[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 3 martie 2009

De ce publicitate? De ce BMW?

De duminica ati putut observa in coloana din dreapta un banner publicitar. BMW promoveaza aici noul 320d xDRIVE.

Alegerea de a oferi spatiu publicitar pe acest blog are la baza ideea de a dezvolta acest spatiu mai mult decat am facut-o pana acum. Voi incerca sa acord pana la finalul anului o bursa pentru unul dintre studentii talentati si vizionari cu un proiect original, care viziteaza acest blog. Vreau sa creez mai mult continut video si as vrea sa va implic si pe voi in cazul in care gasiti oportun.

Cred ca acest blog poate deveni un "spatiu de joaca" si de expresie pentru cat mai multi oameni care suntem ghidati de principii si credinte asemanatoare. Nu in ultimul rand, mi se pare foarte tare ca am ajuns sa fiu remunerat pentru ceva ce am inceput din joaca si placere. Ca tot ceea ce fac, de altfel. Asocierea cu cei de la BMW vine sa sprijine si sa intareasca cele de mai sus.

As vrea sa mentionez ca nu oricine va putea beneficia de publicitate pe acest blog. Va trebui, mai intai, sa fie un brand care sa imi placa, un brand de tinuta si care, nu in ultimul rand, sa aiba ceva in comun cu mine sau cu valorile in care cred.

Or, in ultimii zece ani de muzica, mi-am petrecut o buna parte din viata in masini si recunosc, politia stie, imi place viteza :)

7 comentarii:

  1. era de asteptat sa fie masini, era de asteptat sa fie bmw...e ok sa fi platit daca poti fi si daca reclama nu e enervanta...be cool;)...

    RăspundețiȘtergere
  2. "Voi incerca sa acord pana la finalul anului o bursa pentru unul dintre studentii talentati si vizionari cu un proiect original."

    Laudabila initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand in vedere ca blogul tau ia avant, te-as sfatui sa incepi sa scrii pe un domeniu propriu cu hosting propriu. Asa vei fi sigur ca nu depinzi de "toanele" lui google.

    RăspundețiȘtergere
  4. dar de ce nu un Subaru Impreza WRX?
    Sau un Mitsubishi Lancer Evolution?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere