[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 26 martie 2009

Poezie despre aceleasi lucruri...

In fiecare zi calc peste grilajul de fier din fata blocului meu...

In fiecare zi prajesc ouale in tigaia care mi-e de ani buni cunoscuta... si blatul de lemn pe care tai marunt ceapa e acelasi de ani buni...

Zi de zi privesc printre zgaibele aceleiasi oglinzi si acelasi pat imi modeleaza trupul cu imperfectiunile unei saltele de multi ani aceeasi..

La aceleasi semafoare ma opresc in drumurile mele... si aceleasi cladiri se aliniaza zilnic de-o parte sau de alta...

Zi de zi gramezi de aceleasi lucruri se repeta in viata-mi si sorele apune mereu tot in coltul blocului de peste drum...

Zi de zi alung iubirea si nu reusesc s-o fac sa rasara mereu din acelasi loc... si sa apuna in alta parte la fel de cunoscuta pentru a rasari maine din nou si tot asa pana cand devine o dulce rutina indispensbila fara de care sa nu mai pot trai....

63 de comentarii:

  1. interesant...

    can't wait...biloxi...maine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. As spune Normalitate-ceea ce e o alegere a fiecaruia.
    Iubirea e si ea normala(obisnuita cu bine si cu rau).
    Monotonia e un pustiu ce poate fi rupt printr-un gest,fiecare si-l alege...Uneori e nestapanita de singuratate.Dar in fond nu e asta viata?! daca as da o def a vietii: "M-am nascut,iubesc,o sa mor"...cea mai reprezentativa pentru motivul nostru de a exista...(cuprinzand faptele obisnuite sau nu)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tudor, care e scopul textelor prezentate pe acest blog? Explori ce? Oamenii care raspund? Talent artistic? Terapie? Dependenta?
    Simpla curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. sfat: ocoleste vreo 3 cladiri in drumul tau de rutina zilnica, deseneaza-ti un soare in camera in locul unde ai vrea tu sa apuna si nu-i reprosa iubirii vina de a-ti bate la usa prea des cand altii ar fi fericiti sa fie in locul tau:).

    RăspundețiȘtergere
  6. Omul scrie pentru pura placere de a scrie. De ce sa ai un scop ? sau poate ca placerea de a scrie ii e scopul, poate te regasesti sau nu in ceea ce el scrie, poate te va pune pe ganduri, poate ii face placere sa-si impartaseasca si astfel de clipe cu oamenii, poate ca se simte bine spunandu-le unor pe care nu ii cunoaste personal si nici cei care-l citesc nu-l cunosc personal. il stim ca actor, ca si cantaret, dar nu-l stim cum e el dimineata sau seara la culcare sau cand ii e rau sau cand ii e bine. si blogul asta e doar o parte din el... dar citindu-i randurile unii au impresia ca au ajuns sa-l cunoasca total... Cititi ce scrie si savurati-i sau criticati-i randurile... dar de ce sa intreb DE CE? PENTRU CA ! poate d-aia, poate doar PENTRU CA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar azi ma gandeam ca am mare nevoie de ceva nou...atat in viata personala, cat si in cea profesionala...si am primit intr-adevar o veste, care mi-a adus un plus de noutate in existenta asta rutiniera, insa nu era ceea ce ma asteptam sa aud...si uite asa ne mai dorim si altceva si nu ne multumim cu ce ne ofera soarta...c'est la vie...si cred ca nu e om pe lumea asta care sa nu treaca printr-o perioada in care sa isi doreasca altceva, sa se sature de ceea ce face in fiecare zi de mult timp incoace...

