[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 24 mai 2009

Teatru caritabil pentru Selena

Sute de copii sunt diagnosticati cu leucemie limfoblastica, o boala care, in cazuri fericite, poate fi tratata. Insa costurile sunt atat de mari incat sansele copilului de supravietuire scad direct proportional cu veniturile parintilor. Erika, un copil de numai 2 ani, care sufera de acesta boala, a avut norocul ca Parazitii, Vita de Vie, Directia 5, Spin, Vama, Maximilian, Zale, Grasu XXL si Bitza sa cante pentru ea in scop caritabil. Astazi, fetita se simte mult mai bine si se bucura din nou de viata.

Tatal Erikai, Josian Wipper, un om care stie sa intoarca binele ce i-a fost facut, a infiintat Asociatia Erika, pentru a ajuta si alti copii care se lupta cu leucemia limfoblastica. Primul caz pe care incearca sa il rezolve este cel al Selenei, o fetita de numai 2 ani si 8 luni care a fost diagnosticata cu aceeasi boala de care suferea Erika. Astfel, pe 25 si 26 mai, la Teatrul Foarte Mic, se vor juca piesele de teatru-dans “Promised Land” si “Nu-i nimic”. Incasarile se vor duce in contul Selenei. Biletele, in valoare de 25 RON, au fost puse in vanzare incepand cu 18 mai, la Teatrul Foarte Mic.

In ciuda faptului ca suma stransa nu va fi foarte mare, pentru Selena si alti copii care sufera de aceasta boala este un pas spre o viata normala!

Detalii despre cazul Selenei si conturile unde puteti face donatii le gasiti accesand acest link.

3 comentarii:

  1. Imi place foarte mult initiativa tatalui Erikai:) Si ma imbucura faptul ca se poate:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai aparut!!!! Frumoasa initiativa, Romania are oameni mari dar nu stie sa ii pretuiasca!!!!


    Fainn show-ul de la Sibiu,mai tare decat la CLUJ:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna aceasta initiativa

    RăspundețiȘtergere