[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 28 mai 2009

Sunt soparla si cal in acelasi timp.

Ar trebui sa va distrez azi, nu? Sa fiu cireasa de pe tort, maslina fara sambure, frisca de pe marginea frappe-ului. Sa fim fericiti. Clovnul sa se lupte cu bufonul, regele sa rada incert. A ras de mine sau de mine? Fericire cu orice pret. Neaparat tampa. Fericirea tampa e grand cru. Fericirea intrinseca e premier cru. Un spumant rose intr-o seara de vara cu matase neagra la care doar tanjesti. Fraierii nu stiu sa sarute picioarele. Una e sa-ti prelingi balele, alta e sa le controlezi. Vai, omule Tudor Chirila, cat de bine te cunosc! Nu zau, dar nu esti interesat(a) de broasca Tudor Chirila? Oracaie adorabil cand ti-e lumea mai draga! Are un talent surprinzator in a-ti recita versuri corporatiste. Stie sa strice o seara. Amesteca socata cu icre negre si o venereaza pe bunica-ta. Vai, iarta-ma, bunica-ta a murit? Nu cred, e prea posibil sa fie o stea pe cer. Aia care mi-a atras atentia cand era sa intorc masina cu rotile-n sus. Era in august. Nu stii ca in august universul se umple de mediocritate? Mii de stele printre care si bunica-ta. Ok, nu ma mai iau de ea.

Fii fericit, atata lume te iubeste. Sunt o caprioara ranita care are nevoie de ajutor. Sunt si cativa care s-ar pisa pe mine. Doar ca impun sindromul prostatei. Stii, emotivii se apropie de pisoar gata sa elibereze jetul, dar ca prin minune se propteste un mitocan langa ei si nimic nu mai merge. Te intrebi de ce? Pentru ca gandurile sunt in pula. Firave, avortone, au blocat fluxul pisarii intimidate de vecinul de pisoar. Daca vreti sa va pisati pe mine accept, dar va rog sa o faceti cu capul. Hmmm! Cum spuneam, hai sa ne distram, primavara si-a intrat in drepturi fara sa-si asume vreo obligatie. Mai, Primavaro, mai; tarfa sezoniera care te futi cu vara de frica iernii, nu ti-e rusine sa nu-mi dai nimic la schimb? Ce tarfa sentimentala esti! Stii bine ca ma multumesc doar cu puful pe care il zburatacesti prin aer... Primavara e o imensa gaina beata pe care o jumuleste Zeus la marginea Pamantului in speranta c-o sa-i desopere pizda. Nuuu, va anunt solemn, Primavara nu are pizda pentru simplul fapt ca Fericirea nu e-n Pizda. Acolo e doar placerea. Vara are pizda. Mda. Nu va oripilati. Vara transpira, asuda, se racoreste cu tequilla la 40 de grade si delireaza in versuri. Vara e prea beata ca sa realizeze ca se ofera primului sofer de tir care vrea sa se racoreasca. E normal. Totul pluteste in aer. Pana si filosofia. Nu prea suntem atenti, asta e problema.

Nu stiu, dar am de gand sa-mi arat adevarata tripla fata. Am sa incep cu impostura, un as de pica, dupa parerea mea, voi continua cu egoismul exacerbat incat n-am putut sa-l fac decat jolly joker si voi sfarsi cu dorinta, care e o dama in mii de culori, mai multe de patru, mai putine de cinci, undeva pe acolo. Ca sa puteti numara si voi, simpaticilor. Vreau sa va vad, smecherilor, cum ma bateti voi cu cartile astea, huh? Uite unde erau cartoforii! Ma pis pe sinceritatea ta! Nu face cat un careu de asi sau un ful de popi! Ahhh, vrei sa-mi numeri cartile, mai smechere? Ma cunosti tu pe mine, nu? Eu ti-am dezbracat iubita la poker vara trecuta? Nu, boule, nu eu ti-am dezbracat-o, prostule! Eu doar am castigat jocul, tu ai stabilit miza, ma supraurasti! Ma urasti pentru mai mult decat e cazul, imbecilule. Ok, nu esti imbecil, scuza-ma. Esti doar becil. Ca sa fii imbecil trebuie sa te supra califici. Ma rog, acum ca am dat cartile pe fata si nimeni n-a castigat, teama mi-e c-au ramas niste dorinte nesatisfacute.