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu văd altfel rutina asta...;
    eu îmi propun, în fiecare zi, ca ziua următoare să fie * cea mai tare/super/calumia * zi din lună/an;
    cică...scopul meu ascuns e ca fiecare zi să fie tare/super/calumia...măcar pe aproape.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Tudor,
    admir si invidiez prolificul tau blogostil! ma doare insa in coltul ochiului finalul post-ului de azi (si sa nu ma pui sa schimb privirea catre alte blogosfere, ca nu o fac, mi-ai placut ca moaca, imi placi ca autor de blog...mai departe nu ma bag, ca nici nu-i frumos si nici necesar!).
    DEX-ul spune: "INDISPENSÁBIL adj., adv., s. pl. 1. adj. neapărat, necesar, nedispensabil, vital. (Condiţii ~ de viaţă.) 2. adv. neapărat, obligatoriu, (rar) necesarmente."
    Deci, daca este indispensabil- este si vital, nu se poate trai fara el...
    In rest, admir si ma abtin de la comentarii- caci le-am urit si la scoala si nu le-am inteles sensul nici o clipa.
    Respect!

    RăspundețiȘtergere
  11. "Zi de zi alung iubirea .."

    o alungi in exterior( unde exista doar iluzia si de asta nu dureaza..) poate pt ca vine momentul sa o gasesti in interior..ca sa o vezi apoi pana si in rutina zilnica..

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hei!Saltelele trebuiesc schimbate odata la zece ani!Dar,poate a ta are mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  14. indiferent de lucruri, cu rutina sau fara rutina, cu iubire sau fara iubire...azi nu mai esti ce ai fost ieri si maine nu mai esti ce ai fost azi...

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. cu alte cuvinte, disponibil, dar nu pe termen lung :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. "ca intr-o oglinda lucrurile sterse..."

    http://www.youtube.com/watch?v=Sov5zw4rC-w

    RăspundețiȘtergere
  18. draga mircea, tot ce crezi tu ca vezi in jur e doar propria ta reflexie..nu te mai lupta cu prostia ta, accepta te asa cum esti..ca doar esti si om, ai voie sa fii si prost si destept..

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Rutina de zi cu zi ne omoara.. sau nu!
    Pacat ca nu avem ochi sa vedem si lucrurile noi, frumoase, nu doar pe cele cu care suntem mai mult decat obisnuiti! Sau avem ochi pentru asta prea rar.

    RăspundețiȘtergere
  21. MULTUMIM ARTISTULUI, TUDOR CHIRILA, CA NU A STERS COMMENT-URILE DE LA "Legiuna 13 Geamana".

    Tinerii de azi vor fi batranii de maine, atunci vor spune: Daca as mai fi eu tanar inca o data ! Nu i-as mai lasa sa fure ! Le-as suci grumazu........ Dar azi cand ar trebui sa lupte pentru bunastarea lor, a parintilor, a bunicilor si a copiilor care vor urma sa ii aiba, azi ei nu sunt, la fel cu nu sunt intelectualii la posturile lor, adica sa orienteze pulimea pe drumul unei vieti sociale omenesti. Ne multumim cu o societate contemporana suficienta, fara nici o pretentie de la viata, o mentalitate de anii 1890 si o prostie pe masura. Doar tradatorii sunt in perioada asta activi, doar ei stiu ca au de furat si de tradat pentru as asigura pozitile din 4 in 4 ani. Ei sunt singurii constienti ca doar o zi in care puterea ar fi luata de justitiari ei ar fi morti si ingropati iar averile lor nationalizate, apoi familiile lor ar fi pe loc nevoite sa traiasca simplu ca si copii ceausestilor, fara Bamboo, fara Jymmy Ciu(?), fara Land Rover si fara salariile de 8000 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  22. eu pornesc de la ideea c nu exista rasarit sau apus identic:)..restul se supune legilor nescrise

    RăspundețiȘtergere
  23. foarte mult imi place cum ai descris rutina. ai reusit sa descri ceva monoton, banal atat de frumos si interesant.

