[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 15 martie 2009

La despartire

Nu-i cere cadourile inapoi. E atat de meschin. Mai poti rememora fericirea mandra pe care ai incercat-o cand i le-ai oferit? Daca faci asta, n-o sa ramai cu nimic. Nici macar cu amintirile. Acum, poate ca iti vine s-o omori. Si sa te omori si pe tine. Milioane de feluri in care ai putea s-o ranesti. Niciunul dintre ele n-o sa-ti astampere setea. Sa ranesti femeia care ti-a ciopartit sufletul e ca si cum ai bea zeama de varza in desert. Dupa prima inghititura nu-ti va mai fi de ajuns un butoi intreg.

Demnitatea in suferinta pare a fi singura cale. E spirt pe rana deschisa. Ustura si curatza.Nu incredinta prietenilor tai povestea voastra. Ei te iubesc neconditonat si-ti vor face dreptate aruncandu-i vorbe de ocara. N-au fost in patul vostru cand ea-ti furnica spinarea cu o singura atingere. N-au fost nici cand iti lingea ranile provocate de razboaie sau batalii cotidiene. N-au fost in casa sufletelor voastre. S-au invartit in jurul ferestrelor aburinde in spatele carora voi doi erati unul, sarbatorind un Craciun cald. Si atunci? Ce rost au ei?

Esti singur in vartejul suferintei tale si daca vrei sa iesi trebuie sa tragi aer in piept si sa te scufunzi pana se sfarseste. Mai degraba iubeste-o pana cand iubirea ti se face apa si se scurge prin toti porii. Iubeste-o in absenta. Va fi ca si cum te-ai arunca de nebun intr-un zid. De sute, de mii de ori. Neclintit, zidul iti va rupe oasele, pielea ti-o vei zdreli, iti vei sfasia hainele pana cand te vei fi prelins in praful de la baza lui. Un somn lung te va cuprinde, apoi te vei trezi ca dupa un cosmar pe care vei incerca sa-l rememorezi. Soarele diminetii nu-ti va da timp si vei uita. Cu fiecare zi care va trece vei mai fi uitat putin cate putin...Vindeca-te singur. E tot ce poti face pentru tine.

In definitiv, cu cat vei ridica un zid mai inalt in jurul tau cu atat va fi mai bun cel care-l va sari. In cazul de fata, o alta femeie. Deschide-te oricui, fara oprelisti si curtea iti va deveni curand talcioc. Odata insa, zidul suferintei ridicat, vanatorii de chilipiruri care se vantura prin targurile suferintelor impartasite, se vor fi imprastiat care-ncotro.

Apoi, dupa un timp, va veni o EA, destul de nebuna si vanjoasa, la fel de singura si abatuta ca tine si se va catara pe zid. Pana sus de tot. Si te va gasi acolo in curte, nefacand nimic, si se va uita la tine cum tai frunza la caini si nu mai speri sa fii gasit. Si ziua aia, va fi ziua unui nou inceput:

Pentru ca, de atata tacere vei fi uitat sa vorbesti, de atata liniste vei fi uitat ca poti sa auzi, de atata plictiseala vei fi uitat sa razi si de atata singuratate vei fi uitat ca esti singur si ca asta poate sa se termine. Cocotata pe zid, fata-ti va zambi si se va da jos la tine si-o sa te invete din nou tot ce ai uitat. Un singur lucru n-o sa te invete: ca peste ceva timp, vei suferi din nou si-o vei lua de la capat, dar al naibii sa fiu daca nu asta ne e scris pe pamanturile astea pe care le semanam ca sa le culegem, o data pe an.

Al naibii sa fiu, daca ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci...

380 de comentarii:

  1. E tot un soi de iubire si putini sunt cei ce il inteleg. Restul e firea naturii pe care, deocamdata, n-o inteleg. Si ai scris asa frumos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

      Ștergere
    2. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

      Ștergere
  2. Si culmea , de fiecare data cand cineva reuseste sa urce pana in varful zidului , uiti automat de ce l-ai ridicat vreodata.Si iubesti neconditionat din nou , fara sa-ti treaca o secunda prin cap ca va veni vremea sa faci un zid si mai inalt.Fericit cel ce face din spinii gardului speranta si incredere in nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti un om sensibil. -:)))
    www.dielda.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de albastru e cerul in dimineata asta de duminica!

    RăspundețiȘtergere
  5. sau ridici un zid atat de inalt incat nimeni nu il mai poate trece,si ajungi sa te minti ca iti place sa tai frunza la caini,ca asta e destinul tau si nu ai de ales :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos, nobil. Doar chestia cu zidul nu o inteleg...eu zic sa renunti al el si sa-l ridici doar in caz de asediu...caci altfel, ai toate sansele sa te alegi doar cu cea mai tenace cataratoare...poate ca o tipa la fel ca tine, te asteapta indaratul propriilor ziduri...cum o sa va intalniti atunci ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Orice sfarsit aduce un nou inceput. Cred ca tuturor ne e frica sa o luam de la capat fara sa stim ce ne mai asteapta de data aceasta ... Dar tocmai aici e tot farmecul !

    RăspundețiȘtergere
  8. mai ce dimineata frumoasa. si postul tau, la fel de frumos

    ca sa suferi si sa te vindeci n-ai nevoie de nimeni. corect. mi-au trebuit 26 de ani ca sa inteleg asta

    dar stii ce n-am inteles eu nici pana acum? ca sa fii fericit ai nevoie de cineva??

    RăspundețiȘtergere
  9. Este atat de frumos, incat as fi vrut sa tac. Dar daca as tace, cum ai stii ca-ti aduc omagiul tacerii mele? As vrea sa culeg asa niste rodii frumoase, macar o data pe an...

    RăspundețiȘtergere
  10. @schilnder
    Da, in duminica asta, cerul este al naibii de albastru...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. E bine totuşi că Dumnezeu a lăsat pe lume oameni care înalţă ziduri dar şi oameni care trec de ele. Ce ne-am face dacă nu ar exista cea de-a doua categorie?

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. frumos scris...ai atat dreptate...abia astept sa ne revedem la Cluj...te asteptam cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  14. :) Cata dreptate ai :) Daca ai sti cat inseamna "Ana" pentru mine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Tudor, prin craiova cand treceti?

    cu respect,
    un alt Tudor

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Albastru,raza,verde,inceput...
    What a wonderful day...

    RăspundețiȘtergere
  18. Schilnder....Stii de ce cerul albastru?
    Pentru ca te iubeste cineva:)

    RăspundețiȘtergere
  19. ce frumos ai scris...dar e trist...
    de ce nu crezi ca merita din nou " zambetul fetei cocotate pe zid", de ce nu crezi ca fericirea ce ti-o poate oferii din nou aceasta fata este mai puternica decat orice suferinta? Cred ca avem nevoie si de iubire dar si de suferinta...pentru a crea...

    RăspundețiȘtergere
  20. Am uitat sa vorbesc, am uitat ca pot sa aud, am uitat sa rad, am uitat tot...

    Aseara am incercat sa trec peste toate si sa-i dau voie sa treaca acel mare zid. Dar si asta am uitat...

