[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 11 august 2008

Plaja pustie chiar exista

Plaja pustie din articolele anterioare exista. Chiar exista. Stau marturie in sensul asta bronzul de pe fata mea si un anume soi de liniste in privire pe care sper s-o pastrez cat mai mult timp...

Aseara pe autostrada m-am simtit ca in Need for Speed. O singura greseala si...game over. Am observat ca suntem un popor nascut pe banda a doua sau a treia. Banda intai ii jigneste oarecum pe romani.

Pe plaja pustie m-am jucat cu un zmeu. Nu m-am pus inca pe placa dar am tras de zmeu si-am invatat sa-l tin in vant, sa-l plimb. Alt sentiment de libertate. Sigur o sa ma apuc de kite.

Am lipsit cateva zile. cand m-am intors acasa am vazut ca europenii isi cheama acasa oamenii din Georgia. Razboi. Viteza. Prea mare viteza.

11 comentarii:

  1. Ufff.. Si mi-e dor, tare dor de mare. Nu ma dau eu batut pana nu ajung si acolo. Ai dreptate cu autostrada ! Tocmai de aia in Romania la fiecare 3 ore un om moare pe sosea.

    RăspundețiȘtergere
  2. welcome back!
    o sa ai linisitea in privire, cel putin pana sambata cand ajungi din nou ;)

    ps: anunta si tu locatia concertului din Tulcea, te rog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu putina sticla pisata si cativa adversari (adio plaja pustie) cartea lui Khaled Hosseini ar prinde viata...sper nu intru totul:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. la inceput n-am vrut sa divulg, dar plaja pustie cred ca e la Vadu

    RăspundețiȘtergere
  6. wrong andrei. lasa-te. oricum poti divulga aici pt ca blogul nu e citit de mitocani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vadu? eh cine e sa stie de Vadu stie. asa cum stie si de Corbu si de Gura Portitei. eu zic ca oricum gasesti bucatele de plaja. daca nu , iti construiesti plaja ta si gata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce parere aveti despre ce s-a intimplat la Vadu, unde un ins cu tractor a arat drumul de acces pe plaja, in asa fel incit oamenii aflati deja acolo, neposesori de masini de teren, evident, nu pot sa plece? Vi se pare normal ca politia sa nu faca nimic in sensul asta? Cine e insul cu pricina? Cine l-a trimis pe el sa faca asta si de ce? Unde sintem, pentru numele lui dumnezeu, si la cheremul cui?

    RăspundețiȘtergere
  9. intrebarea ar fi cat timp va mai fi "o plaja pustie.." de ce sa n`o lasam pustie ?:)

    RăspundețiȘtergere
  10. ghici ce.... plaja pustie de lacorbu va mai exista maxim un an... se face cartier rezidential... la fel cum gura portitei a fost un mic paradis... acum e statiune...

    RăspundețiȘtergere