    RăspundețiȘtergere
  24. Iubirea nici sa nu rasara mereu din acelasi loc...Sa fie mereu ceva nou, la fel cum e indispensabila.Sa ne trezim in fiecare zi si sa incercam sa iubim cum nu am iubit pana atunci...:]

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Tudor! :-)
    Ma bucur ca esti bine!
    Cuvinte simple, spuse de un om normal, despre o zi obisnuita; ganduri, sentimente, vise atat de sincere incat pt cei mai multi asa zisi "oameni normali" care ne vad pe cei ca noi, ca mine, ca tine, oameni neintelesi, "ciudati", toata aceasta sinceritate le naste suspiciune,invidie,frustare, motiv pt care incep sa comenteze, sa fabuleze si sa critice fiecare cuvant, fiecare gest.Pt.ei conteaza doar cuvintele, nu si ce e in spatele lor.De ce?-Pt.ca nu au curajul sa traiasca, nu stiu sa-si arate trairile, sentimentele, gandurile,visele.Sunt acei oameni pt care grilajul din fata blocului tau va ramane grilaj pt totdeauna, strazile,cladirile, semafoarele raman la fel aceleasi...dar pt.noi...pt.noi nu, pt. noi ele pot fi un covor de petale, o alee cu tei, le simti mirosul?, semafoarele-felinare sub care un baiat saruta o fata, si de ce?- pt ca stim sa visam, avem curajul sa visam si nu avem nevoie de cuvinte pt asta.Ma uit...si-l vad, ceea ce ei nu pot sa vada, pe fata ta a aparut deja ...un zambet..."tarziul zambet de lumina"...restul...sunt doar cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. am vrut sa astept un post despre concert :) dar nu mai am rabdare.
    trebuie sa afle toti ca a fost cel mai bun/marfa/reusit/tare concert care putea avea loc in Wish vreodata! ati fost cei mai buni, pentru ca sunteti intr-adevar profesionisti. stiti sa faceti show si e cel mai cel. mi-a facut mega'placere sa fac parte din echipa voastra, mi-a facut placere sa va cunosc, sa va ajut.
    abia astept urmatorul concert, indiferent cat o sa fie de greu de realizat. dar e tot atat de frumos, senzatia din timpul concertului si de dupa e extraordinara.
    cum as descrie intr-un cuvant ce a fost aseara? a fost TOT !! tot ce credeam ca va fi.
    va apreciez mai mult decat inainte, va iubesc mai mult. deja mi-e dor de voi..

    p.s.: mi-a placut faza cu "baa, liftu'!!!" :))

    RăspundețiȘtergere
  28. dimineata la mare e cel mai stralucitor albastru.

    RăspundețiȘtergere
  29. Iti multumesc pentru invitatie, Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  30. "Am doar optispe' ani/ Sunt nebun, iubesc si nu am bani.."..cam asa esti tuh..cam asa ai fost aseara la ctza. prea tare showul.felicitari! toti suntetzi foarte tari defapt ;o)..kt despre rutina din fiecare zi..uite k prestatia voastra d aseara a reusit sa o alunge putin ;o) p.s. as fi vrut sa cantatzi 18..sa s simta si astia mai in varsta un pic mai tineri. hahaha. pup

    RăspundețiȘtergere
  31. foarte tare concertu din constanta. esti nebun :)) in sensu ala bun :)

    RăspundețiȘtergere
  32. ah...ce de comentarii! oricum...trist.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ioana, a cantat 18 ani. probabil ai ajuns la putin timp de la ineputul concertului. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Frumos.
    Dar unde este flacara de altadata?
    O zi minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  35. ..la naiba! ;o)) si eu eram frustrata.."cum?? nu s canta 18?!?".asta e acum..am ratato. alta data. intra-adevar..am ajuns p la 11:00 ;o) nebuni baietzii in orice caz :o) iar tudor e bolnav.. tot in sensul bun al cuvantului ;oP

    RăspundețiȘtergere
  36. In fiecare zi calc peste grilajul de fier din fata blocului meu...az'dimineata lipsea...iar l-au furat tziganii...

    In fiecare zi imi prajeste ouale sefu'...ce mi-as mai dori sa fie sefa...

    La aceleasi semafoare ma opresc cand e rosu si plec cand e verde, maine incerc invers...

    Ma opresc ca devine complicat de parodiat...