    RăspundețiȘtergere
  21. ..cat de adevarat este ca avem nevoie de acel zid,si ca odata cucerit, poti sa ajungi sa simti ca nu mai ai nevoie de el. totusi, poate fix atunci ar trebui intarit si avut grija ca celui care a reusit sa il escaladeze sa ii fie bine acolo...cu tine

    RăspundețiȘtergere
  22. http://bucurenci.ro/2009/03/ele-merg-mai-departe/#more-1555

    RăspundețiȘtergere
  23. pe cat de mare a fost suferinta,pe atat de mare e si zidul meu,as vrea si n-as vrea sa-l escaladeze cineva,e un paradox.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eram in procesul de ridicare a zidului cand am inceput sa citesc ce ai scris. Cred ca voi renunta la acel zid. Ce rost are sa ridicam ziduri? Prefer sa fiu cea care alege pe cine sa ajute sa scape de acel zid. As vrea sa-i vad pe oameni liberi, fara ziduri in jurul lor... Hai sa fim copii! :) Nu crezi ca oamenii ar fi mai buni daca nu ar avea ziduri in jurul lor?

    RăspundețiȘtergere
  25. aaa.n-am cuvinte.cred ca le-am uitat undeva prin trecut ,trecutul care ma omoara ...la infinit ori de cate ori imi reiau viata de la 0.

    RăspundețiȘtergere
  26. "iubeste-o pana cand iubirea ti se face apa si se scurge prin toti porii. Iubeste-o in absenta..."
    ce frumos..

    avem nevoie de iubire. cei care o dau fara a o primi inapoi, se vor teme sa mai faca asta. cei care o primesc fara sa o dea, vor intelege cu greu ca trebuie sa se schimbe, ca nu pot primi asa, degeaba. pana cand nu vom invata, cu totii, sa iubim pt a primi iubire, vom continua sa ridicam ziduri ...

    RăspundețiȘtergere
  27. Inevitabil de-ti construiesti un zid,
    Vei locui apoi mereu in vid.

    Taiatul unor frunze poate deveni creativ, poate sa te faca sa-ti descoperi noi preocupari sau chiar noi dorinte. Cat despre cEA care ar putea veni.. nu sunt un bun asteptator
    ...
    Si nimanui nu vreau sa-i mai deschid
    Caci sufletu-mi acum mi-este acid
    de-atatea sfaramari de zid..

    Draga Tudor,
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  28. zidul, zidul, zidul ...aproape toti s-au referit la "zidul" tau...
    cu "cadourile" cum ramane?
    le poti lua inapoi ?!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Interesanta abordare.
    Dar depasirea suferintei nu prea tine cont de strategia initiala...

    RăspundețiȘtergere
  30. Si cand se face iubirea apa? si cand se scurge? cum stii cand?

    RăspundețiȘtergere
  31. Sper ca ultima parte să fie adevărată. Nu-mi doresc totuşi să nu ajung acolo. :-?

    RăspundețiȘtergere
  32. Două negaţii alăturate se vor anula. Probabil, doreai să fii cât mai convingător – eşti, cu alte cuvinte, înţeles.
    Suferinţa-n singurătate se arată o soluţie atât de... crudă! Teribilă, zău! Hai că prietenilor... apropiaţilor în general, îţi este mai greu să te plângi, dar găsesc descărcarea realmente necesară şi chiar unui străin pe care nu-l vei mai întâlni niciodată – în metrou, aiurea!, când aştepţi să plăteşti factura şi categoric este unul care se ceartă la ghişeu, ai deci timp să arunci durerea; nu neapărat în cuvinte. Ştiu, o să ţi se adreseze priviri „huh?” dar, face bine.

    RăspundețiȘtergere
  33. asa se intampla sa trebuiasca sa se sfarseasca ceva pentru ca altceva sa poata incepe.

    RăspundețiȘtergere
  34. chiar ai nevoie de cineva sa te vindeci..

    RăspundețiȘtergere
  35. Ba nu, altcineva nu aduce vindecarea. Pentru ca intre timp ai ridicat deja o parte din zid si pentru ca acolo taind frunza la caini, tu de-abia observi cand incearca cineva sa se catere pe zid. Si daca reuseste, tot faci comparatii, iar daca iubirea nu e transformata in apa sa poata curge, cum spune Tudor, nimeni nu se va rdica la asteptari..

    RăspundețiȘtergere
  36. vreau sa raspund intr-un fel, sa fac niste cerculete mici, apoi un pic mai mari, cerculete concentrice asa cum face apa cand ceva o tulbura

    RăspundețiȘtergere
  37. let me know....so..e fooooarte tare ce scrii tu acolo..extraordinar..dar totusi...de ce? mi se pare ca e un fel de incercare de a da sfaturi...de a preveni....bineinteles ca "fata" din articol, este corespondentul pentru "baiat", daca ar fi scris o fata articolul..si totusi..oricat ai vrea sa scrii pentru toata lumea..e clar ca mesajul asta are o directie si o tinta bine punctata. .oare de ce incercam sa vorbim la "general" cand defapt totul este cat se poate de "particular"...ca sunt coincidente?!..sunt..dar...e ciudat!...da...suferim...suntem oameni..ne pace sa ne compicam existenta...stim sa construim ziduri, cazemate, dar degeaba...toti suntem vulnerabili si stim ca vom gresi din nou. poate ca vom face prostii si mai mari...iar vorba "suflu si in iaurt" pur si simplu nu e pentru cei care isi imagineaza ca ar fi putut chiar ei sa scrie acest articol...si..pana la urma...e frumos sa si suferi...in acest fel..se intampla ceva in viata ta..iti trece, reiei, iti trece, reiei, pana cand vei gasi o suferinta constanta, suportabila, care sa se muleze exact pe tine, sa stie unde sa te raneasca, sa iti provoace dependenta, si sa ramai cu ea vesnic...magnific

    RăspundețiȘtergere
  38. foarte frumos ai spus-o...este foarte adevarat

    RăspundețiȘtergere
  39. foarte frumos spus..din nefericire asta e drama generala ; dar daca ne privim cu compasiune vom vedea ca sunt doar experiente pe care noi le alegem ca sa invatam ceva. Ce putem invata este ca Iubirea nu vine din exterior; nimeni nu ne va putea iubii daca nu ne iubim noi insine..
    si cand ajungem sa ne iubim neconditionat vom rezona cu aceeasi energie si ..va fii o relatie bazata pe rezonanta si Alegere..
    noi suntem creatorii propriei noastre Vieti..
    cu drag,
    camelia

    RăspundețiȘtergere
  40. mama mea mi-a spus acum ceva vreme : Intr-un cuplu mereu va fi cineva care va iubi si cineva care se va lasa iubit. Fericit e cel care se lasa iubit":)

    RăspundețiȘtergere
  41. frumos spus :)

    @dielda dana Dinu: si ce e asa amuzant cat sa te prapadesti pe jos de ras?! (vai era emoticoanelor)

    de ce ti.ai lasat blogul jos? un pic spam.

    mult noroc in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  42. "despartirile dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur"

    RăspundețiȘtergere
  43. Important e sa nu faca precum Andrei...Unii trec cu greu peste despartiri...

