[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 11 august 2008

Licitatie pe blog. Pentru sinistrati.

Mi-a venit o idee. De ce persoanele publice nu si-ar licita anumite obiecte de care ar fi dispuse sa se dispenseze pentru diverse cauze umnanitare, cea mai recenta fiind a sinistratilor din Moldova?

Spre exemplu: eu pun la bataie aici pe blog placa mea de snowboard nu foarte in regula dar inca functionabila. Incep licitatia sa zicem de la un milion. Voi prin "comments" licitati timp de 24h. La sfarsitul zilei cel care liciteaza cel mai mult castiga, face plata intr-un cont umanitar sa zicem UNICEF BRD si cu chitanta platii corespunzatoare sumei din "comment" intra in posesia placii de snowboard a lu' Chirila si contribuie la
campania umanitara sus amintita. Va bagati?

28 de comentarii:

  1. nu cred ca este chiar locul indicat pentru o astfel de campanie. etse nevoie de cat mai multa publicitate. plus, nu cred ca la noi chiar sunt oameni ce ar licita pt anumite lucruri personale ale 'vedetelor'.
    asta cred.
    cu respect,
    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta idee.
    Mi-ai adus aminte de un interviu cu Keith Richards, in care spunea ca el nu spala niciodata hainele ... le arunca. Ma gandeam cati bani ar scoate daca in loc sa le arunce le-ar licita pe ebay. Probabil ca are destui ...

    Ofer 2 milioane.

    Felicitari din nou pentru initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma gandeam ... ma rog nu are nicio o legatura cu ce ai postat ...dar simt nevoia sa iti spun ...o invidiez pe andreea ....esti minunat tudor ...nu o lua ca o declaratie de dragoste ...este un sentiment de admiratie ... de speranta ca mai sunt oameni ca tine ...PS: si eu il cam urasc pe Fat-Frumos si te admir pentru initiativa cu licitatia!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. claudia si laurentiu isi disputa placa pt aceeasi suma din pacate nu putem avea doi castigatori.deci?
    placa e americana nebranduita si legaturile sunt wild-duck!

    RăspundețiȘtergere
  5. din punctul meu de vedere, modul in care ai initiat licitatia, tudor, este prost.
    Chiar daca are un scop umanitar, "cumparatorul/donatorul de fonduri pt scop umanitar" este interesat si de modul in care arata placa. este interesat daca are elemente personalizate, sau daca nu cumva o fi semnata de tine.
    In al doilea rand, nu cred ca licitarile ar trebui facute prin comment-uri si intr-un mod mult mai organizat, printr-un plug-in pe care sa il pui in post. Astfel ai fi obligat sa licitezi peste ultima suma, nu cum s-a intamplat aici(roxana care a licitat 150, chiar daca mai sus se oferise 200).
    o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. daca scri pe ea o dedicatie speciala si ne intalnim la o strangere de maini si un suc, ofer pe ea 260.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ofer 350 plus un un poster si un autograf de la tine.Si esti sigur ca banii ajung unde trebuie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu bunavointa, se poate promova...

    http://www.bestmusic.ro/Tudor_Chirila_licitatie_pentru_sinistratii_din_Moldova-stiri10270-1.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un gest frumos si trebuie promovat . Eu am facut`o pe blogul meu . Poate ca termenul ar trebui sa fie extins , macar 3 zile sa tina licitatia .

    Uite ca imi place initiativa lui Tudor si cu siguranta , aceasta trebuie sa se repete . Eu impreuna cu cativa prieteni din oras am decis sa strangem jucarii , haine , orice pentru copii de acolo .

    Impreuna , cu SERIOZITATE putem ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  10. dragii mei este doar o idee: bani se depunintr-un cont care este girat de o organizatie UNICEF sau alta organizatie umanitara credibila.asta depinde de castigator. pentru a primi placa nu trebuie decat chitanta cu suma licitata.

    conduce claudia si atat cu 360!!

    cine da mai mult?:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place initiativa ta Tudor si as licita pentru un obiect de`al tau. Dar cum eu nu stiu sa folosesc o placa de snowboard (poate ar trebui sa ma apuc sa invat) astept o alta licitatie.