    RăspundețiȘtergere
  37. ce doare cel mai tare ? rutina sau lipsa ei ?
    ba esti obosit de-atatea schimbari, ba sau rutina s-a impus prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.youtube.com/watch?v=aF7W2FAj9Jo&feature=PlayList&p=C8F69449CC65CC22&playnext=1&playnext_from=PL&index=6

    poate uneori uitam ce iubim,ne indepartam prea mult de ceea ce conteaza la final

    RăspundețiȘtergere
  39. Tudor, spune-ne cum te-ai simtit tu, cu noi, la Constanta? cum s-au simtit si ceilalti baieti? cum vi s-a parut publicul? cum v-a fost? :)

    RăspundețiȘtergere
  40. In fiecare zi...ca sa scapi de fiecare lucru, de acelasi lucru, scapi in imaginatie...Cand dai de cate-o strada stricata, cu fabrici si magazine de marmura te simti liber: vorbesti cu viitorul si cu imposibilul, te strecori printre banalitati si-atunci brusc nimic nu e mai la fel...

    RăspundețiȘtergere
  41. ....băi, câtă lume plictisită!...:))

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Traim intr-un deja vu perpetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  44. nu suport rutina,si ma plictisesc foarte repede.in locul tau as devora in fiecare zi o noua iubire,si m-as opri doar cand gasesc o persoana ce stie sa ma iubeasca altfel zilnic.viata e prea scurta,trebuie traita...nu e suficient sa trecem prin ea

    RăspundețiȘtergere
  45. Pur si simplu genial. Profund. Adevarat. Perplex. Normalitate. Banalitate.

    RăspundețiȘtergere
  46. Artistii nu se plafoneaza. Nu au dreptul sa faca asta. Ei se reinventeaza brusc. Renasc, ca pasarea Pheonix, din propria cenusa.
    Azi am postat pe blog ceva de genul: Am o perioada in care gandurile imi zac vraiste in cap. Frazele se leaga precum o maioneza taita.
    Laptopul imi pare un pian dezacordat. Literele tastaturii sunt clape cu note muzicale care polueaza fonic spiritul.
    Cenusa melancoliei este insa un sol fertil pentru creativitate. (Autoarea)
    Cine nu cade, nu se poate inalta! (Lucian Blaga)
    Ne reauzim curand, dragi studiosi!, le adresam la final.
    Niciodata nu imi permit sa lipsesc de la intalnirea cu cititorii mei.
    Salutari la toti!