    RăspundețiȘtergere
  44. m-ai atins la punctul sensibil cu subiectul acesta, cele mai frumoase iubiri-cele neimplinite

    RăspundețiȘtergere
  45. http://www.youtube.com/watch?v=EQCi6ASHVUM

    mi se pare impresionant cum un om a reusit sa condenseze in 2 minute povestile tuturor baietilor carora ea li s-a scurs printre degete..
    piesa nu e tocmai unisex..:)

    RăspundețiȘtergere
  46. a fost o perioada în viaţă când iubeam nebuneşte, necondiţionat, fără nimic material, când iubeam pentru râsul lui, pentru atingerile lui, pentru El. Într-o astfel de seară, când toata fiinţa mea respira cea mai adâncă fericire, asteptându-l pe omul drag, veni un bătrânel spre mine. Se uită, se invârti, se răsuci şi trist, cu un rest de ţigară în mână, cu un glas spart şi pierdut imi zise: "stiţi care e cea mai mare bucurie?" M-am uitat niţel nedumerită la el, ce o avea cu mine, sunt fericită, prea fericită sa ascult straini langa mine ...Dar ceva ma indemna sa il intreb "ce?" Şi el îmi răspunde "Să aştepţi, să aştepţi pe cineva care nu mai vine...." Dar, imediat omul drag mie veni...Şi eu am dat uitarii bătrânelul din staţia de metrou. Asta se întâmpla prin 1998. Acuma, după foarte mult timp, îmi dau seama câtă dreptate avea....acuma după atâta timp aş vrea să îl regasesc şi să îi vorbesc....

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu incredinta prietenilor tai povestea voastra. Ei te iubesc neconditonat si-ti vor face dreptate aruncandu-i vorbe de ocara. N-au fost in patul vostru cand ea-ti furnica spinarea cu o singura atingere. N-au fost nici cand iti lingea ranile provocate de razboaie sau batalii cotidiene. N-au fost in casa sufletelor voastre.

    e atat de adevarata povestea asta:)
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  48. Superb descrise starile, sentimentele. Cam asa e. Mereu o luam de la capat. Desi de fiecare data zidul acela e tot mai greu de sarit sau strapuns.

    RăspundețiȘtergere
  49. Iubeste si de ingeri vei fi vizitat:).
    Iubeste si pe nori vei fi purtat
    Iubeste si in frumos vei fi scaldat
    Iubeste si drumul iti va fi usurat.
    Perfecta draptate atunci cand vine vorba de suferinte.

    RăspundețiȘtergere
  50. Foarte frumos si cita dreptate ai!In fiecare zi descopar o alta fata a sufletului tau!

    RăspundețiȘtergere
  51. printre altele, am vrut si sa mor; in valuri mi-ar fi placut cel mai mult. ma coplesea linistea pe care o auzeam in jur, iar in fiecare noapte, verdele se transforma in rosu. dimineata ma uitam la cer, soarele imi intra in ochi si rosu devenea iar verde..umed. nu mai suportam zambetele lor pansament, cred ca incercau sa ma incurajeze...

    acum pastrez toate amintirile frumoase; si culorile precise. mai adulmec, uneori, mirosurile care-mi completeaza amintirea si-mi zambesc usor si ghidus.

    tahicardizez discret..

    RăspundețiȘtergere
  52. " Sa traiesti experienta a tot ce exista ca sa poti sa fii tot ceea ce exista.
    Cum poate sa-i fie cald, daca nu a cunoscut niciodata frigul; cum poate sa fie bun, daca nu neaga raul ?
    Sufletul nu poate alege sa fie ceva, daca nu are din ce alege.
    Pentru ca sufletul sa traiasca experienta grandorii sale, el trebuie sa stie ce inseamna grandoarea.
    Astfel, sufletul nu condamna niciodata ceea ce nu e grandios, ci il binecuvanteaza, vazand in el o parte din el insusi care trebuie sa existe, pentru ca o alta parte din el insusi sa se manifeste "

    RăspundețiȘtergere
  53. ...daca nu ar exista, am fi suflete la conserva, nealterate si atat..

    RăspundețiȘtergere
  54. "foarte frumos" - prea multe dulcegarii pentru gustul meu...au...cand am zis dulcegarii mi s-a facut pofta de dulceatza :D
    indragosteala te face sa pari atat de prost... voi toti astia care va hranitzi cu dragoste si suspinati... si va rascolitzi in toiul noptii de atata romantism... cand trece indragosteala iti dai seama ca ommul pe care l-ai suit pe piedestal era de fapt un fraier, avea o gramada de defecte si oricum n-ar fi putut sa iti aduca fericirea aia muuuult visata. dar ca sa iti dai seama de asta trebuie sa te ridici din cutie si sa mai ai si alte preocupari si ambitii.
    dragostea e pura chimie, alchimie si un nod de interese comune.
    iar zidul ala este foarte ok. zidul se numeste SELECTIE. nu oricine mai poate ajunge la mine acum :)

    RăspundețiȘtergere
  55. cui ii pasa de cadouri? si daca ti le da inapoi, ce faci cu ele?

    eu as vrea anii/timpul inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu, de regula, ma catar. In liceu, saream un gard de 3 metri... Dar mi-e ciuda daca imi zgarii coatele fara sa stiu ce e in spatele zidului. Si poate, la un moment dat, voi renunta sa ma mai catar.

    RăspundețiȘtergere
  57. stiu ca acest blog nu e pentru asa ceva, totusi as vrea sa te rog daca ai putea sa ma ajuti...am scris o poezie dar ar trebui slefuita putin si tu esti omul care are acest har de la Dumnezeu...n-am mai intalnit om care sa exprime mai bine sentimente,emotii,lacrimi,zambete...

    Izvorul iubirii

    Ti-am observat ochii.
    A fost un soi de dragoste la prima vedere.
    Apoi ti-am cautat mereu privirea.
    A devenit ca un drog pentru mine.
    Fara ea sufletul meu nu mai simtea acel echilibru interior.
    Ma intreb de unde a izvorat atata iubire?
    Ma-ntreb de ce nu s-a putut materializa?
    Sau poate...am trait noi cea mai frumoasa poveste de iubire.
    Un joc constant de priviri.

    Inca iti caut ochii...dar tu iti schimbi nepasator privirea
    Timpul (ma) va spala...dar sa stii...esti cel care m-a facut sa simt!

    M-as bucura foarte tare daca mi-ai raspunde la acest comment!iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  58. Intrii pe un site, te simti bine, zambesti. Locuiesc in Spania, iar aici asta este deprindere.
    Daca stai constipat ti se rezolva din probleme ?
    NU MA INTERESEAZA DACA TE OBOSESTI CU SPAMUL !

    RăspundețiȘtergere
  59. stii... ma regasesc in cuvintele tale...
    am facut un zid in jurul meu...
    si uite ca cineva indeajuns de nebun, s'a catarat pe zid si'mi zambeste..

    RăspundețiȘtergere
  60. ''Tu vezi doar aparente. Un val ascunde firea.
    Tu stii de mult aceasta. Dar inima firava,
    Tot vrea sa mai iubeasca. Caci ni s-a dat iubirea
    Asa cum unor plante le-a dat Alah otrava.''

    Omar Khayyam

    RăspundețiȘtergere
  61. bai,prea adevarat ce spui...dar totusi,de unde atata tarie sa mai poti iubi??
    Azi m`a lasat prietena,are nevoie de unul mai energic,mai zapacit
    Astea sunt niste prostii.Ce dragoste?De unde atata iubire pe lumea asta?Poate ca inca mai exista acele sentimente,de multe ori este confundata cu sentimentul produs de hormonel,in ziua de azi iubire?
    ...refuz sa cred in ceva ce nu mai exista

    RăspundețiȘtergere
  62. Foarte frumos...dar trist ..m-am regasit...Tudor Chirila omul,scrie asa frumos... bv !
    http://kpshu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  63. e urat cand ajungi la sfarsit si vezi ca sufletul tau se zbate intre viata si moarte
    si iti pare rau ca la testul final tu ai picat prost

    RăspundețiȘtergere
  64. un text fabulos..nu se putea grupa mai bine in niste fraze ceea ce este in momentul despartirii,indiferent de motive..pe mine "m-a marcat" aceste cuvinte,bv tudor..

