[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 1 august 2008

Teledon Realitatea

Realitatea organizeaza un teledon in beneficiul sinistratilor din Moldova. Asta se va intampla luni. Puneti mana si voi si dati un telefon si ceva de ajutor pentru oamenii aia.

Pierderea casei presupun ca poate echivala cu pierderea cuiva drag.

15 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incredere in banii dati unor ORGANIZATII.

    Casele de paianta vor cadea la fiecare ploaie. Ele nu au fost luate de viitura, ci s-au inmuiat ca un cornet de inghetata.

    Intre jumatate si trei sferturi din banii mei sunt luati de stat pentru a avea grija de Romania.

    Mai tineti minte cati bani s-au strans in urma cu vreo 10 ani pentru o afacere privata si anume pentru UNIVERSITATEA PRO ? Tot prin TELEDON.

    Nemaivorbind de banii disparuti din fondul LIBERTATEA constituit imediat dupa Revolutie.

    Le-am cam amestecat, scuzati.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am incredere in realitatea.
    punct.
    oamenilor de acolo nu le mai e frica de Dumnezeu (nu ca le-ar fi fost, stiu eu...), sunt suparati pe EL ca i-a batut cu atata inversunare, sunt suparati pe autoritati care nu fac suficient de multe pentru ei, sunt suparati pe cei care au trimis prea putina apa, prea putina paine, prea putine conserve, prea putini bani din care ei nu isi pot construi alte case...mi-e mila cu adevarat de batranii de acolo care isi traiesc cu ultimele forte disperarea sau deja impacarea cu soarta cruda...suna tu la realitatea, tudor, si roaga-te ca donatia ta sa nu ajunga pe alte maini decat unele muncitoare si care inca mai stiu cum se impreuneaza degetele pentru rugaciune...

    RăspundețiȘtergere
  4. din cauza lui vantu nu aveti incredere?

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost ceva anul trecut cand le-a dat becali sa isi ridice casa si ei vindeau sacii de ciment s.a.m.d...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu o sa dau. Stii cumva in Bucuresti un centru unde se pot face donatii ( haine..etc) pt sinistrati ? Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.inundatii.unsr.ro/
    E nevoie de voluntari

    RăspundețiȘtergere
  8. se poate si asa: http://www.lumebuna.ro/inundatii/. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. gata, m/am prins...sa stii ca nu toti sunt asa. apropae nimeni nu e asa. oamenii aia sunt distrusi, intelegi? nu mai au unde sta, nu stiu daca te/ai prins...inchipuieti ca apartamentul tau cu 40 de camere si 10 buzi ar fi inundat, dar vai, am uitat tie nu ti se poate intampla asa ceva...m/am prins...dci oamenilor de acolo (respectiv, aici, unde din intamplare locuiesc si eu), din moldova nu le e firca de Dumnezeu si eventual pute locul sub ei de lenesi nu? nu prea cred! muncesc, mai si invata si le pasa, draga de Dumnezeu mai mult decat ai crede. si apropo, ai vreo idee de ce botosani , suceava si uneori iasi nu apar niciodata pe harta? pt ca nu s/a nascut nici un becali aici, s/au nascut doar ,,cacatul afurist si fatalu" de eminescu, enescu, creanga si multi altii...dar ce?!? noi suntem aia lenesi si saracii oameni din sate, care nu mai au nimic material...nu avem frica de Dumnezeu...multam in numele celor de pe langa noi, pt ca incerci sa ii ajuti, tudor

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, Tudor, datorita lui SOV nu o sa particip la teledon.

    In schimb, puteti face donatii trimitand un SMS FARA TEXT la numarul 874 (2 euro/sms in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote), similar subsemnatului.

    Mai puteti dona apeland numarul de telefon 0900 900 002 (2 euro/apel in reteaua ROMTELECOM)

    SAU se pot face donatii in conturile special deschise de Crucea Rosie Romana la BRD - Agentia Piata Romana:

    Cont lei RO36BRDE410SV51618614100
    Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100

    Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii si asistarea acestora pe termen mediu.

    Sursa: http://www.crucearosie.ro/news/52/34.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. link-ul arata la final:
    ../news/52/34.html

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca e mai grav sa pierzi locuinta decat pe cineva drag. Daca ma gandesc bine, nu se pot compara.
    Nu cred ca ne putem pune in situatia lor. GAndeste-te ca intr-o zi nu mai ai nimic. Un geamantan cu boarfe. Nu ai unde sa mergi cand pleci de la servici, nu ai unde sa dormi, nu ai de unde sa pleci.
    Zicea cineva de mai sus ca e nevoie de voluntari. Si de sponsorizari ale marilor lanturi de magazine de constructii, sau orice. sa cumpere materiale si voluntarii sa construiasca.

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar azi dimineata inainte sa vin la birou am vazut ca toti banii aceia stransi la teledoane sunt impozitati ... si nu stiu cate milioane au ajuns la stat in urma aplicarii TVA-ului. E trist ca politicien

    RăspundețiȘtergere