    RăspundețiȘtergere
  47. ” buna ziua.
    http://www.libertatea.ro/stire/ajutati-ne-sa-nu-dormim-pe-strada-222345.html
    http://www.gds.ro/Actualitate/2008-11-15/Din+disperare,+cu+mana+intinsa
    ma numesc paun eduard daniel,sunt din craiova si sunt nevazator gradul 1 de invaliditate(grav). am absolvit in 1989 scoala speciala pentru nevazatori din bucuresti.am lucrat pina in 1996 la spitalul cfr din craiova ca maseur, cind sa restructurat postul.din cauza altor probleme de sanatate(insuficienta cardiaca)nu mam mai putut angaja in alta parte.
    momentan locuiesc cu sotia mea(cu care din lipsa banilor nu mam putut casatorii legal)si cu copilul,(care este elev)cu chirie intr-o garsoniera din craiova, pentru care platim lunar 150 de euro,+celelalte cheltuieli(intretinere,lumina, cablu,etc , etc).singurele noastre venituri sunt ajutorul social si indemnizatia pentru insotitor.doar chiria si datoriile catre stat depasesc venitul nostru.singura solutie ca sa o numesc asa, a fost sa cersesc.da sa cersesc. sa apelez la mila cetatenilor.o data sau de doua ori pe saptamina, merg cu sotia mea in bucuresti, pentru ca nu ma pot deplasa singur,si cersesc pe la semafoare.merg in bucuresti, pentru ca nici macar copilul nostru nu stie ce facem atunci cind plecam in bucuresti.asta pina acum citeva luni cind nea luat politia. ia facut proces verbal sotiei si nea comfiscat toti banii(51 de lei). nimic nu ia putut indupleca. absolut nimic.nici faptul ca in ziua respectiva nu mincasem, nici faptul ca e posibil ca proprietaru sa ma dea afara, nici punga de medicamente de care sunt dependent, nimic.peste trei zile,cind am fost iar sa intimplat acelasi lucru.ne-au comfiscat si ultimul banut.am o cerere pentru locuinta la primaria craiova de prin 1993. dar inca nu ma ajuns rindul si probabil ca niciodata nu ma va ajunge.acum un an si jumatate fiica sotiei mele(dintr-o casatorie anterioara a decedat)neam imprumutat atunci de bani sa o putem imorminta crestineste. bani, pentru care si acum mai platim dobinda.
    am dosarul cu cazul meu social la pro.tv la doamna avocat Liana Petrovici, de acum trei ani.dinsa nea ajutat atit cit a putut.nea dat in citeva rinduri diverse sume de bani pe care oricum am inteles ca ni ia dat din bugetul personal.am apelat inclusiv la presedentie dar nu am primit nici un raspuns.
    nu stiu daca conducatorii nostrii isi pot inchipuii prin ce pot trece. cum e sa nu stii cum arata sotia ta , sa iti inchipui doar ca e frumoasa,cum e sa depinzi de cineva chiar si atunci cind mergi la wc,cum e sa obosesti dupa doar citiva metrii de mers pe jos, nu cu siguranta nu isi pot inchipuii. sunt altele mult mai importante nu viata oamenilor. pentru ca cu siguranta nu sunt singurul in aceasta situatie.
    apelez la dumneavoastra pentru ca efectiv nu mai am unde. defapt nici nu stiu macar ce anume sa va rog.
    acum avem niste datorii la care imi e frica sa ma gindesc.avem chiria de platit pe doua luni, intretinerea pe trei luni, dobinda pentru banii imprumutati, si ar mai fii, dar…
    cu toate ca sunt nevazator cu ajutorul unui program special,pot utiliza elementar un computer, si va scriu personal acest mesaj.
    va rog sa ma credeti ca chiar nu mai stiu ce sa fac.poate gasiti dumneavoastra o solutie, poate imi dati o idee unde sa ma mai adresez. poate, poate.
    daca sar respecta legea…. doamne cite drepturi ar trebuii sa avem noi nevazatorii. acum ceva timp in urma,mergeam cu sotia mea pe strada si din neatentia sotiei mam lovit de un cetatean. eu miam cerut scuze dar cu toate ca eram cu bastonul alb in mina mia zis foarte nervos ca daca esti orb stai acasa.(nu pot folosii exact cuvintele pe care lea filosit acea persoana)
    totdeuna am fost, suntem si vom fii marginalizati noi nevazatorii.am un amic , fost coleg de scoala cu care mai comunic, tot nevazator si el, care nu are alte afectiuni in afara de faptul ca e nevazator, eci are capacitate de munca . de citiva ani isi cauta un loc de munca dar cind se duce la interviu, angajatorii il refuza.avem noi vreo vina ca suntem orbi?
    conducatorii nostrii promit multe dar….
    poate pe dumneavoastra va asculta altfel. poate puteti face dumneavoastra ceva.
    va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj
    pot fi contactat la numarul de telefon 0766784130,sau in craiova strada lalelelor bloc P2 sc2 apartament 9

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. oamenii nu se schimba. anumite imprejurari sau incercari ii fac sa (re)descopere, sa fie ceea ce sunt.

    "sa-ncerc sa m-ascund de iubire
    dar sa nu te mai,
    sa nu te mai pot uita.."

    RăspundețiȘtergere
  50. ultima parte e simpla de inteles :) si foarte frumoasa si nimeni nu vrea sa alunge nici o iubire lol

    La un moment dat va aparea adevarata dragoste, care o "sa rasara mereu din acelasi loc"... poate nu ai gasit-o inca sau poate e pur si simplu o poezie... dar intr-o zi vom face acest experiment, o vom alunga si vom vedea ca ea va reveni, de la aceeasi persoana, din acelasi loc, de la acelasi suflet si va ajunge "o rutina" de care nu vom putea scapa, pt ca nu vom putea tri fara ea :)
    aceea e iubirea adevarata =)
    foarte frumos =)

    RăspundețiȘtergere
  51. Rutina nu se lipeste de oameni pentru care ziua de maine nu este o agenda de insemnari.. Nu conteaza cine esti si cum iti consumi timpul atata timp cat soarele rasare dimineata..