    RăspundețiȘtergere
  65. Iubirea, doar un alt chilipir pe care inima si-l permite din cand in cand, si ca orice al chilipir isi urmeaza soarta in destramare. D'asta exista viata, ca sa-o traiesti ca un nechibzuit si s-o simti ca o cursa nebuna cu sens unic spre nefiinta.

    RăspundețiȘtergere
  66. Avem si noi super locuri in tarisoara asta dar nu vrea nimeni sa le valorifice.
    www.leone.ro

    RăspundețiȘtergere
  67. Pana la urma ori suferi,ori faci literatura...Pe amandoua impreuna nu le poti face bine.
    Suferinta reala e tacere,restul este doar spectacol.

    Iubirea ii viziteaza doar pe cei care au calibrul sa o sustina,iar daca tu ai tot atata calibru pentru ea, cat ai pentru teatru...sigur te va vizita curand!
    Si da,...e un compliment!

    RăspundețiȘtergere
  68. Oare nu suferim mai mult daca ridicam zidu?Si de ce ne cramponam de zid?

    RăspundețiȘtergere
  69. dacă doriți ca o vrăjitoare să se întoarcă înapoi la contactul dvs. ex iubit ;greatmutaba@ gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  70. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul său: sharajasid@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau altceva. NICIODATĂ NU TRIMITEȚI TALKING DESPRE DUMNEAVOASTRĂ SIR E-MAIL ADRESA LUI E-MAIL sharajasid@gmail.com CONTACTAȚI ACUM ACUM PENTRU SOLUȚIONAREA TOTII PROBLEME

    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante
    (10) câștigarea loteriei

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna ziua Sunt Sophia Andres, sunt aici sa raspandesc aceasta veste buna lumii intregi despre cum am obtinut iubirea mea ex. Am fost nebun cand dragostea ma lasat in fata unei alte fete luna trecuta. Dar cand am intalnit marele Dr Mesagerul sacru la oracolul pe care-l slujește, mi-am relatat problema la doctorul Sacre despre cum mi-a lăsat ex iubirea mea și, de asemenea, cum am vrut să obțin un loc de muncă într-o companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns la dreapta locul a fost să-mi iau dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 12 ore, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte acum și în următoarea săptămână după ce dragostea mea ma chemat să pledez pentru iertare, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită, dacă trebuia să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spuneți acestei lumi întregii să contactați dr. Sacre la adresa de email sacretempleofpower@gmail.com sau WhatsApp: +2348159768201 pentru ajutor

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua Sunt Sophia Andres, sunt aici sa raspandesc aceasta veste buna lumii intregi despre cum am obtinut iubirea mea ex. Am fost nebun cand dragostea ma lasat in fata unei alte fete luna trecuta. Dar cand am intalnit marele Dr Mesagerul sacru la oracolul pe care-l slujește, mi-am relatat problema la doctorul Sacre despre cum mi-a lăsat ex iubirea mea și, de asemenea, cum am vrut să obțin un loc de muncă într-o companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns la dreapta locul a fost să-mi iau dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 12 ore, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte acum și în următoarea săptămână după ce dragostea mea ma chemat să pledez pentru iertare, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită, dacă trebuia să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spuneți acestei lumi întregii să contactați dr. Sacre la adresa de email sacretempleofpower@gmail.com sau WhatsApp: +2348159768201 pentru ajutor

    RăspundețiȘtergere
  73. Numele meu este JORGE din SUA. Doamna Kahuna este singurul doctor care ?i-ar putea vindeca HIV-SIDA cu vindecarea lui pe baza de plante, am încercat aproape totul, dar nu am putut gasi nici o solu?ie asupra bolii mele, în ciuda tuturor acestor evenimente pentru mine, am petrecut mereu mult pentru a cumpara o droguri HIV de la spital ?i sa iau câteva medicamente, dar nu am scuti, pâna când într-o zi am fost doar de navigare pe internet, atunci când am întâlnit un post mare de! care marturise?te cu adevarat ?i a spus ca a fost diagnosticata cu HIV ?i ca a fost vindecata prin ajutorul acestor medicamente puternice de vindecare pe baza de plante, uneori chiar ma întreb de ce oamenii l-au numit DR Kahuna, nu ?tiam niciodata ca totul a fost datorat muncii minunate ?i perfecte pe care el a facut-o face toate acestea. a?a ca l-am contactat repede ?i mi-a pus câteva întrebari ?i mi-a spus ca nu voi uita niciodata ca cineva care la contactat este! vindeca mereu vindecarea lui in doar 5 zile dupa ce a facut tot ce ti-a cerut, asa ca am fost uimit de tot ce am auzit de la el, asa ca am facut toate lucrurile pe care mi le-a cerut sa o fac in acea zi in care mi- va fi vindecat, toata for?a care mi-a lasat înainte de a ma rupe înapoi ?i devin foarte puternica ?i sanatoasa, aceasta boala aproape ca mi-a ucis via?a din cauza mea, a?a ca am mers la spital pentru a da testul final bolii ?i medicul a spus eu sunt HIV negativ, sunt foarte uimit ?i fericit cu privire la vindecarea DR Kahuna mi-a dat-o din puterile antice, îl pute?i trimite acum pentru propria vindecare la: kahunahelp@yahoo.com


    Te rog daca ai nevoie de ajutor
    orice fel, contacta?i fericit pentru ajutor
    ?i pute?i ajunge la el
    prin e-mail: kahunahelp@yahoo.com

    https://kahunaspelltemple.webs.com/contact-us

    +2348147400259


    Dr, Egbe poate bine sa se astepte la urmatoarea boala:
    1. HIV / SIDA
    2. HERPES
    3. CANCER
    4. ALS
    5. Hepatita B
    6. Diabetul zaharat
    7. daca cineva vrea sa-?i revina la menstrua?ie
    8. PROMOVAREA ÎN BIROUL
    9. LOVE SPELL
    10 EX BACK
    Mul?umesc foarte mult pentru ca ?i-ai luat timpul sa cite?ti
    ,e-mail. kahunahelp@yahoo.com

    https://kahunaspelltemple.webs.com/contact-us

    RăspundețiȘtergere
  74. După ce a fost în relație cu Wilson timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care nu crede în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, M-am referit la o vrăjitoare numită Dr. Isikolo zuk și i-am trimis un e-mail și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și surprinzător a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul său: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apel sau Whatsapp pe +2348133261196. CONTACT-L ACUM PENTRU SOLUȚIE LA TOATE PROBLEMELE DUMNEAVOASTRĂ

    RăspundețiȘtergere
  75. Vreau să mulțumesc cocomului că mi-a adus înapoi pe iubitul meu în doar cinci zile Tamara Arratia din Londra. totul arata ca un vis, dar a fost atat de adevarat cat este totul sa intamplat "dupa ce mi-am pierdut prietenul cu o alta fetita timp de patru luni. în acea perioadă, se pare că întreaga lume se prăbușește atunci mi-am dat seama că nu sunt un laș care mi-a permis o doamnă ca mine să o ia și mi-a plăcut bărbatul în timp ce stau și plâng în lacrimi ca un nebun. așa a fost i
    a intrat în contact cu acest mare cocom care mi-a adus înapoi lacrimile o clipire a ochilor in doar 2 zile dupa ce a urmat toate instructiunile fiind întrebă. în prezent trăim fericit ca niciodată. pentru oricine afară acolo, care simte că lacrimile sale înseamnă foarte mult să nu fie pierdut poate contacta Dr. Isikolo cu această adresă de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  76. Inimaginabile și de necrezut. Aceasta este Martina Petar am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau ceva similar, contactați-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau Whatsapp pe +2348133261196 mulțumesc DR Isikolo de fapt ești miraculos și dumnezeii tăi te pot răsplăti vreodată pentru faptele tale bune.

