[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 16 august 2008

Unde e mama?

Nunta la Tulcea. Costumul mirelui este mai presus de ideea de sclipire. Iti ia ochii si nu ti-i mai da inapoi. E o caldura care nu mai merita descriere. Cortegiul de nuntasi urca treptele hotelului. Agale. In deschidere cameramanul filmeaza scarile. Dunarea curge alene adormind cu miscarile ei uleioase barcile albe de pe mal. Nasu' a renuntat la costum. E in camasa albastra cu maneci scurte, transpirat. Ochelari Ray Ban. Cortegiul inainteaza lent. Mireasa isi tine mirele de mana oarecum plictista. Hai s-o facem si pe asta, poti citi pe fata ei. In capul scarilor mirele incepe sa caute cu privirea nelinistit, agitat. O scurta ezitare si intreaba: - Unde e mama? Un tigan in blugi incepe sa cante marsul nuptial. Ma uit curios dupa femeia fara de care mirele nu poate pasi in viata dar nu dau de ea. Mireasa e la fel de plictisita. Probabil ca ea stie mai bine unde e mama.

8 comentarii:

  1. Mireasa stie intotdeauna!...ca nu degeaba a ajuns ...mireasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. made in Romania.Nunta ca la carte:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am uitat pe dracia asta care se cheama blog pt prima oara azi. Te-ai amuza daca ai sti de ce. Cat rau si cat bine mi-a facut internetul, cu toate idioteniile lui, as scrie in sir cateva zile si tot nu as termina. Tu pari destept, scrii binisor. De ce ti-ai facut blog? Am si eu o curiozitate, fac un studiu de caz. Despre nunta de ce ai scris? te-a impresionat ceva acolo sau ti-ai facut tema pe ziua de azi? La nunta mea el nu-si cauta mama. E de vorbit... Ei, acum nu mai am nimic cu nimeni. Nu sunt un fan inrait al tau, vreo admiratoare infocata sau ceva de genul asta. De pe langa dunare scriu, o sa-ti spun daca mi s-a parut uleioasa, o s-o studiez mai cu atentie. Incredibil de cat de acut lipsiti de substanta sunt oamenii. Eu personal topai pe mine ca pe o jumatate de lamaie, sa storc tot. Tare curioasa sunt daca citesti toate tampeniile astea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer? Aiurea nunta....
    Si spun asta gandindu-ma doar la mireasa plictisita....

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai e clar cu Tudor, scrie ca sa-si exercite creativitatea; erorile sunt umane - de aceea creioanele au guma la un capat

    RăspundețiȘtergere
  7. hai sa facem un film, hai sa faci un film, un spectacol,ceva...nervul teatral incepe sa-ti dea semne, nu-l obtura, fa ceva cu spiritul tau de observatie.Pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru "eulmeu" ...
    Am si eu o curiozitate...si anume ce vizeaza studiul tau de caz si cum se numeste?
    Probabil "o jumatate de lamaie despre acuta lipsa de substanta a oamenilor..."
    Acum... ca orice om liber are dreptu' sa isi faca blog. Poate are un scop sau poate doar de aia' ", poate pentru oamenii care il citesc si le face placere sau poate putin ii pasa de asta, e dreptul lui. Nu sunt eu in masura sa vorbesc despre asta, e doar o parere. Si e la fel de liber sa scrie despre nunta sau orice alceva, si tu esti la fel de liber/a sa citesti sau nu. (stiu ca suna a replica banala). La fel, ai dreptul sa vezi Dunarea ca fiind uleioasa sau mai putin. E doar felul lui de a vedea Dunarea si nu obliga pe nimeni sa accepte ca Dunarea e uleioasa ca pe un adevar universal valabil.
    Incredibil de cat de liniari sunt unii oameni...

    RăspundețiȘtergere