    RăspundețiȘtergere
  52. Nimic nu ramane la fel ...nici tigaia , nici blocul , nici patul.Toate se schimba odata cu noi , dar ne staruim sa credem ca toate au ramas la fel. Oare de ce asta ? Sa ne fie frica de schimbare sau tinem strans cu dintii de trecut pentru ca viitorul e incert pentru cei mai multi din noi ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Sincer te inteleg..uneori monotonia e greu de indurat. Problema este ca dragoste asa cum ai spus si tu nu rasare din acelasi loc...dragostea trebuie intretinuta pentru ca altfel moare... Imi place foarte mult sa citesc ceea ce scrii , constat cu placere ca uneori gandim la fel. Eu te admir foarte mult ca artist, si atat cat inteleg din gandurile tale si ca om.iti multumesti ca imparti cu noi macar o particica din sufletul tau unde iau si au luat si vor lua nastere atatea melodii frumoase. melodii pe care eu le stiu le ascult de nenumarate ori pe zi , numar zilele pana ajung la Bucuresti la facultate sa ajung la mai multe concerte Vama, ca voi la buzau nu prea ajungeti. Deci iti multumesc pt tot ce imaprti cu noi.Esti un om tare deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  55. Inspirandu-ma din poeziile tale in mica masura am facut si eu una scurta:

    "Firava as fii daca as avea zambet,
    Firava as fi daca as stii doar un cantec,
    Firava as fi fara sa-mi fie frica,
    Dar nu, nu sunt firava..

    Sunt doar o simpla furnica.."

    Daca iti place, te rog, lasa-mi un comment sau ceva, un raspuns.

    Te apreciez mult! Multi pupici and keep going!

    RăspundețiȘtergere
  56. You must also make sure that it signifies the bond between thomas sabo bracelet you and your partner, who have come from different ethnicity, discount thomas sabo bracelet background and of course have different personalities and way of thinking. And if you are looking for perfect ring then you must also make sure that the ring which have selected for cheap thomas sabo bracelet your bride must fulfil all her requirements in terms of style, design and metal. thomas sabo bracelet clearance You can find host of choices in wedding rings ranging from traditional to modern designs. You can also engrave some personal messages on your ring as a reminder and expression of your lifetime commitment. But no matter whether you are buying wedding rings that are already available in the market or you are designing your thomas sabo charm bracelet own ring it is good to allow your lady to select the ring for herself. This will help in you in your selection and you will be also satisfied that your lady will love the ring. Your lady will wear thomas sabo bracelets uk the ring everyday for her rest of the life. Hence you must make sure that you are selecting the best ring for her. thomas sabo charms bracelet And today you can find that thomas sabo sale uk there are many online jewellery stores offering wide variety of rings for affordable prices and has made the selection thomas sabo jewellery much easier for you. Celtic jewelry designs have a very thomas sabo silver ancient heritage. The history of Celtic Art is fascinating, rich with myth, folklore and mystery.

    RăspundețiȘtergere
  57. in fiecare zi...alb, in fiecare zi, gri..

    RăspundețiȘtergere
  58. ar trebui să ştim să oferim vieţii un punct terminus din care să crească altfel.poate...un pseudo punct terminus. iar dacă totul se schimbă,punctul terminus să nu-şi schimbe decât decorul.

    RăspundețiȘtergere
  59. Tudor descrie o stare, nu o problema.

    Cei carora dau sfaturi le-as spune:
    “Pentru cei înţelepţi viaţa este o problemă, iar pentru cei obişnuiţi o soluţie.” - Marcus Aurelius"

    Noua, celorlalti, ne-as spune:
    “Oamenii discuta despre arta mea si pretind sa o inteleaga, de parca ar fi necesar sa o inteleaga, cand, de fapt, tot ce trebuie sa faca este sa le placa” - Claude Monet

    RăspundețiȘtergere