    RăspundețiȘtergere
  77. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui vrăjitor puternic, numit DR ISIKOLO, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. Eu credeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a venit acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi am decis să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima ruptă pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale lui DR ISIKOLO pe internet pentru că prin asta am putut contacta DR ISIKOLO și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale DR ISIKOLO, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  78. Soțul meu a plecat în Olanda în ultimele șase luni și după aceea a refuzat să vină acasă, am sunat și i-am sunat și a persistat apoi instantaneu ceva nou a fost greșit undeva am căutat ajutat de la verticală la orizontală și totuși fără rezultat. Am plâns și am plâns, dar nu se va întoarce la mine. pe 21 septembrie am luat computerul meu pentru a primi sugestii de formular oriunde am putut atunci am venit peste isikolosolutionhome@gmail.com dar să spun de fapt, deși am vrut să fac orice pentru a avea soția mea înapoi am încă îndoială că acest lucru ar putea lucra pentru că nu cred în superstiție. Răspunsul pe care l-am obținut a fost de mirare că soțul meu a fost strălucit de o altă femeie. am strigat de ajutor, dar el a spus nu vă faceți griji. asta ar trebui să fac și am făcut-o. la cea mai mare surpriză de 48 de ore, pe 23 septembrie, soțul meu a sunat și el a strigat la mine și nu știe ce să fac, am bustul în lacrimi, dar de bucurie. așa că voi folosi acest mediu pentru a îndemna fiecare suflet cu probleme de orice fel încercați și contactați acest e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com. call sau Whatsapp pe el pe +2348133261196 Great DR ISIKOLO ESTE UN PROBLEM SOLVER.

    RăspundețiȘtergere
  79. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea minunată făcută de Dr. Isikolo pentru mine. Sotul meu ma abandonat pe mine si pe copii si m-am dus sa stau cu o alta femeie pe care tocmai la intalnit. Și femeia ia spus că nu va avea niciodată de-a face cu mine și copiii mei pentru asta, eu și copiii am suferit și am călcat o luptă, dar eu am decis să fac toate mijloacele de a face sigur că familia mea se întâlnește așa cum o folosește, apoi m-am dus acolo acolo am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr Isikolo pe site-ul său http://drisikolosolutionhome.webnode.com, așa că a trebuit să-l contactez și să-mi explice problema și în doar 24 de ore după cum a promis, soțul meu sa întors acasă și comportamentul lui sa întors la bărbatul cu care m-am căsătorit. I cant multumesc castelului suficient pentru ceea ce a facut pentru mine, sunt foarte recunoscator si nu voi opri niciodata sa-i public numele pe internet pentru munca buna pe care a facut-o pentru mine, din nou aici este site-ul lui http: drisikolosolutionhome. webnode.com și e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  80. Se întâmplă încă minuni și mărturisesc despre modul în care doctorul Isikolo a adus fericirea în viața mea. Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam sa caut pe internet pentru ajutor. Vrajitorul vrajitorilor au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  81. Bună ziua tuturor, sunt Andela Batolomej, vreau să împărtășesc o mărturie vie despre modul în care doctorul Isikolo a reușit să-mi aducă soțul înapoi, eu și soțul meu au fost într-o despărțire serioasă, chiar înainte de a ne certa mereu luptele și de a face diferite acțiuni necurate. Soțul meu și-a împachetat lucrurile din casă și a trebuit să trăim în altă zonă, în ciuda tuturor acestor lucruri, căutam o modalitate de reîntregire cu soțul meu, până când l-am întâlnit pe doctorul Isikolo, cel care a reușit să-mi aducă soțul înapoi acasă și ma asigurat că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore după ce a terminat pregătirea vrăjii iubirii. Sunt astăzi foarte gata să le spun lumii că Doctor Trust este cu adevărat un om al cuvântului său pentru că soțul meu sa întors la mine și a căzut în genunchi cerându-mă să-l iert și să-l accept înapoi ... Astăzi, familia mea sa întors din nou și suntem fericiți trăind bine și sănătoși, cu doctorul Isikolo tot visul meu a venit prin reunirea căsătoriei mele, prieteni în cazul în care aveți nevoie de ajutați-l pe Dr. Isikolo să-l trimiteți prin poștă pe adresa isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196, domnule vă voi recomanda pentru totdeauna !!! puteți vizita, de asemenea, via Via web sit: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Mă simt la fel ca orice altă femeie cu durere de cap și ce aș fi făcut dacă nu pentru dr. Isikolo, numele meu este doamna Lara Antonio, am 38 de ani și am un fiu. Din nefericire, cu aproape un an în urmă, tatăl său sa despărțit de mine din cauza unei greșeli pe care am făcut-o și chiar îl vreau înapoi. El este cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată și vreau ca familia noastră să fie din nou completă, vreau să-mi petrec restul vieții cu el. Așa că am citit online că dr. Isikolo a ajutat o fată în aceeași situație ca și a mea și l-am contactat pentru ajutor. Am crescut cu părinții mei divorțați și nu vreau asta pentru fiul meu și mi-e dor de soțul meu atât de mult și vreau doar ca familia noastră să fie din nou întreagă Vreau iubirea din viața mea înapoi și pot să spun sincer că pentru că este singurul om pe care l-am iubit cu adevărat cu toată inima mea. Deci, caut ajutorul de la isikolosolutionhome@gmail.com si mi-a raspuns si mi-a aratat o vraja de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi returna sotul si sunt fericita si recunoscatoare pentru ca ma ajutat si vreau sa aveti tot ocazia pe care o aveam, doctorul Isikolo este singurul prin ajutorul pe care l-am cunoscut vreodată. Mult noroc "poti trimite e-mail pe marele barbat pe isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196 gata sa te ajute cu problema ta oricand, in orice zi.

    RăspundețiȘtergere
  83. Aceasta este cu siguranță o mărturie șocantă și autentică .. Am vizitat un forum aici pe internet, la data de 20 septembrie a acestui an. Și am văzut o mărturie minunată despre acest rol puternic și mare de vrăjitor numit Dr Isikolo pe forum .. Niciodată am crezut, pentru că n-am mai auzit și nici nu am învățat nimic despre magie înainte. Nici un suflet n-ar fi fost capabil să mă influențeze despre vrăjile dragostei, nu până când doctorul Isikolo mi-a făcut-o și mi-a restabilit mariajul de 8 ani înapoi la mine soțul înapoi la mine în același 48 de ore la fel cum am citit pe internet. am fost cu adevărat uimită și șocată când soțul meu a îngenuncheat cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să-mi transmit aprecierea mea Dr Isikolo ești un Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie din nou ... aici este site-ul său: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  84. Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