N-am ce sa va fac pentru ca azi sunt cangur si voi flegmati in contratimp. Timpul unu, scuipi, timpul doi sari, timpul unu scuipi, timpul doi cangurul sare si uite asa flegma ta rateaza persoana mea. Muzica e o chestiune de coordonare, dobitocule. Ma rog, daca eram arici era mai usor, dar cine vrea sa scuipe-n tepi? Hahahaha. Bufonul nu e vesel azi, dar nici agresiv. Are starea zero. Liftul e in revizie. Tusam terenul. Umflam mingile. Ascutim cutitele. Azi nu curge sange. Nu sunt replici. Nu e teatru. Nimeni nu comenteaza. Lumea nu se confunda cu mine azi. Ce bine. Ma simt mai curat. Fara sa ma spal. Haha.

Prea multa lume vorbeste despre prea putine lucruri. Ma inscriu si eu la cuvant.

Sunt atat de previzibil incat ma cunoasteti. Asta e tot ce puteti? Sa judecati un bolovan? Stiu, te arde-n buricele degetelor sa raspunzi. Imi arati tu mie orgoliu si rasfat si daca ai ceva coaie s-ar putea sa-mi arati si talent. Nu-i asa ca nimeni nu voia sa-ti paseze cand erai mic? Dar acum s-a schimbat treaba. Mingea e la tine. Si n-o mai dai la nimeni. O ingrasi cu tot ce prinzi. Te caci in ea pana creste mare si-o sa dai tu sutul suturilor si poate golul golurilor, nu? Plantezi copaci, opresti furtuni si abati rauri de la matca lor si uite asa ne-arati tu noua tuturor. Si dupa ce te faci mare carnivor, lucrurile o sa se linisteasca. Despre asta e vorba acum, nu?

Devoreaza. Scapa cu viata. Scuipa oase ca sa nu te ineci. Suge carnea de pe ele. Plescaie multumit din dinti. Schimba dintii, dupa caz. Sunt urat la suflet, nu? Ah, futu-i inocenta ma-sii si eram la un pas sa te pacalesc. Pe naiba. Mi se rupe daca ti-au servit berea rece. Mi se rupe daca nu s-a potrivit oglinda cu asteptarea. O fi fost inclinata putin asteptarea si s-a deformat in oglinda. Ma lasi? Sunt ca si tine. Aceeasi compozitie. Limfa, sange, sperma, celule, atomi, ba chiar protonii seamana. Difera cantitatile. Iti dai seama ca au gresit la gramaj? Tu esti mai prost, eu sunt mai rau? Eh, sa te vad acum ca numeri celule ca sa te inalti. Ma faci sa rad.

Undeva in culise Zeus jumuleste gaina primordiala. De aia luna mai e plina de fulgi. In spatele lui, Hermes e beat mort si se joaca cu gramajele. Hefaistos vinde aur. E o porcie in toata regula. Sunt o broasca si o caprioara in acelasi timp. Sunt un gandac de bucatarie, striveste-ma, dar asuma-ti imaginea organelor mele ca o pasta alba care se imprastie pe gresia de la en gros. Sunt o soparla si un cal in acelasi timp. Nu stiu cum naiba fac ca sar si ma tarasc in acelasi timp. Daca vrei sa ma strivesti, e musai sa ascultam aceeasi muzica.

97 de comentarii:

  1. La multi ani din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=nENsPuSeOGQ

    RăspundețiȘtergere
  3. Te defineste in detaliu acest post ...