    RăspundețiȘtergere
  12. ba, ideea nu e ca "am luat chilotzii lu chirila"...ideea e sa va miscati cururile si sa ajutati pe ala de langa si sa dati si trei milioane pe un cui, ideea e buna in esenta pentru ca ai posibilitatea sa profiti de statut, adica persoana publica..dar ar putea sa fie si mai mare..ca imagine exista si bunavointa multor persoane..adica de promovare sau voluntariat, de ce nu maine nu se strang jucarii si un calculator pentru un orfelinat?...fericirea vine din lucruri marunte...ca sa deschizi o fundatie e nevoie de niste bani, io n'am..in consecinta nici credibilitate...dar altii au

    RăspundețiȘtergere
  13. Normal emol ca in primul rand conteaza sa ii ajutam pe cei care au nevoie de ajutor. Eu una as avea o groaza de jucarii si haine de dat. Dar de aici din Zalau... cine misca ceva aici sa strangem si sa trimitem si noi ceva pt cei care poate in acest moment au nevoi de noi mai mult ca oricand?
    Ideea cu "am luat chilotzii lui chirila" e tare... e adevarat ca nu e vorba de asta...dar macar daca dai un ban de ce sa nu te alegi si cu ceva ce ai putea folosi?

    RăspundețiȘtergere
  14. ba "sinistratii" sunt doar un caz..initiativa asta ar trebui sa stimuleze initiativa din fiecare, si in zalau sunt oameni amarati pun pariu pentru care poti sa faci ceva..cu o simpla idee, eu stiu ca nu pot sa reabilitez un azil de batrani ca nu reprezint nici o fundatie si pe imaginea mea nu prezint...incredere, de asta ziceam ca posesoru blogului poa' sa profite de chestia asta, dar eu si cinci prieteni putem sa strangem jucarii, dai un ban..primesti un zambet

    RăspundețiȘtergere
  15. Asemenea gest este agreat de alte natii de mai mult timp. Sunt sigur ca si Romania se indreapta pe drumul drept. In pasi mici, ce-i drept.

    RăspundețiȘtergere
  16. doamne, ai placa WildDuck
    aveam 12 ani si umblam cu un snowboard WildDuck pe partiile din Predeal, si cu nickul WildDick pe #bucuresti @ undernet @ mirc.
    as cumparao cu oricat ! a mea s-a rupt in stancile din sinaia pe la varsta de 17 ani acum vreo 2

    RăspundețiȘtergere
  17. ideea ta nu e buna pentru ca nu o sa se ajunga la o suma foarte mare, nu e de parca ai cine stie cati magnati excentrici ca fani. probabil o sa o ia cu economiile de viata(scurta, ce-i drept) o pustoaica care isi va petrece tineretea frecandu-si intimitatile de cantul placii, miscandu-si sprancenele in ritmul soldurilor, in timp ce asculta nu am chef azi si cand ajunge la partea cu nu ma vrei azi, o sa urle odata cu cd-u si o s-o podideasca un plans mocnit, infundat. asta vrei? distrugi o viata (poate chiar 3, daca ii luam in calcul pe parintii indurerati de esecul social al odraslei) ca sa imparti 4 milioane la cateva sute de oameni. ai banii astia sa-i dai si din buzunar...cum de altfel probabil deja ai facut, doar ca fara sa te lauzi. in scimb puteai si placa sa o vinzi pe ocazii.ro, sub anonimat (poate luai chiar mai mult) si virai singur banii. te si alegeai cu un "wow, tu esti tudor chirila" cand va intalneati sa-i dai placa.

    cineva care nu gandeste ca adolescenta de mai sus ar zice "bine ma, virez banii, da n-am nevoie de placa". si daca are nevoie de placa, cu siguranta pana la sfarsitul licitatiei, va fi mult mai ieftina la magazin.

    RăspundețiȘtergere
  18. Unde se ajunge, ma apuca tristetea, e vorba despre niste bani pe care noi ii donam cuiva, despre asta e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  19. Prea multa vorbarie, normal, e mai usor sa critici decat sa pui umarul sa ajuti. Nimeni nu are pretentia ca acest demers sa aiba un ecou senzational, dar este un inceput, s-a dat tonul. Chiar nu conteaza cine ce ofera si cine ce primeste, ideea era sa se traga un semnal de alarma. Asa ca fratilor lasati bla bla-ul si licitati!

    RăspundețiȘtergere
  20. rake...ideea e ca daca adolescenta vrea sa faca baie cu placa, bravo ei pt ca placa nu preprezinta doar o placa de snowboard, ci un obiect mult mai valoros care a apartinut unei persoane dragi pe care o stimezi si o apreciezi. Plus cel mai important lucru e ca merg cateva milioane catre nishte oameni sau catre un om, bani care nu ar fi existat fara aceasta licitatie.Eu as cumpara-o, dar sunt student care lucrez pt a-mi termina studiile.Eu unul ma indoiesc, daca as detine-o, ca as fi frecat-o de partii, ci as fi pus-o langa manusha lui Chirila. By the way, Tudor, nu ti-ai dat seama ca iti lipseste o manusa neagra?:P ai pierdut-o acum vreo 2 ani la inceput de decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  21. dau eu 500 pentru placa:D

    recunosc, nu stiu sa o folosesc, si daca as stii nu as face-o:D

    prefer s-o tin in camera mea, pe perete... nu ar arata rau:)

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere