[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 19 august 2008

Ghid pentru Betivii incepatori

Nu te apuca de baut. E greu sa ai succes si risti sa devii alcoolic. Si o data cu alcoolismul esti un fel de "orc" intr-o lume de "elfi".

Daca totusi te apuci ar trebui sa stii cateva lucruri:

1. Nu bea cu avansatii. Nu vei putea tine pasul, seara ta se va sfarsi repede plus ca le vei arunca oamenilor in carca o grija in plus: corpul tau care va fi devenit balast.E ca la box: "semimusca" nu lupta la "grea".

2. Scopul tau nu e sa te imbeti ci sa ramai treaz. Gandeste-te mereu la asta.

3. Cum poti ramane treaz? Simplu: nu trebuie sa incerci sa-ti depasesti limitele. Betia nu e reclama la gilette sau adidas. E o stare de bine generata de alcool. Pana la un punct si antidepresivele au acelasi efect:))

4. Nu amesteca. E inutil sa ti-o spun. O stii deja: e in codul nostru genetic si totusi o mai facem din cand in cand desi stim ceva urma. Daca esti incepator combina doar o data si dupa aia revino la bautura serii. Ex: daca ai inceput cu bere si vrei sa combini bea o(1) tequilla si revino la bere. In principiu nu se recomanda combinatiile decat pentru avansati, alcoolici, aventurieri.

5. Nu incerca sa "agati" cand bei mult.Betia si flirtul sunt lucruri aflate in contradictie. Majoritatea femeilor detesta betivii. Betivilor le pute gura si fac promisiuni fara acoperire. Nu vei avea nici o sansa. Doar daca agati o alta betiva. Nici aici nu va iesi bine: Doi betivi facand sex reprezinta o sursa nesfarsita de umor. Daca o faci filmati-va si pune pe you tube pentru funny moments.

6. Serveste cate o gustarica in timpul unei betii de cursa lunga. Asa fac rusii si cred ca au ceva de spus la capitolul asta. O gustare n-are nimic din betia filmelor americane dar te poate tine in viata pan' la ziua.

7. Nu bea de dragul ingurgitarii. Te dezumanizeaza. Nu bea bere calda doar ca sa te afli in treaba. Nu pune cola in vodca si nici in jack daniels. Bea jack'ul fara gheata cu apa minerala rece separat. Nu bea orice tequila. Sauza, Olmeca. Spritzul e spritz si daca nu-l bei rece iar te afli-n treaba. Nu bea vodca prea ieftina. Respecta-ti ficatul. Cu el ramai.

8. Nu-ti rezolva problemele cand esti beat.Abtine-te. Nu-ti suna fosta iubita pentru ca nu "trezia" v-a despartit, vodca nu ti-o aduce inapoi si cand esti beat perceptia asupra proriilor dorinte se schimba radical. Nu incerca sa-ti suni seful sa reglezi conturi sau sa ceri marire de salariu. Nu-ti suna vreun prieten sa-i propui afaceri. Vei fi ridicol.

9. Sa nu ramai ultimul in carciuma. Ospatarii ii detesta pe ultimii clienti plus ca-ti va fi cel mai greu s-ajungi acasa. Nu te certa cu taximetristii. Sunt uniti si risti s-o furi plus ca prietenii tai sunt beti si nu ai pe cine suna, remember?

10. Sa nu bei regulat. Sa nu bei de suparare. Sa nu bei pentru ca se cere sau se impune. Sa nu bei din teribilism. Sa nu bei din solidaritate. Sa nu bei ca esti mai fraier. Nu esti. Sa nu bei ca esti singur. Sa nu bei ca sa evadezi. De-abia atunci esti prins. Sa nu bei ca sa uiti. Iti vei aduce aminte cand te vei trezi.

11. Sa bei de placere.

12. Nici o femeie nu va refuza un(1) pahar de sampanie. Un pahar la momentul si in contextul potrivit are de multe ori efectul unui buchet de trandafiri.