    P.S. Felicitari pentru faptul ca nu te-ai lasat "alterat" de societate, ci dimpotriva reusesti sa o schimbi. La atatia ani cati iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Niciodata sa nu uiti de inima ta. Daca ai vreme, intra pe blogul meu. Post-ul pe ziua de azi e pentru tine. Si ascultam aceeasi muzica insa nu imi doresc sa te strivesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=l8URR3Zhd7I

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI!si sa ramai tu :soparla,cal si alte zeci de animale in mii de culori si sa-ti pastrezi sufletul ala "anormal"care refuza sa renunte la vise si sa devina gri.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Tara asta are nevoie de tine; tinerii au.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani tudore,ce bine imi pare
    ca te-ai implinit?!35 da,5X7 din 7
    in 7 ani viata are cicluri ,bine ai
    venit intr-un nou ciclu ,sa nu te lasi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti doresc sa fii sanatos, sa poti sa visezi, sa poti sa iti imlinesti visele. Iti doresc sa fii profund fericit (dincolo de ce exprima acest cuvat) si sa fii iubit frumos. La multi ani Tudor Chirila !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani! si cu ocazia asta iti mutumesc ca existi, ca mi-ai facut adolescenta mai frumoasa iar acum imi dai un imbold sa schimb ceva...

    RăspundețiȘtergere
  12. ai scris frumos dar agresiv,rupt din suflet..sau nu?
    cu un lucru nu sunt de acord.
    Nu stii ca in august universul se umple de mediocritate?
    nu stiam.Au gust zilele sa stii.e ultima luna de vara.Augustul nu-i mediocru!

    RăspundețiȘtergere
  13. si..
    la multi ani>:D<
    anul trecut proiectul Vama ,voi mi-ati intrat in suflet.Si nu ati mai iesit.Continuati cu treaba asta.Sunteti pe calea cea buna.
    Si nu ezitati niciodata sa treceti prin valcea:)

    RăspundețiȘtergere
  14. o continuare aproape buna:)a lui henry miller de ieri ,la multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  15. multi ani tudor sa fie la tine>:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani! multa sanatate si fericire. <3
    Esti cel mai frumos om pe care il stiu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Trebuie sa recunosc faptul ca eu am gasit blogul asta din greseala si am dat un add ca sa vad ce si cum...i am not a groopy! e interesant ce spui tu...anyway...
    La multi ani, caci se pare ca e ziua ta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Laa multi anii!! Sa traiesti mult. si cum vrei tu:d.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu esti previzibil si nu pretindem ca te cunoastem. Urat la suflet? Nu ai avea cum. Si nu cred ca vrem sa fim pacaliti. Omul, calul, soparla caprioara sau broasca, toate au farmecul lor, si tuturor speciilor tale le doresc sa-si traiasca visul. Sa vezi schimbarea pe care o astepti. La multi ani fericiti! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. E foarte fain ca exprimi tot ceea ce simti..
    Eu iti doresc ca tot ce iti doresti tu sa se implineasca..:)

    RăspundețiȘtergere
  21. La multi ani si multa fericire!

    RăspundețiȘtergere
  22. "primavara-soarele se joaca in mana ta,imi aduc aminte ochiul tau albastru cum gemea...."superb.
    Tudore,sa ne traiesit Tudore.
    la multi ani!Tudore.
    sa continui sa dai si altfel de exemple decat cele care ne-au indobitocit zi de zi.
    iti multumesc pentru ca existi Tudore.
    la multi ani!Tudore.

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ani! Iti doresc un mar rosu care trebuie spalat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cartitei, pamantul iarna. De care ingheata orbul. Soparlei Soarele, sa-i straluceasca fierbinte. Calului, glezna ei de iapa, sa-l impiedice. Gandacului, antene sa zboare nefericitul din en gros. Caprioarei, verde. Sau aramiu daca ii e frica de tarfe. De care broasca? Testoasa sau raioasa? Sa stim cum facem. Si marea in dureri...sa faci din ele epave ruginite. L'anule, urat sau frumos, tu sa fii. Cu respect, pestele.