    RăspundețiȘtergere
  85. Numele meu este Meg în Statele Unite. Doresc să
    împărtășesc mărturia mea cu publicul larg despre
    O cutie de vrăjitor numită (DrKahuna) a făcut pentru mine acest templu
    Tocmai mi-am adus surplusul ex
    Ma iubindu-ma cu munca lor de vraja mare, ma intalneste cu acest om numit
    Steven am fost împreună de mult timp
    timpul și ne-am iubit pe noi înșine, dar când nu am reușit
    să-i dau un copil de sex masculin timp de 5 ani mi-a lăsat și mi-a spus
    Pot continua doar când eram acum
    căutând modalități de a-l aduce înapoi și, de asemenea, să rămână gravidă, unui prieten
    din a mea mi-a spus despre acest templu și mi-a dat adresa de e-mail de contact,
    atunci nu veți crede acest lucru când mi-am contactat problemele
    a pregătit articolele și mi-a aruncat vraja și mi-a adus soțul pierdut
    înapoi, și după o lună mi-am pierdut fluxul lunar și mă duc la un test și
    rezultatul a spus că sunt însărcinată, sunt fericită astăzi că sunt mamă
    un set de gemeni un băiat și o fată, mulțumesc încă o dată templul pentru
    ce au făcut pentru mine dacă sunteți prin oricare dintre ele
    din aceste probleme puteți contacta acest mare Dr pentru ajutorul de mai jos:

    Contactați ... kahunahelp@yahoo.com sunați sau trimiteți-l la linia directă +2348147400259 dacă aveți nevoie de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  86. Numele meu este Meg în Statele Unite. Doresc să
    împărtășesc mărturia mea cu publicul larg despre
    O cutie de vrăjitor numită (DrKahuna) a făcut pentru mine acest templu
    Tocmai mi-am adus surplusul ex
    Ma iubindu-ma cu munca lor de vraja mare, ma intalneste cu acest om numit
    Steven am fost împreună de mult timp
    timpul și ne-am iubit pe noi înșine, dar când nu am reușit
    să-i dau un copil de sex masculin timp de 5 ani mi-a lăsat și mi-a spus
    Pot continua doar când eram acum
    căutând modalități de a-l aduce înapoi și, de asemenea, să rămână gravidă, unui prieten
    din a mea mi-a spus despre acest templu și mi-a dat adresa de e-mail de contact,
    atunci nu veți crede acest lucru când mi-am contactat problemele
    a pregătit articolele și mi-a aruncat vraja și mi-a adus soțul pierdut
    înapoi, și după o lună mi-am pierdut fluxul lunar și mă duc la un test și
    rezultatul a spus că sunt însărcinată, sunt fericită astăzi că sunt mamă
    un set de gemeni un băiat și o fată, mulțumesc încă o dată templul pentru
    ce au făcut pentru mine dacă sunteți prin oricare dintre ele
    din aceste probleme puteți contacta acest mare Dr pentru ajutorul de mai jos:

    Contactați ... kahunahelp@yahoo.com sunați sau trimiteți-l la linia directă +2348147400259 dacă aveți nevoie de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  87. Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  88. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  89. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

    RăspundețiȘtergere
  90. Sandra Lukas este numele meu. Sunt una dintre persoanele care au beneficiat de Dr. Isikolo Love Spell. Doctorul Isikolo a apărut în mijlocul vieții mele, când toată speranța a fost pierdută. Am renunțat la viață și a crezut că cel mai bun mod de a vindeca inima rănită a fost să-mi ia viața după ce am încercat mai multe procese și a călătorit în India, căutând vraja să se reunească cu soțul meu, care ma părăsit după trei ani de căsătorie noastră pentru o altă doamnă, dar nici un efort nu a funcționat. M-am gândit să continui cu planul meu de sinucidere înainte ca un spirit ciudat să vină peste mine ca o ploaie și mi-a slujit să caut online, după ce am văzut atât de multe discuții despre Templul Dr. Isikolo Love Spell. Am căutat cu răbdare și am găsit mărturii uimitoare și recomandări despre el, care m-au încurajat să îl contactez prin e-mailul său. El mi-a răspuns și mi-a cerut să-mi șterg lacrimile și să renunț la orice act pentru a-mi lua viața; el a spus că cazul meu este soluționat după consultarea lui Oracle. Ei bine, aici îi mulțumesc astăzi Dr Isikolo pentru că mi-a salvat viața și mi-a adus soțul. Suntem atât de fericiți astăzi și mai fericiți decât am fost vreodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am fost printre cei care împărtășesc această mărturie. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  91. Salutări,
    Aceasta este o recomandare specială pentru o mare vrajă a timpului meu pe care trebuie să o recunosc din cauza lucrărilor sale din întreaga lume. El este atât de bun și dilligent la munca lui că, atunci când spune el este făcut, vă luați imediat cuvântul său. El face tot ce vrei în funcție de modul în care vrei să fie făcut și el o face perfect pentru uimirea ta.
    El a restaurat o mulțime de case sparte, le-a oferit pacea minții pentru tot restul vieții, poate să-ți aducă înapoi cât de departe ai vrut, el mi-a făcut-o pentru mine și încă o mai face și a făcut-o pentru o mulțime de oameni din lume.
    Dacă aveți vreo problemă legată de relația dvs. maritală, puteți să-l contactați rapid cu următoarele detalii prezentate mai jos
    Email: chubygreat@gmail.com sau whatsapp / call
    Număr: +2348165965904
    Îl puteți contacta pentru situații de urgență ... Numele lui este Chuby D Great

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna ziua tuturor stiti ca ierburile sunt acum folosite pentru a vindeca toti copiii de virus si infectii, acum cateva luni am avut HIV. Și medicul meu mi-a dat droguri la spital, dacă am făcut testul, mi-a spus că medicamentele pe care le-a dat erau doar pentru a preveni virusul, că nu-l poate vindeca, i-am spus prietenului meu despre aceste virusuri și el mă referă la aceste vindecator, nu am de ales decat sa contactez medicul, acesti doctori pe baza de plante imi pun cateva intrebari si pregatesc ierburile si le livreaza in tara mea cu ajutorul serviciului de livrare DHL mi-a dat retetele dupa ce am primit ierburile pe care le scriu aceste mărturii acum sunt 100% gratuit de HIV datorită tuturor datorită dr. Freeman Osas pentru munca lui bună îl puteți contacta prin e-mailul său drosasherbalhome@gmail.com sau ajungeți la el prin intermediul numărului Whatsapp +2349035428122

    RăspundețiȘtergere
  93. Am citit câteva mărturii despre o vrăjitorie de dragoste de către doctorul Isikolo despre cum a ajutat o mulțime de oameni să-și aducă înapoi pe ex iubitorii lor în 48 de ore. Cu sinceritate m-am gândit dacă era real și dacă acest bărbat ar putea să-mi aducă înapoi iubitul Iubesc atât de mult. M-am hotarat sa il contactez pentru ca il iubesc pe iubitul meu foarte mult si ne-am separat de cateva luni am pierdut cu adevarat atat de mult, am incercat toate celelalte mijloace sa-l intorc dar nu l-am putut contacta pe Dr. Isikolo si el mi-a spus că ex-ul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo la eliberat pentru a ști cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult ne-am împărtășit împreună. Ex-ul meu este acum înapoi la mine din nou.Așa cum scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și prietenul meu trăim o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de să-ți împărtășesc toate. Mulțumesc doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sperăm să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care chiar îl doriți înapoi atât de rău, poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  94. Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie și am rămas în întuneric. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după 3 ani fără explicații. Îl contactez pe Dr. Isikolo prin intermediul site-ului său și a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut vraja, prietenul meu a început să mă testeze din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restabili relația ruptă. Îi recomand foarte mult doctorului Isikolo pe oricine care are nevoie de ajutor. Emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  95. Soțul meu și cu mine am trecut prin atâtea încercări cu moartea familiei și boala lui, care ne-a schimbat pe amândoi. Am devenit o soție nefericită și neapreciată. Soțul meu a plecat. Plecarea lui a fost cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată. M-am trezit. Am început să colaborez cu doctorul Isikolo ca un staționar. Dar puțin mi-am dat seama că dr. Isikolo avea să dezvăluie toate lucrurile din mine care aveau nevoie să se schimbe. Mi-a ajutat să văd că soția ar trebui să fie. și am început să caut mâna doctorului Balogun să-mi schimb inima și soțul meu. A trebuit să accept că nu-mi puteam schimba soțul, doar dr. Isikolo poate face asta. M-am dus la soțul meu și i-am cerut iertarea pentru toate lipsurile mele ca soție. L-am rugat să-mi dea altă șansă. Acum este acasă. vă mulțumesc pentru locul de muncă bine făcut în medicul meu de viață puteți ajunge, de asemenea, pe el prin adresa de e-mail, isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  96. Dragostea uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul tău și pentru a rezolva relația ta întreruptă

    Sarbatori fericite de la mine Mirela Vjeko. Soțul meu sa despărțit de mine cu 3 luni în urmă și ma forțat să semnez actele de divorț și am fost complet sfâșiat. Și nu m-am putut întoarce în nici o formă emoțional. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mișcare uimitoare și strălucitoare, care mi-a venit la salvare. Wow! Acest lucru mi-a ajutat atât de mult. Doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă urgentă de 24 de ore, din care l-am acceptat. Șocant! în această lună pe 8 mai 2018, soțul meu mi-a sunat înapoi cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage documentele de divorț care erau deja în curs de desfășurare cu puterea acestui miracol de vrăjitor de lucru. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, Vă mulțumesc atât de mult Domnului pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi. E-mail Dr. Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Spell isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  97. Mi-ar plăcea să împărtășesc mărturia mea despre toți oamenii din lume. Sandra din Anglia Bara Finder, m-am căsătorit cu soțul meu cam acum doi ani, am început să ne confruntăm cu probleme la domiciliu, ne oprim să dormim în același pat, despre lucrurile mici pe care le întîmpină întotdeauna acasă noaptea târziu, bea prea mult și întotdeauna dormește cu alte femei din afară. Niciodată n-am iubit pe nimeni în viața mea, cu excepția lui. Este tatăl copilului meu, și eu nu vreau sa-l pierd, pentru ca am muncit atat de mult impreuna pentru a deveni ceea ce avem astazi. acum cateva luni, el este acum alinierea in direct cu mine si copilul, fiind un singur parinte poate fi uneori dificil, asa ca nu am nimeni
    întoarce-te și am fost spart. Inima ma sunat pe mama și i-am explicat totul, mama mi-a spus despre Dr.Chamberc, el a ajutat-o ​​să rezolve problema dintre ea și tatăl meu, eram ciudat în legătură cu asta, pentru că nu erau fiecare altele timp de trei ani și jumătate și au fost ca un miracol, s-au întors unul la celălalt. Am fost trimis la doctorul Dr.Chamberc, la adresa sa de e-mail: chamberc564@yahoo.com
    și să-i explice tot ceea ce mi-a promis să nu-mi fac griji, că el ar fi fascinat și să facă lucrurile să se întoarcă la modul în care am iubit atât de mult din nou, și a fost un alt spirit feminin care mi-a controlat soțul. problema mea va fi rezolvată în două zile dacă cred că am spus OK. Așa că mi-a dat o vrajă și două zile mai târziu, dragostea mea sa întors să-mi ceară iertare. Sunt atât de fericită. așa că de aceea am decis să împărtășesc experiențele lor cu fiecare organism care are problema contactați medicul eliberat o mulțime de caster pe adresa sa de e-mail: chamberc564@yahoo.com (1) Dacă doriți să obțineți dvs. ex .
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii modernizat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vreți să vă legați soțul / soția ca să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijirea plantelor
    (10) câștigă la loterie

    RăspundețiȘtergere
  98. CUM VĂ MAI MULȚUMIT PE CEL MAI MULȚUMIT CU COPILUL DE CĂLĂTORIE REALĂ ȘI PUTERNICĂ Dr. Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196.. Numele meu este Jelena, aproape mi-am luat viața din cauza soțului meu care ma lăsat și nu mi-a mai luat apelurile care mi-au răspuns mailurile și mesajele mele. El a spus că nu mai are încredere în mine, am încercat să-l conving și să-l cer, dar el nu va crede sau mă va răspunde până nu ne luptăm și ne despărțim timp de 6 luni, după care îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza dragostei Am pentru el. Am încercat tot ce-i puteam să-l dau înapoi, dar nu mi-a lucrat, niște vrăjitoare falsificate mi-au scutit banii și am plecat cu banii mei până când am venit peste acest om numit Dr. Isikolo, mi-a ajutat să-mi arunc o vrajă și iată că soțul meu sa întors după 28 de ore, cerșind-mă pentru iertare, am fost atât de surprins că vrăjitorul ca Dr. Isikolo încă mai există. Dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați Dr. Isikolo astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  99. Bună tuturor!!! Numele meu este Monica, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o înapoi, care m-a lăsat timp de 7 ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani, pentru ca il iubesc foarte mult (Donald), am dat peste o marturie pe care un trup le-a dat online cum a obtinut iubitul ei inapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei afară care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice probleme de viață, aceasta este ocazia să-ți dai iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele, i-am promis că îi voi împărtăși numele pe Internet pentru ca oamenii să știe despre el. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445

    RăspundețiȘtergere
  100. orice persoană a scris articole despre modul în care au fost ajutate de o vrăjitoare, dar sunt foarte recunoscătoare pentru această mare vrăjitoare care mi-a adus pe fostul meu soț. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Enisa Borya. Când am intrat în contact cu acest om a fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre cum a ajutat pe alții cu viața lor. Pentru a reveni cu un ex este unul dintre cele mai interioare cele mai multe sentiment mulți oameni ar place să experimenteze în special ca acele amintiri cu fostul nostru nor întotdeauna mintea noastra, atunci când altcineva face unele dintre lucrurile pe care fostul nostru obișnuia să facă. Eram un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copii, încă mai doresc ca el să se întoarcă la mine. Acest doctor de vraja pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de Doctor Odunga, ma ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să-i rezolve Probleme. Nu stiu ce altii s-ar putea simti pentru a-si obtine ex-ul inapoi in viata lor, dar intotdeauna stiu ca exista o binecuvantare in deghizare cu doar o singura re-conexiune cu un ex. Dacă vrei să te întorci cu succes cu fostul tău, contactează această minunată casetă de vrăjitor la isisikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l faci pe +2348133261196 și să împărtășești o mărturie minunată prea la fel ca mine

