[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 21 mai 2009

Povestea mea

Astazi, putin mai tarziu, voi publica si varianta mea de poveste la concursul pe care l-am initiat. Sosea, lan de grau, om, caine, papusa.

Pana atunci ma duc la Cuza de la 12:30 sa vorbesc cu elevii. Apoi am sa scriu.

Am inceput deja lecturile pentru un nou si foarte greu proiect de teatru. Faptul ca m-am reapucat de teatru ma face sa ies din sevraj. Tremuram si mi-era rau, eram palid si slabisem, imi venea sa vomit toate cuvintele pe care le digeram zilnic. Fara teatru. Acuma, ca am dezlegat garoul si am inceput sa scurg in mine proiectul asta, ma simt mai bine.

Maine, Vama la Sibiu.

Vorbim mai pe seara.

29 de comentarii:

  1. Stii de ce imi place mie Tudor Chirila? Pentru ca e viu. Pentru ca face lucruri.Frumoase. Pentru ca schimba vieti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasand (sensibila) metafora la o parte, ai cam slabit. Pari eteric si mi-e teama. Sa nu te volatilizezi.

    Ma bucur ca te-ai reapucat de teatru. Manuiesti atat de bine cuvintele incat uneori am senzatia ca folosesti muzica doar ca sa-ti faci loc si altfel.

    Daca nu te superi, avand in vedere ca ai ascendent asupra tinerilor din licee, n-ai putea cumva sa le sugerezi sa nu mai fuga de apa si sapun inainte de a pleca la scoala. Nu de alta dar mijloacele in comun sunt COMUNE, iar ei nu par deloc COOL duhnind in zori de zi.;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna...te invit pe pagina mea sa te zaresti in plin devotament pentru ceea ce faci:D ...te`am "furat" putin.

    RăspundețiȘtergere
  4. esti norocos ca ai gasit acel ceva de care esti dependent. unii il gasesc mai tarziu:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,

    Alexandra Ostafi, de 23 de ani, a fost diagnosticata cu aplazie medulara idiopatica - forma severa. Sansa ei este un transplant de maduva la o clinica din Israel, operatie al carei pret urca pina la 95.000 de euro si care a fost programata pe 24 mai 2009 dar cum nu s-au strans suficienti bani, familia spera sa obtina o reprogramare. Au fost deja deschise doua conturi bancare (unul in euro si altul in ron) iar pana la data de 20 mai s-au strans 10608 de euro. Va scriu din partea colegilor, prietenilor si a familiei, cu rugamintea de o ajuta pe Alexandra sa mearga in Israel si sa se faca bine. Numai impreuna o putem face sa zambeasca din nou!

    Mai multe detalii despre starea de sanatate a Alexandrei gasiti la adresa: http://alexandraostafi.blogspot.com/. Atasez acestui mail si traducerea in romana a scrisorii primite de la cei din Israel. Alexandra a fost inclusa si-n campania celor de la ProTV "Avem viata in sange", printr-un reportaj difuzat la stiri. Alexandra este in momentul de fata internata la Timisoara.

    Doamna Gabriela Ostafi, mama Alexandrei: 0751/485 837, 0761/166 409

    Va multumim,
    Asteptam un raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Tudor,
    Sunt Arina Stanescu, o eleva din Cuza. Am fost prezenta la micul meeting de azi si, sincer iti zic ca, ESTI FOARTE TARE!
    A fost super, chiar m-ai facut sa imi pun cateva intrebari.
    Bafta in continuare cu acest proiect, sigur ne ajuta!

    P.S.: super tare "Dumnezeu nu apare la stiri" !

    RăspundețiȘtergere
  7. ce dragut.te-am simtit aproape.ne-ai impartasit tuturor programul.ca intr-o comunitate.
    P.S:profesoara de romana e foarte incantata de initiativa ta:D

    RăspundețiȘtergere
  8. da... maine in sfarsit Sibiu... imbinand cele doua "vicii" ale tale... evident voi avea tricoul cu Biloxi Blues... Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  9. In timp ce hranesti spiritul tau cu teatru si al liceenilor cu idei, nu uita si de hrana mai pamanteana a trupului. Mens sana in corpore sano ;)
    Distractie placuta la Sibiu!

    RăspundețiȘtergere
  10. te asteptam maine la Sibiu..cu nerabdare

    RăspundețiȘtergere
  11. Tudor Chirila mereu a fost cool... pot spune ca m-am imbatat pe muzica lui dupa ce am luat bacul... acum, totul a ramas doar o amintire insa il respect pentru transformarea sa. A devenit mai rebel ca niciodata si respect pentru asta, respect pentru "Scrisoare catre Liceeni"...are curajul sa spuna totul in fata.

    RăspundețiȘtergere
  12. mi-e sete de-o bucata de suflet scrisa cu litere mici...