    RăspundețiȘtergere
  25. sugestie: oamenii nu scriu ca sa fie comentati, scriu pentru ca e un mod de exprimare...un artist scrie in primul rand pentru el, nu ca sa fie judecat pentru ceea ce simte sau gandeste sau pentru a i se spune cat de bun e...cred ca stie lucrul acesta...incercati sa simtiti profunzimea si substratul articolelor de pe un blog, nu sa comentati doar ca sa va aflati in treaba...o zi buna:)

    RăspundețiȘtergere
  26. La multi ani Tudor! Sa-mbatranesti frumos!

    RăspundețiȘtergere
  27. O-ho ! Ce foc de artificii ! ...
    Ce trosnete !
    Câte de guri căscate ...

    Struţocămila zornăie şi defilează,
    Îşi croncăne şi-şi rumegă căpăstrul.

    Pădurea arsă se cruceşte, îşi scuipă-n flori şi delirează
    Îşi zvârle-n cer şi în pământ cenuşa:
    “- Scăpaţi din foc ! S-a însălbăticit Maestrul !
    Se piaptănă-ntre gheare cu pieptănul cel mare şi-şi potcoveşte dinţii!
    Se scarpină în ochi cu cotul şi-şi scrijeleşte faţa !
    Suflă fierbinte de sub aripi şi mânjeşte sfinţii!
    Urlă de sete şi de foame şi de haos şi trânteşte viaţa. ”

    Iepurii gem închircindu-se sub frică
    Şi-ncep să se despoaie singuri. De blana, ochi, suflete şi sânge.
    Se aruncă-n linişte-n trifoiul veşted şi îşi închid cu ochii minţii spaima.
    Turme întregi de broaşte ţâşnesc victorios din vizuini macabre înspre stele,
    Cad înapoi prea repede, pe rând, cu zgomot rânced şi-ncheagă hore joase.
    Descântece-ndrăcite se plimbă prin tulpini inerte
    Şi ochiul lumii se închide-n ceaţă şi îşi uită limba.
    Lupii fac tumbe-ntre iepurii de dincolo de viaţă
    Iar vulpile-n-neştire împletesc şi jerbe şi coroni de spini.
    Leii sătui deja se mângâie în barbă şi în vintre
    Privind molatec la cerbii ce boncăluiesc în grabă,
    Chemându-şi căprioarele şi mamele la adăpost, în sine
    Departe de liane, de noroaie, de şerpi şi de jivine.
    Maimoanţele se-mpreunează liber pe stupi de miere părăsită,
    Cu geamăt mort şi cu deochi in blana năpârlită şi gângavă,
    Iar papagalii junglei se-oglindesc ca boii cu privire bearcă
    În struţi înalţi, masivi, bolnavi de sete şi de viaţă,
    Zdrobiţi de dor în tâmple, loviţi adânc în rădăcini de sete si de foame.

    Izvoarelor li-i sete, pământul uscă între mlaştini piatra,
    Cad ploi de stele ciopârţind pădurea,
    Se-amestecă în magma deasă şi ploile şi zâmbetele reci şi ceaţa deasă,
    Sperând să se mai scuture odată de ură şi de moarte viaţa.

    La multi ani, Tudor !

    RăspundețiȘtergere
  28. LA MULTII ANIII !!!!>:D< (sa faci cinste pentru noua a varsta):P

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu stiam de ziua ta, am aflat, urari...
    Voiam sa spun ca esti cum esti si atat. Restul nu priveste decat pe tine, in functie de tine.
    La ani doriti...

    RăspundețiȘtergere
  30. La multi ani sentimentelor ce te-au construit!

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani lui Tudor, actorul!
    La multi ani lui Tudor, solistul!
    La multi multi multi ani lui Tudor, omul!
    Sa fii fericit si sa poti face lucruri frumoase in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  32. frumos post... si destul de profund
    L.M.A.

    RăspundețiȘtergere
  33. La multi ani, multe bucurii si impliniri iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  34. Cite fete ai tu,Tudor?Esti INCREDIBIL!

