durere pentru prezent.Ai vorbit foarte frumos si ai si dreptate.Dar Rozana ar trebui sa scrie pe blogul lui Cohen daca tot il place,chiar nu o pune nimeni sa il plinga pe Michael.Dar nu exista blog unde sa nu intre si unul din asta "mai inteligent"decit restul.Daca ajungem sa il comparam pe cel mai complet artist al lumii,textier,compozitor,dansator,showman ,inovator,interpret(si toate acestea la un nivel de exceptie)cu unul bun,dar bun,doar atit,inseamna ca nu ne duce capul.
    Dar oricum,Victoria lui Michael exista si fara aceste personaje.Pacat ca este foarte trista.

    RăspundețiȘtergere