[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 2 august 2008

Vama si pe Kiss

Pentru ca o piesa sa intre in heavy rotation sau in difuzare pe un radio ea trebuie sa treaca de testare. Pentru a fi testata se difuzeaza de 100 de ori dupa care sunt sunati oameni in mod aleatoriu care isi dau cu parerea asupra recognoscibilitatii a zece secunde din partea cea mai "powerful" a piesei. In functie de rezultatele testarii piesa ramane sau nu pe radioul respectiv.

De ieri Vama se difuzeaza si pe Kiss Fm cu "Suflet Normal". Asta pana acum nu s-ar fi intamplat pentru ca anterioara conducere a postului nici nu catadicsea sa ia piesa in considerare pentru testare. S-a intamplat asa cu "La Radio" , "Bed for Love" , "Pe Sarma". Aceste piese nici macar nu intrau in cele 100 de difuzari pentru ca fostul director de programe pur si simplu nu considera ca piesele au de ce sa intre in testare. Practic el devenea testarea. Lucrurile se schimba insa si iata ca Vama se difuzeaza si pe kiss fm. Am facut aceasta dizertatie pentru ca cred ca publicul nostru este si aici si imi pare ra pentru toata perioada in care a fost privat e muzica noastra.

In rest raman un fan Guerilla carora le multumim pentru "every day support"

11 comentarii:

  1. Eu ascult Kiss FM inca de cand s-a infiintat! Este pacat sa aud ca s-a intamplat asa ceva cu piesele voastre!
    Oricum sa speram ca de acum inainte lucrurile vor reveni "la normal"...pentru ca sunteti buni si meritati sa fiti difuzati! :)

    Felicitari pentru tot ce ati facut si faceti! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica sa nu crezi in coincidenta.Acum 5 minute oprisem pc-ul si pornii radio pe Kiss,flebetea mea.Si...o surpriza mai mare nici ca se putea...on air era tocmai Vama cu piesa lor!
    Este pentru prima data cand o aud,imi place pentru ca este super de frumoasa si sensibila...si canta despre un suflet normal si impacat asa cum sunt si eu...Chiar daca...:)
    Inca o data CONGRATULATIONS si vorba aia,ar merge si niste "jubilations"...in sfarsit! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit! .. Exista acum suflete normale si la management team KISS FM. Ii pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. da da si eu am auzit piesa pe kiss, superba ca restul!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant noul vostru album.Totusi undeva parca lipseste muzicalitatea cauzata de lipsa rimei .

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ dia

    penibila esti tu. cum poti sa zici ca pe guerrilla se da orice gunoi? poate ca nu se da muzica potrivita pt a iti taia o vena ;)

    eu stiu ca le-am dat la fiecare radio cate un plic cu un cd, nu cu bautura :) poate ca ti-a intrat parul in ochi si de aia nu ai vazut bine ;)

    nu iti mai zic ce meriti ca nu vreau sa fi un sad emo si sa te am pe constiinta :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Inainte sa existe KissFm sau Guerrilla, sau implicit, "VAMA", ProFM era postul unde s-a dat play fiecarei piese Vama veche, si s-au bucurat de un succes real. As vrea sa stiu... in ultima vreme de ce nu mai aud acolo vreo piesa Vama? E din cauza conducerii (constant pe bord Cristi Schnebli), sau nici macar nu s-a dat piesa, sa fie difuzata? Stiu ca Pro-ul nu mai e ca pe vremuri, dar chiar asa s-a dus "influenta" lui?

    RăspundețiȘtergere
  11. I love Vama! Abia astept sa aud cum suna si in emisiunea mea :)

    RăspundețiȘtergere