    RăspundețiȘtergere
  35. si azi e si Inaltarea si ziua eroilor..si nu stiam de dimineata de ce sunt energii asa de faine..
    Enjoy your day!

    RăspundețiȘtergere
  36. ...LA MULTI ANI OMULE! SA FII IMPLINIT SI SANATOS!...Postarea de astazi, bestiala...nu e loc de comments...

    RăspundețiȘtergere
  37. Oamenii strivesc oameni in general..e in firea lor sa fie fiare. E in firea lor sa te excluda daca esti altfel.."Trebuia să creştem mari şi să luptăm cu toţi zmeii din lume, nimeni nu mai vrea să lupte, Făt Frumos..Şi tu nu eşti nicăieri, Făt Frumos... "

    RăspundețiȘtergere
  38. Anul acesta Hristos s-a inaltat de ziua ta.
    Inalta-ti si tu mintea si inima cu El!
    Sau daca nu poti,sari in bratele Lui.Te iubeste mult.
    Lasa lumea la usa bisericii,si nu te mai uita inapoi atunci cand a inceput sa curga liturghia Lui si a ta.
    Te imbratisez si astept sa ne mai intalnim in locul unde cerul si pamantul se unesc in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  39. LA MULTI ANI, TUDOR! SA RAMAI VESNIC TANAR SI CU CHEFUL ASTA DE VIATA! :* >:d<

    RăspundețiȘtergere
  40. Iti transmit urarea preferata a soacrei mele : Sa fii cald ca vara, bogat ca toamna, frumos ca iarna si dorit ca primavara!!!!
    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Esti excentric azi.. la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  42. La Multi Ani! multumim pt tot ce faci pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  43. Stiu k e probabil redundant si k ti se poate parea absurd sa tot citesti asta, dar...la multi ani! Enjoy life and keep on going! Apreciez foarte mult ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  44. ..la multi ani..incanta-ne in continuare cu sufletul tau, fie pus pe acorduri, fie asternut pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  45. Soparla si cal, broasca si caprioara ... sau poate mai bine doar un fluture?! Unul capabil sa zboare cu aripi de orice culoare pentru simplul fapt ca e VIU! Sa ne zbori cat mai multi ani de-acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  46. E ziua ta azi??..pff..nasol
    Las' k trece si asta.

    RăspundețiȘtergere
  47. poti sa ai cati ani doreti in viata,sa traiesti 1000 sau chiar pt eternitate.eu o sa-i spun omului din spatele scenei "sa fi iubit de cei iubiti",fiindca orcine merita o astfel de urare.

    RăspundețiȘtergere
  48. La multi ani tinere!!! Sa fii fericit.

    RăspundețiȘtergere
  49. Stau in fata dreptunghiului asta de minute bune."introduceti un comentariu",zice.Nu pot comenta ce ai scris tu azi,abia daca inteleg.Cand atatia oameni te iubesc,te adora,te au ca si model in viata,cred ca te simti coplesit si cumva incercuit.Dar tu nu esti asa,esti un suflet care zboara,o inima care bate pentru mai multi,esti un raman talentat care are si capul pe umeri,esti tu.
    De ziua ta,iti doresc sa ti se indeplineasca in continuare VISELE.

    RăspundețiȘtergere
  50. La multi ani Tudooooooooooooooooooooor! >:D<


    Multumim pentru absolut tot ce ai facut pana acum.


    Multumim pentru ca esti mereu aici si arati ca iti pasa.


    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  51. Te-ai nascut prea repede, rezista!

    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  52. e anu' nou ?
    aoleeeuu...stati asa..
    deci: aho-aho copii si frati
    anu' nou sa il serbati
    ca la anu se-ndoieste
    calu se imperecheste!
    Si la anu tort vom fi,
    S-a sculat badica Traian
    si s-a culcat la loc.
    la anu' si la multi ani.
    ca bucatareasa a fost frumoasa
    saru-mana pt masa!
    si Multi Ani Tutudor !!!
    acu' da-ti cu bistarii.

