[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 24 octombrie 2009

VAMA @ The Note, Timisoara









Credite foto: Lucian Leucea

18 comentarii:

  1. Eu vreau sa ti spun ca in poza a treia sunt niste entitati foarte frumoase cu voi care s-au lasat fotografiate. Si in a 5 a sunt cateva, le-ai vazut? sau crezi ca sunt de la aparat/lumini?

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, multumim ca a-ti revenit!

    Totusi nu ma pot abtine...sunt 2 lucruri ce nu le-am putut intelege; unul dintre ele nu tine de voi ci de cei de la The Note si anume ca au plantat mesele alea exact in fata scenei(practic au ocupat aprox tot ringul de dans), total neinspirat pt un concert...si mai ales un concert VAMA, locul unde ar trebui sa fie multimea in picioare, dansand, sarind...etc HELLO!!! ESTE UN CONCERT...WTF!
    Al doilea in schimb PROBABIL ca tine de voi si anume pretul biletului (40 ron!). Cred ca cea mai mare parte a fanilor Vama sunt liceeni si studenti, si sunt exact cei pe care i-ati cam indepartat de la acest concert datorita pretului, lucru pe care probabil ca l-ai observat...nu a fost plin in The Note aseara iar atmosfera a avut putin de suferit, in unele momente a fost chiar anosta pt un concert de-al vostru.
    In fine, cele 2 lucruri combinate mi-au lasat sincer un gust putin amar, indulcit totusi de cantecele voastre!

    Pareri?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Camelia: In fotografie "entitatile" acelea se numesc bokeh. Sunt parti de imagine nefocusate bine, din cauza ca sunt fie prea aproape, fie prea departe de camera. In cazul acesta eu cred ca erau fire de praf.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://vamatimisoara.blogspot.com

    sau

    pe youtube : vama timisoara


    Multumim baieti pentru seara fantastica! Va asteptam cat de curand

    RăspundețiȘtergere
  5. X and Y fiecare vede/percepe ce vrea,nu sunt bokeh chiar in toate cazurile.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Camelia: Eu am raspuns din punct de vedere fotografic, atat.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Camelia Sunt foarte putine persoane care stiu despre `aceste` entitati sau care le ACCEPTA!! Eu i-am aratat verisorului meu globuri de lumina in cateva poze si spunea " aaaa e de la aparat, pleaca de aici mai fata cu globurile tale". Cate poze am cu entitati. Am facut una recent, de ziua mea, si in una din entitati se vede perfect fata domnului Isus. Hihii.. Si David mi-a facut poze "cu entitati" dar ce sa ii spun eu lui :|. Imi zambeste si pleaca mai departe. Sunt trista uneori pnt ca as vrea sa ii spun atat de multe chestii...but..

    @x and y explicatia ta este explicatia a milioane de oameni care nu vor sa vada mai departe de lumea acestea. Mai cerceteaza..

    RăspundețiȘtergere
  8. @ea,nu toti suntem la fel, avem perceptii diferite, e bine sa ne acceptam reciproc si sa ne onoram alegerile.
    Eu,tu sau altii nu le vedem/simtim pt ca am cercetat sau pt ca ne a convins cineva..

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce entitati frate? Sunt spoturile colorate din spate si cateva fire de praf. Lasati-o-n fras!

    Superb concertul.
    Dar intr-adevar, atmosfera numai de Vama n-a fost... mult prea multe fite ca sa te desfasori asa cum aveai trairile interioare. Prioritate aveau cei care au platit enorm pe mesele din fata... (?!) sau care stateau lesinati pe canapele, fara pic de emotie la auzul atator cuvinte frumoase. Ma lasi!

    Atata noroc ca piesele sunt minunate (minus piesa cu porcul si cea cu Dumnezeu apare la stiri).

    RăspundețiȘtergere
  10. @ea: Multumesc de sfat, la fel te sfatuiesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Piesa cu Dumnezeu nu apare la stiri e un minus??? mie mi se pare foarte tare.intr-adevar fitele au cam stricat tot aseara...dar mai asteptam vama la timisoara pentru un concert pentru suflet...

    RăspundețiȘtergere
  12. 40 de ron e pret de vama, de data asta ne-ai cam vamuit rau...

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru concert! Eu zic ca s-a meritat sa merg de la Arad sa va vad... Pacat doar ca timpul acordat fanilor dupa concert a fost atat de scurt si locatia inadecvata...

    RăspundețiȘtergere
  14. Asteptam concertul acesta de mult timp ... de foarte mult timp si cand am aflat ca veti veni am fost in extaz.. dar cum vii sa mai zis pretul a fost exagerat si ma impiedicat sa vin .
    Va mai asteptam la timisoara cu bratele deschise>:D< si sper ca o sa va onoez cu prezenta
    o seara faina
    aaa era sa uit..cele 14 licee in acre vei merge sunt doar din bucuresti sau colinzi si prin alte orase?! Timisoara te vrea la ea in liceu

    RăspundețiȘtergere
  15. minunat..sunteti cei mai tari...nu lisesc de la nici un concert cand veniti la timisoara de cativa ani..pacat k publicul de la timisoara nu stie sa va aprecieze pe masura..adica cel putin in the note asa a fost..oricum sunteti cei mai buni..va astept cu drag..

    RăspundețiȘtergere