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim Tudor !! multumim pentru campania ta si pt muzica ta,multumim pt k existi ..
    Esti genial..
    Abia astept sa vad Biloxi Blues


    Cu tine vreau s-alerg
    Cu tine vreau sa rad
    Cu tine vreau sa tac
    Cu tine vreau sa plang
    Cu tine vreau sa sper
    Cu tine vreau sa iert
    Cu tine vreau...

    RăspundețiȘtergere
  14. asteptam povestea ta...:)
    sunt curios ce stil ai abordat..

    RăspundețiȘtergere
  15. buna
    am primit email... de la tudor chirila?
    pe langa faptul ca urmaresc acest blog, ascult muzica lui si il admir pentru ceea ce face...acum sunt total contrariata...daca are timp de scris email-fireste ca sunt interesata sa aflu despre activitatea Vama si a lui Tudor Chirila.
    textul email-ului:

    "Salut,

    Am observat ca-mi urmaresti blogul si ma gandeam ca poate vrei sa afli mai multe despre activitatea Vama sau alte proiecte in care ma implic, dincolo de ceea ce public acolo.

    Ce zici? Daca esti de acord, da-mi un reply la mesajul asta si-ti pastrez adresa de mail. Din cand in cand te anunt ce mai fac… De obicei scriu eu, dar s-ar putea ca uneori sa rog pe cineva sa o faca in locul meu.

    Ah, daca vrei informatii specifice despre concertele Vama, poti mentiona orasul in care locuiesti.

    P.S. Scuze pentru tonul formal, dar abia acum ne-mprietenim :))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Povestea.

    Am vazut "Palaria florentina". Nu te vazusem jucand anterior. Imi pare ca teatrul ia din tine si iti da inapoi unul din lucrurile esentiale pentru tine.
    Cantatul. Are teatrul si minipovestea in sine. Background muzical mai solid decat alte manifestari contemporane de acelasi pretins calibru.
    Scrisul. Uneori foarte expresiv. Nu stiu inca cum scrii, simtit sau construit.
    Liceele. Mentorship-ul. Vom vedea.
    Potentialul de a face multe lucruri ok in zone diferite antreneaza de obicei cu sine riscul de a te imprastia si a te pierde din lipsa de timp si implicare necesara.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iti ascult muzica decand te-am vazut la decedatul Tele7abc cantand nu am chef azi..., in slapi si bermude, a fost dragoste la prima vedere (si auzire, binenteles),ascult muzica ta cu aceeasi placere si azi, atatea melodii imi plac f mult (din cele de pe vreamea vama veche, ana, copilul si durerea, hate, de ce?, sfantul petre, calul din malboro, scrisorile, vino sa visam sub apa, dragostea, epilog, primavara,buze blonde) si binenteles albumul vama...imi pare rau ca nu te-am vazut decat in concerte, nu si pe scena teatrului...promit sa remediez problema...dar unde-i povestea?...o noapte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. suflet asternut..(asa iti numesc blogul)

    RăspundețiȘtergere
  20. "ana spunea...

    buna
    am primit email... de la tudor chirila?"


    ana iti inteleg bucuria dar din partea ta mi se pare lipsa de respect pt tudor pt ca ai postat aici mailul de la el
    daca ar fi vrut sa,ti raspunda aici ar fi facut,o aici

    RăspundețiȘtergere
  21. motivul pt care am postat email-ul este nu bucuria sau surpriza de a-l fi primit ci indoiala ca el ar fi adevaratul expeditor, incercand astfel sa trag un semnal de alarma in cazul in care altcineva ii foloseste casuta de email- imi cer scuze daca am gresit!
    o zi buna, tuturor

    RăspundețiȘtergere
  22. cand o sa postezi si povestea ta? :(...ca nu prea mai pot sa astept...:(

    RăspundețiȘtergere
  23. ana, e doar promovare online :) mesajul pleaca automat catre fiecare adresa de e mail din inbox ul bedforlove..partea surprinzatoare e ca tudor mai si raspunde la mail uri:) deci stay tuned

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu fac teatru la liceeeeuuuu :x in engleza,Shakespeare : )

    RăspundețiȘtergere
  25. Salut Tudor, am fost si la concertul de la Sibiu....SUPERB nu alta....am citit pe un site ca ai fi internat in momentul de fata datorita faptului ca ai fi epuizat din cauza proiectelor unde esti implicat, sa fie adevarat??? stiu ca ai mai avut probleme de sanatate, plus ca nu ai mai postat de doua zile pe site....Sper sa nu fie adevat ce am citit acolo, SPECOLUL DE LA SIBIU E DE NEUITAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. cand veniti in timisoara ?? daca aveti de gand in curanc sau in ca nu stii.. oricum pls let me know. >:D< the best group in romania ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere