[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 6 mai 2009

Varianta de fuga. In re minor cu si bemol major.

sa-ti rupi viata in doua. sa arunci o grenada in mijlocul soselei. sa impusti trecutul. gandurile sar pe pereti in mii de bucati. trantesti usa si iesi. nimeni nu face curat in urma ta. vor veni dupa tine. stii asta. te negi. te renegi. te absolvi. te judeci. ai nevoie de timp. timpul nu are nevoie de tine. te dispretuieste bland. ai evadat. fugi de tine. arunci toate actele in canalul unor suflete. cele cateva lucruri pretioase le ingropi undeva in nord. mai multe zambete, saptesprezece amintiri si cateva legaturi de sange. ai un loc acolo. le ingropi adanc. nu iei nimic cu tine. fugi. nu poti sa rupi totul. stii ca vor veni dupa tine. alergi catre locul unde nu te cunosc. acolo poti sa-i minti. acolo te vor crede. o sa poti sa-i minti cu lacrimi in ochi. lacrimi de dor pentru groapa din nordul orasului. ei vor crede ca esti sincer. si poate asa vei ajunge sa crezi si tu. si-o sa renasti. pana in ziua in care ei vor veni dupa tine. atunci vei deschide usa, impiedicandu-te de mogaldetele blonde de la picioarele tale. ea te va striga din bucatarie. esti ok? alb ca varul vei incerca sa gasesti o solutie intr-o fractiune de secunda. sa explici ce cauta la usa casei voastre saptesprezece amintiri murdare de pamant si o legatura de sange.

19 comentarii:

  1. :)
    sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Where can you run to escape from yourself?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca nu faci parte din categoria carora vor sa li se spuna cuvinte mari,dar cred ca multi se regasesc in cuvintele tale.Doar ca le e greu sa le insire,sa le formeze,sa le dea viata.Iar tu faci asta perfect!

    RăspundețiȘtergere
  4. un Bacovia regasesc in tine ... imi place cum le zici ... un adevar dur si crud ... multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :) mi ai adus aminte azi de perioada cand ma hraneam din Cioran..si din tot ce se scris pe baza suferintei si durerii..
    totul se transforma..ma gandesc mereu cam daramam structuri mentale ca sa cladim altele si tot asa..

    RăspundețiȘtergere
  6. si vei naste si renaste pana la capatul ce vesteste ...un alt inceput!

    Cu Dumnezeu Inainte Tudore!
    Victor

    RăspundețiȘtergere
  7. te asezi in natura undeva singur,te uiti in jur,si incerci sa-ti induci o stare de absenta ,iti inchipui cum ca nu esti acolo,si toate cate le vezi si auzi sunt acolo fara tine.e foarte recomfortant.absenta propriei persoane.nici nu pot descrie bine,e un moment pe care trebuie sa-l prinzi,sa-l nimeresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Re minor cu Si bemol major ? It gives me the creeps, dar nu atat de mult pe cat "amintiri murdare de pamant si o legatura de sange" ..
    Imi place, clar si la obiect :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare cuvant ii poate otravi sau vindeca pe oameni...eu zic sa fim mai responsabili si mai preocupati de efectele pe care le producem celor din jur!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand ai dat tema concursului, chiar la asta ma gandeam. La un om pe fuga. Fugind de trecutul lui. Maybe trying to do his best in life, he screwed up! Badly. And now he´s running...
    Anyway.. Ai citit ceva de Haruki Murakami? E un scriitor japonez cu un nou stil de a nara. E foarte, foarte fain. I think it´s your stile

    RăspundețiȘtergere
  12. Mother, sing me a song
    That will ease my pain,
    Mend broken bones,
    Bring wholeness again.
    Catch my babies
    When they are born,
    Sing my death song,
    Teach me how to mourn.
    Show me the Medicine
    Of the healing herbs,
    The value of spirit,
    The way I can serve.
    Mother, heal my heart
    So that I can see
    The gifts of yours
    That can live through me.

    RăspundețiȘtergere
  13. There is no death. . .
    Only a change of worlds. . .
    Only a change of worlds.

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.youtube.com/watch?v=3AEuCXi185Q&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana si Eminescu si Caragiale (care fie vorba intre noi sunt de vreo 1000 de ori mai genii ca tine, chiar daca imi place cum scrii) au facut micul efort de a-si incepe propozitiile cu litera mare. Tu ce ai de nu poti? Iti e lene?

    RăspundețiȘtergere