    RăspundețiȘtergere
  53. Cîndva, Oscar Wilde spunea "Scopul vieţii este autodezvotarea. Deplina înflorire a personalităţii - iată sensul existenţei sub soare a fiecăruia dintre noi. În zilee noastre, însă, oamenilor le e teamă de ei înşişi. Au dat uitării tocmai îndatorirea supremă, datoria fiecăruia faţă de sine însuşi. Bineînţeles că sunt generoşi. Dau de mâncare flămânzilor şi îi îmbracă pe cerşetori. Însă propriile lor suflete mor de foame şi n-au nici o treanţă pe ele..." Şi cu toate acestea..."Când eşti înzestrat cu o personalitate ca a dumitale, nu există lucru pe care să nu-l poţi îndeplini. Pentru o vreme lumea îţi aparţine..." şi ai puterea să o schimbi. Când vei reuşi, vei găsi Fericirea! Ani frumoşi îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  54. La multi ani din Brasov :)

    Cristiana

    RăspundețiȘtergere
  55. Echilibrul este totul!....mi-e dor de tine, sa te visez sa te iubesc cum numai eu stiu, ce greu mi-a fost fara tine.
    Tudor, la multi ani, scumpule.

    RăspundețiȘtergere
  56. LA MULTI ANI!


    tot ce iti doresti.
    am vrut sa.ti facem cinste in liceu insa am renuntat .ti.am cantat insa un sincer "La multi ani".
    :>
    TE IUBIM.
    SA NE TRAIESTI NOUA TUTUROR CEI CARE TE RESECTA SI TE APRECIAZA.

    RăspundețiȘtergere
  57. La multi ani !

    multa sanatate si fericire

    RăspundețiȘtergere
  58. habar nu am cine esti, ce esti sau cum esti..
    dar
    ..simt nevoia s intru in fiecare zi pe acest blog doar ca sa citesc si sa imi amintesc ca nu trebuie sa-mi pierd visele.
    ..iti ascult muzica atunci cand sunt bucuroasa,trista,furioasa,nervoasa,plictisita,melancolica,dezamagita,obosita,euforica etc.
    ..ma intriga fiecare aparitie a ta la TV.
    ..cal sau soparla, elefant sau gandac de bucatarie, pescarus sau cartita
    .

    RăspundețiȘtergere
  59. "Are starea zero"...
    La multi ani, Tudor Chirila!

    RăspundețiȘtergere
  60. Au fost nopti in care ascultam in casti povestea lui Andrei Gavrila, nopti in care Sf Petru era baiat bun, nopti in care Hotel Cismigiu era si caminul meu. Cum e atunci cand poti influenta gandirea si comportamentul unui om, fara macar sa stii ca el exista?

    La muli ani, Tudor! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  61. Esti genial tipule ! Si atragi...rele, bune...femei...

    Asta conteaza!

    Te saluta...un Atragator !

    http://private-rayen.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  62. LA MULTI ANI Tudor si multa sanatate! Ai un suflet frumos si nu merita sa suferi pentru trecut. Traieste-ti prezentul, construieste-ti viitorul...si... nu te schimba niciodata. Cal, soparla, cangur, gandac... ce e al tau e pus deoparte.

    RăspundețiȘtergere
  63. Atentie: Am scris exact in felul in care simt ca e nevoie. Nu vreau sa stau cu dictionarul in mana dreapta ca sa te impresionez.

    Ba, deci se plimba Dumnezeu cu aeroplanul prin lume. Si te vazuse pe tine deodata. Si a zis: "SA SE FACA PATETICUL".
    Fii fericit. Ai ajutat la ceva, esti important! Stai, deja esti.
    Si te plangi ... de orice. Iti spun eu, te plangi prost. Ti-ai trait viata, dar in completa minciuna.
    Woa... ce tare esti ma. Scrii chestii artistice pa blog, joci teatru, faci muzica care e cica buna. Te invidiez? Logic ca o fac bai asta, eu am vazut concertul AC/DC doar in poze.
    Toti astia dupa aici te invidiem. Esti mama ranitilor, ai suflet de artist, esti un bun crestin. A doua venire a lui Iius.

