[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 6 martie 2009

On tour

Aseara am cantat la Oradea. A fost bine. Publicul ne-a dat mult inapoi. Suntem deja pe drum. Timisoara in seara asta. Mi-e tare dor de Timisoara. Calatorim si ascultam Jeff Beck. Mare chitarist. Expresie fabuloasa atunci cand canta cu slide-ul.

Romania
ni se dezvaluie in goana masinii. Norii au luciri de aluminiu. Cat de repede am ajuns o tara de manelisti. Libertatea are preturi neasteptate. Cand calatoresti si vezi tara asta realizezi ca manelele sunt singura muzica nepotrivita peisajului. Si asta e datator de speranta...Timisoara venim...Bucuresti ne intoarcem...si ne vedem pe 8...

25 de comentarii:

  1. va asteptam cu sufletul plin de emotii,anrenalina survoleaza prin sange, si vorbele ce ne circula cu viteza prin timpane despre concertul mult asteptat! sacrificii,bani, bilet ,speranta ,vis,bucurie! bine ati venit in Timisoara! ne vedem deseara ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu doar manelele sunt nepotrivite peisajului, si o parte dintre noi nu e potrivita locului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ati daruit o stare unica aseara...de fiecare data alta...
    Exceptional...sper sa spuna multi asta...

    Drum bun...si o seara "plina"

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu va astept la Timisoara, nu e mult pana la 22:00...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cronica unui concert la care nu am fost http://www.cremeneanu.ro/scrieri.php

    Bafta la Timisoara!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. La concertul din timisoara o sa fie sigur si fosta... daca o vedeti pe-acolo faceti-i si voi o poza si puneti-o pe-aici pe undeva. O s-o recunoasteti usor: e blonda si e cea mai frumoasa fata din lume..:D

    RăspundețiȘtergere
  8. va astept si la alba iulia:)))

    http://games-database.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc Tudor si Vama pentru aseara. desi la mine acasa, pentru mine e un spatiu strain, in care m-am bucurat ca ati patruns voi si ati dat culoare cu suflet.
    sufletele mari vor birui intotdeauna cat mai stiu sa zambeasca:) si sa lase muzica sa le cante prin vene.

    RăspundețiȘtergere
  10. aseara mi`ai adus aminte de tot ce`i mai frumos in viata...fericire...emotii...fiori..iubire...imi doream sa canti toate melodiile ...sa nu se mai termine seara...a fost superb...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. http://dani-hellgaming.com/2009/03/poze-concert-vama-la-oradea/

    ai aici pozele facute de mine la concertul de la Oradea.. sper sa-ti placa :)

    p.s. superb concert

    RăspundețiȘtergere
  12. it was a great night !...tm

    RăspundețiȘtergere
  13. TOCMAI AM VAZUT CA VENITI LA CLUJ !
    Mi`au dat lacrimile de fericire si pot sa spun ca abia astept sa traiesc viata cu adevarat :X
    Multumesc ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Te-ar interesa sa arunci o privire (si sa te implici daca doresti)peste un proiect cu tema ,,Problemele tarii vazute prin ochi de copil''?O parere ar fi binevenita.

    RăspundețiȘtergere
  15. mi`a inseninat ziua ce am vazut.
    26.03 la Cta :x abia asteeeeeept \:D/
    see you there, of course :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut azi in Jurnalul National scrisoarea adresata liceenilor:) Ma bucur tare mult ca a aparut intr-un ziar,mai ales in cel mai bun:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Aseara ati fost superbi :x.Astept cu nerabdare urmatorul vostru concert in Timisoara.Sper sa veniti cand mai des. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. TUDORE !!! Am ascultat scrisoarea ta "Scrisoare pentru liceeni" eu sunt licean.... frate... la cati crezi tu ca va ajunge inregistrarea aceea??? ncii macar 50.000 de copii. Majoritatea prietenilor mei nu cu citesc. Nu au citit o carte in viata lor. Dar am si prieteni care citesc. Si majoritatea din cei care citesc sunt mai prosti decat cei care refuza sa citeasca. Singurul adolescent pe care l-am cunoscut si caruia sa ii placa lectura este iubta mea. In rest?? numai si numai porcarii... si imi este frica ca pot fii si eu asa... Scrisoarea si ideile acestea in genere nu pot ajunge. Nu vor sta sa asculte... decat cativa. Adolescentul acuma vrea doar sa fie Corleone si sa ii moara toti dusmanii... La televizor??? Cu criza asta initiata nu vezi ca la televizor se dau doar porcarii, tiganii ca sa le creasca audienta??? Si le creste audienta ca se uita toti mai multi oameni prosti care se prostesc si mai rau. Asa a fost intotdeauna decat ca acum avem deschidere la cunoastere...

    RăspundețiȘtergere
  19. Si la Londra cand veniti? Ne vedem joi?

    RăspundețiȘtergere
  20. ptr Monkey-Claudiu...daca in viata nu incerci nimic, nu te astepta sa culegi ceva... apreciez initiativa. in liceu, ceva asemanator m-a schimbat complet. pot sa spun ca sunt altcineva. nu mai sunt ratatul de atunci care nu stia decat sa spuna DA.

    RăspundețiȘtergere
  21. unde gasesc detalii complete despre turneul vostru? vrea omul sa va faca reclama si n-are informatii...

    RăspundețiȘtergere