[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 1 august 2008

Pentru publicitari

Credeti ca Picasso ar fi fost un bun art director?

12 comentarii:

  1. sper sa nu fie vreo problema ca am pus acest blog in lista mea de bloguri. Mersi! .. daca doresti, pot fi si eu in lista ta,, e ok!
    http://tomicsek.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Art director...suna prea...comercial! Mai bine ca "l-am cunoscut" ca artist! Parea genul care poate fi orice! Dar a ales sa fie "cineva". Mii de art directori si ...un singur Picasso!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire pt toata lumea a aparut creat si revolutionat exact cand trebuia ...acum ar fi fost tarziu chiar si pt el, nu cred ca-si mai gasea locul! artdirector nu..ca sa raspund!

    RăspundețiȘtergere
  4. Drag(a)...Cameleon..De ce ar fi prea tarziu pt un ..Picasso? Cred ca acum e chiar suficient loc pentru unul ca el...Numai de s-ar ivi cineva asemanator?

    RăspundețiȘtergere
  5. sigur, ar face campanii pentru red 'bull'

    RăspundețiȘtergere
  6. pt ambar_sol: nu mi-as permite nici macar sa nuantez ca picasso nu ar avea destul talent pentru zilele noastre mai ales pt un umil post de art director, btw eu asta sunt la o oarecare firma!, ma refeream la cu totul altceva...si anume ca el prin creatia sa a ocupat un loc gol si deloc neexplorat la acea vreme, revolutionar ziceam si mai cu seama oricine s-ar ivi...asemanator cum spuneai tu ar fi un esec total, vb de ceva inimitabil si neasemanator, dar cred ca nu ar mai avea asemenea impact in zilele noastre daca acum s-ar produce acum, revin si zic ..a a aparut si a facut exact ce trebuia atunci in zilele lui

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt Cameleon: Poti sta linistit(a):nici nu mi-as fi inchipuit ca esti genul de persoana care sa "cantareasca" talentul=geniul lui Picasso.
    Si...cand am spus "asemanator" m-am referit la OM (imi place sa cred ca se mai pot naste si "oameni mari", nu doar "mici copii ").Si, intr-o lume normala, OAMENII MARI ar trebui sa aiba IMPACT! Ce crezi: s-a spus totul in arta?

    RăspundețiȘtergere
  8. pt ambar sol: cu siguranta ca nu s-a spus totul dar abecedarul a fost scris, nu cred ca va mai aparea ceva nou...poate ingemanari de stiluri curente si tehnologii noi... cred

    RăspundețiȘtergere
  9. eu cred ca oricine poate fi exact ce vrea in lumea asta... si atat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, dar cu siguranta ar fi redefinit termenul de art director si poate ca aveam si noi niste publicitate mai inspirata.

    RăspundețiȘtergere