    Dar plm, nu esti tu in firea ta daca nu te plangi de ceva. Pentru asta esti cunoscut acuma. Pentru ca esti unul din aia multi, care cica sa schimbe lumea, sa faca ei ceva important in viata asta. Pisa-te pe priza (buna poanta, am citito tot de la un smecher gen tu), o sa te schimbe lumea pe tine, nu invers.

    Adevarul e ca postul asta nu-l inteleg deloc. Si nu vreau sa-l inteleg. E de kkt oricum l-ai lua.

    A fost ziua ta ma? bravo ... asculta melodia de la parazitii. Ai mai facut o betie ca acum 2 ani? Sau acuma esti modesti si stii tu despre viata multe?

    Cica noi adolescentii sa citim carti. Ca sa ajungem ca tine? Cacat. Nu vreau nimic de la viata asta, decat sa se termine. Pentru fiecare in parte.

    Vorbesti de chestii de care zici ca le intelegi. Esti un adolescent frustrat. Da, la 35 de ani, ai acelasi idei ridicole pe care le am si eu. Esti un nimic ma. Un cacat frumos conturat, pe care lumea il invidiaza.
    Ce usor tie tie ma sa vorbesti de viata si plm din patul tau comfortabil cu laptul si cu andreea raicu sub laptop. Folosesti blogspot, nu cumperi domeniul si host pentru ca esti modest. Ai mesaje de transmis. Salvezi un copil, mor 5. Ai luptat in viata asta asa mult ca sa ajungi unde esti.

    Ai toata gasca de frustrati cu tn pe blog care te sprijina ei, oh mama. Esti schimbarea, revolutia, o sa schimbi lumea.

    Ori asta, ori vrei mult prea multa atentia pentru prea putina munca. Vrei sa fi original, nu vrei sa fi o curva gen Senzual. Esti curva si tu, dar din aia intelectuala. Lupti pentru ceva, dar ceva gresit. Sa ne aparam tara. Ma pis pe romania. Nu vreau sa mananc sarmale in loc de hamburgeri pentru ca hamburgarii sunt gustosi. Sa-l cinstesc pe dumnezeu? Da ma bine.

    Esti atat de placut la vedere pentru adolescentii tocilari si din familii bune. Pentru ca esti cel care se opune, esti un Che Guevarra al romaniei, un reformator. Vrei sa faci ceva, sa initiezi o miscare. Bai, miscarea ta o suge. Or sa fim o tara de intelectuali. Care asculta pink floyd si nu intelege nimic din versurile alea.

    RăspundețiȘtergere
  64. Sa-ti spun despre viata mea? Iti pasa? Nu-ti pasa, eu nu am leucemie ca sa fii filantrop cu mine. Ziua mi-am sarbatorit-o acasa, in camera alaturata asculta tata cu mama si inca o familie manele. Manele misto. Ascult manele. Si sunt mandru. Imi place cum arunca manelistii cu bani in lautari. In tine se arunca-cu-cuvinte frumoase si dulci. La multi si plm. Bravo ma
    Sunt adolescentul frustrat, care pune mana pe cutit si nu stie daca sa-l bage in gat sau nu. Nu am atitudinea asta cu adultii. Ma sperie orice fel de om. Daca te-as vedea pe strada, m-as face ca nu te cunosc. Eu nu sunt actor ca tine, orator si reformator. Adevarul e ca am vazut ca-i ceva in neregula cu lumea. Cui plm ii pasa? Eu sunt mic, 4 persoane mor in secunda asta.
    Sunt indragostit cica. Adevarul e, ca fata nu are tzatze sau cur. Nus norocos ca tine. Si as futeo, mult, si tandru. Cica ... as futeo dar ea nu mar fute. Sunt urat, murdar, imi pute gura, parul e plin de matreata, injur la fiecare 20 de secunde. Eu nu pot sa fac compuneri din astea tru ca tine. Eu sunt mai dintr-o bucata, nu am citit 5 carti la viata mea.