25 de comentarii:

  1. Oh, si cate ar mai fi de adaugat...

    - nu spune ca esti obosit, cand de fapt ai baut nu-stiu-cate pahare; nu e credibil si enervezi.
    - nu face propuneri...sexuale. (ma rog...poate ca totusi nu e o chestiune general valabila, hm...)
    - nu te urca la volan, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. simpatic post-ul tau :) dar si adevarat si ca incheiere: incearca sa iti amintesti de aceste "reguli" atunci cand esti beat:)) :))...stim ca nu vei putea

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu bei si sa mergi in acelasi timp.. poate te impiedici de o banca in fata la stuf si cazi cu nasu in nisip.. nu e frumos deloc..

    RăspundețiȘtergere
  5. ;)) Misto postul asta si cu destul de mult adevar in el

    RăspundețiȘtergere
  6. "sa nu faci tot ce e in viata interzis e ca si cum ai sta paralizat la pat in paradis":D

    RăspundețiȘtergere
  7. "10. Sa nu bei regulat. Sa nu bei de suparare. Sa nu bei pentru ca se cere sau se impune. Sa nu bei din teribilism. Sa nu bei din solidaritate. Sa nu bei ca esti mai fraier. Nu esti. Sa nu bei ca esti singur. Sa nu bei ca sa evadezi. De-abia atunci esti prins. Sa nu bei ca sa uiti. Iti vei aduce aminte cand te vei trezi."
    mult prea adevarat

    RăspundețiȘtergere
  8. Si daca, dupa ce ai gasit motivul pentru care sa te apuci de baut si ai selectat bautura conform indicatiilor chirilicului, la trezire tot te simti ca un fund alearga 5 kilometri, stai 5 minute in cap si fa o baie in ocean.

    RăspundețiȘtergere
  9. ar mai fi una:
    nu te imbata daca esti fata ...
    cel mai urat mi se pare sa vad o tipa beata moarta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uratul cred ca sta cel mai putin in slabiciunile noastre. Poti sa fii mai treaza ca intreg pamantul si tot respingatoare sa fii. Betia ar trebui mai curand sa ne induioseze. Ca multe altele...

    RăspundețiȘtergere
  11. trebuia sa scrii mai devreme asta,si jur ca teas fi ascultat.Dar din pacate mam imbatat pentru ca bausem prea repede,si mam facut de kkt...ca dupaia am borat pe jos (ceilalti au fost ingroziti):D

    RăspundețiȘtergere
  12. '...pentru ca nu "trezia" va despartit...' adica v-a despartit, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. E ciudat ca au raspuns numai gagici... Of... se pare ca am fost invinsi!

    RăspundețiȘtergere
  14. dc erau 10 ar fi fost Dekalog, dar ca sunt 12, cum s-ar numi?:)

    RăspundețiȘtergere
  15. prin asta sa inteleaga lumea ca tudor chiar citeste ce scriem pe aici ( \:D/ ) multumim tudor!
    cu ocazia asta si a postarii tale ulterioare.. te rog continua "sinucigasul.moartea dupa plutire." sau ofera-i macar un sfarsit..

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, si eu am tot intrebat de sinucigas...

    RăspundețiȘtergere
  17. " nu sunt treaz decat atunci cand dorm ... "

    RăspundețiȘtergere
  18. ohooo si cati betivi incepatori care nu tin cont de punctul 10 cunosc :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Care din aceste 12 puncte sunt inca neincalcate de tine?

    RăspundețiȘtergere
  20. Mult adevar in cele spuse de tine.A bea cu masura alaturi de prieteni e o adevarata placere,
    excesul cauzeaza doar neplaceri.

    RăspundețiȘtergere
  21. am incalcat toate regulile :))) primesc vreo medalie? si le-am incalcat pe toate acum recent, weekendul trecut in Vama Veche :))

    RăspundețiȘtergere