    Ti-as mai zice, dar eu nu sunt tu. Dc plm sa ma lamentez? Am mancat macaroane cu branza mai devreme. Cand a mancat ultima oara copilul ala negru din poza de a luat premiu? Ahh stai, nu a mai apucat. L-a mancat pe el vulturul.

    Esti dezgustator de faimos si bogat, si vrei sa transmiti un mesaj. Nu esti primul, si nu vei fi nici ultimul. Nu ai sa reusesti. Ne zici sa fim la fel de egoisti, dar cu creierul mai incins decat cu buzunarul mai incins. Esti inutil.


    Citeste printre randuri. Vezi daca sunt sarcastic sau doar prost. Nu ar conta. Un om prost e mai bun decat unul inteligent. Suntem animale, iar animalele sunt proaste. Ele doar supravietuiesc, nu vor putere. Nu se emancipeaza, ca tine.

    Ce-i de facut? Pentru inceput, inchide blogul. Lasa pe smenarii astia de blogarasi sa fiarba in suc propriu. Ne pisam pe ea de societate. Vrei sa faci ceva pentru ea? Nu o face sub lumina reflectoarelor. Te-ai dus la liceele bune si te-au spart la cur. Apuca-te de manele. Canta in manele versuri gen "am multi bani iarunc pe foc, nu am nevoie de ei tralalalala". Nu te sparge tu in figuri cu muzica-cantata la pian. Vino si cante-ne ce ne place. Urmeaza si resemneaza-te in fata multimii. Daca vrei sa-i schimbi macar putin, urmeaza-i si da-le lor, celor prosti, o alternativa. Desteptii sunt de kkt. Ei au avut doar noroc. Sa dea de parinti care ii bateau cand luau nota 6. Inteligenta voastra e superficiala, nu constientizati ce conteaza cu adevarat in viata asta. Luptati pentru putere, dar nu obtinuta din bani, ci din cunostiinte generale. Sunteti prostii cu diplome.

    Inchide blogul. Lasa toti adolescentii bloggeri fara o sursa majora de influenta. Nu prea o sa faci mare lucru sau mare schimbare. Nici nu trebuie. Esti un om din 6 miliarde. Doar termina sarada, nu faci decat sa ne prostesti mai rau

    RăspundețiȘtergere
  65. Tudor,cred ca ar trebui ca cineva sa iti cenzureze comentariile primite.Nu e normal ca acest "mesia" sa ne strice dimineata....

    RăspundețiȘtergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  67. Pe mine zodiacul m-a facut taur si mistret in acelasi timp. Femeile au pastrat ce le-a convenit> porcul. Ailalti au facut din taur un fel de bou (ca Ferdinand al lui Disney, dar tot bou) simpatic. Iar eu ma consider...

    Juma` de om. Ca mai am mult, neica. Mult sa ma ridic din jungla.

    Dar destul despre mine. La multi ani tutulor.

    RăspundețiȘtergere
  68. Ganduri printre randuri... Vreau sa ti spun ca sufar de o usoara forma de mandrie ca sunt nascuta in aceeasi zi cu un OM , ca tine. Esti febletea sufletului meu .
    Un intarziat La Multi Ani !

    RăspundețiȘtergere
  69. Foarte frumos, foarte adevarat! Felicitarile mele sincere!

    RăspundețiȘtergere
  70. La multi ani, fericire si bucurie. Suna banal, dar acum nu am inspiratie

    RăspundețiȘtergere
  71. Nu vreau sa par nesmintita, stiu ca poate zeci de oameni fac asta in fiecare zi, dar ma intrebam daca ai putea sa imi dai o adresa de e-mail sau ceva..multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  72. :) pentru post, nicidecum pentru comentarii

    RăspundețiȘtergere