    RăspundețiȘtergere
  101. Am intalnit aceasta vraja numita Dr. Isikolo de la isisikolosolutionhome@gmail.com online si atat de multe altele, dar m-am decis sa ma duc cu aceasta vraja speciala si aceasta este acum 2 saptamani in urma. Aveam nevoie de vrăjitorul să mă reunească pe mine și pe iubitul meu pentru că ea a început să se comporte ciudată și a venit o zi când mi-a scris și mi-a spus că nu mai poate continua relația, că vrea doar să rămână singură. Dar un prieten apropiat al ei mi-a arătat tipul că se întâlnește acum. Așa că am contactat această vrăjitoare pentru că am fost complet inima rupt și am fumat și să mă îmbătat până când nu am putut nici măcar observați dacă stau sau mint. Această vrajă castel mi-a spus să nu vă faceți griji, el mi-a dat speranța că o voi avea din nou doar ca și vremurile vechi și am îndeplinit toate cerințele și în numai 2 zile ex-iubitul meu ma sunat plângând la telefon cerându-mă să o iert pentru actul ei stupid și ea a jurat cu mormântul ei mama să mă iubească și să nu-i rănească niciodată mi-a revenit. Asta a fost ceea ce mi-a spus mai devreme vrăjitorul și a venit după ce a făcut vraja și în aceeași noapte, iubitul meu a venit în casa mea și a petrecut noaptea cu mine.Nu am văzut vraja atât de puternică ca asta, dar acum , sunt convins că dr. Isikolo este cel mai bun vreodată, îl puteți contacta prin adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  102. Peter van der Josh și cu mine am fost căsătoriți timp de 5 ani cu doi copii, ea a fost totul pentru mine și totul a fost perfect până în urmă cu 5 luni, când a primit un nou loc de muncă și totul despre ea sa schimbat, ea a ținut noaptea târziu și a făcut tot ce mi-a fost rănită amar, dar am vrut ca căsnicia noastră să se descurce bine pentru că îmi iubesc atât de mult soția. Cu câteva săptămâni în urmă avocații ei mi-au adus acte de divorț și am fost atât de surprins, nu mi-am închipuit că am fost separat de copiii mei, am cerut-o, dar a spus că a găsit dragostea vieții ei, în noaptea aceea am plâns ca un copil plecat, i-am chemat pe prietenul meu pentru sfaturi și mi-a spus cum aproapele său sa întâlnit cu un lord Bubuza care la ajutat cu o problemă similară, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza și el a spus că dacă îi urmez instrucțiunile cu atenție, îmi voi lua soția înapoi în 12-16 ore . Am făcut exact așa cum mi-a spus Lordul Bubuza și, spre cea mai mare surpriză, 15 ore mai târziu, soția mea a venit acasă scuze și a plâns spunându-mi cât de rău este ea, că ea a realizat că nu poate trăi fără mine. A chemat-o pe avocatul ei să anuleze divorțul. Voi fi pentru totdeauna recunoscător Domnului Bubuza pentru că m-ai ajutat să-mi reintrez familia. Ai nevoie de ajutor? contactați Domnul Bubuza prin e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com sau prin intermediul site-ului web: http://Lordbubuza.website2.me sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396

    RăspundețiȘtergere
  103. Este DOCTOR pe care îl puteți trimite prin e-mail dacă aveți nevoie de ajutor în relația dvs. spellspecialistcaster937@gmail.com
    Vă promit că problemele dvs. sunt rezolvate imediat. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, ma părăsit, am făcut totul. Pot să-l fac să se întoarcă, dar totul era în zadar. A vrut pentru dragostea pe care o simt pentru el, a implorat, dar el a refuzat
    mi-a explicat problema cu cineva online și mi-a sugerat mai degrabă să trimit un spellcaster care să mă ajute cu o vrajă care la adus înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea în vrăji, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis la Doctor și mi-a răspuns și mi-a spus că nici o problemă
    totul va fi bine în trei zile, ex-ul meu se întoarce la mine În trei zile, vraja a fost aruncată și, în mod surprinzător, în a doua zi, care era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că era așa de rău din cauza a tot ce sa întâmplat,
    Am vrut să mă întorc la mine, pe care-l iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit și surprins. De atunci, am făcut promisiunea că toată lumea pe care o cunoaștem că nu va avea niciodată o problemă de relație, mă voi referi la vâltorul de vrăji pentru a vă ajuta. Oricine poate avea nevoie de ajutorul mașinii de turnare, spellspecialistcaster937@gmail.com
    El a făcut, de asemenea, multe spell-like,
    (1) El vrea ca fostul său spate.
    (2) Ai întotdeauna coșmaruri.
    (3) Să fie promovat în biroul dvs.
    (4) Vrei un copil?
    (5) Vrei să fii bogat?
    (6) Ei vor să-și păstreze sotul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (7) nevoia de asistență financiară.
    8) Vrei să fii în controlul căsătoriei
    9) Vrei să fii atras de oameni
    10) Lipsa copiilor
    11) Aveți nevoie de o soț / soție
    13) Cum să câștigi LOTTERY-ul tău
    14) SPELL PROMOȚIONAL
    15) SPELL DE PROTECȚIE
    16) SPELL BUSINESS
    17) SPELL de muncă bună
    18) Cure pentru orice boală / H.I.V.
    Contactați-l astăzi la: spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  104. Numele meu este Elizabeth James, sunt din SUA, sunt aici pentru a depune mărturie despre munca bună a lui AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
    Am căsătorit timp de zece ani buni și niciun copil și soțul meu a amenințat că mă divorțează și se căsătorește cu o altă femeie.
    mă întâlnesc cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe doctorul Aroza, care a ajutat să arunce o vrajă și am fost însărcinată și acum trăiesc fericit cu soțul și copiii mei.
    Treci prin probleme cum ar fi .....
    Probleme spirituale
    Ritualuri tradiționale
    Probleme de căsătorie
    Vrăji de bani
    Barreness
    Soluții de divorț
    Atracţie
    Ocuparea forței de muncă
    Litigiu
    Revevge
    Probleme de sanatate
    Crezi că nu ai viitor?
    Ai pierdut zelul pentru viață?
    Simți că o pierzi?
    Sunteți constant afectați de ghinion?
    Căutați dragoste, prietenie; doriți un iubit din trecut să se întoarcă sau un iubit prezent să se angajeze?
    Apoi contactați AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
    Call sau WhatsApp +79267785378
    E-mail. arozatemple@gmail.com
    Skype. Templul Aroza

    RăspundețiȘtergere
  105. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se întoarcă la mine. Am fost foarte supărat și am avut nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com care a sugerat că Dr. Isikolo vă poate ajuta să reveniți rapid înapoi. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă pentru mine. 3 săptămâni mai târziu, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră era acum mai puternică decât a fost înainte. Toate mulțumirile acestui mare om. El este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că doctorul Todd este real și un vrăjitor puternic, dacă sunteți aici și aveți nevoie de ex spate sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați această vrăjitorie puternică acum, isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l faci pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  106. dacă doriți ca ex-lover-ul dvs. contact spate greatmutaba @ gmail. com sau să-l adăugați la ceapă +234 805 468 1416 el a fost cel care mă ajută să arunc o vrajă de dragoste care mi-a adus înapoi fostul iubit

    RăspundețiȘtergere
  107. Este mărturia mea despre lucrarea bună a unui bărbat care ma ajutat să-mi întoarcă soția la mine Numele meu este JOHN și mă aflu în CANADA. Viața mea este înapoi! După 8 ani de căsătorie, soția mea ma lăsat cu cei trei copii ai mei. Am simțit că viața mea se apropia de sfârșit și că se sfărâmă. Datorită numelui magic Schamberc, am fost online. O zi fidelă când navighez pe internet, căutam o problemă de ortografie bună care să-mi poată rezolva problemele. Am câteva recenzii despre această vrajă. Unii oameni au arătat că își arunca făina; unii au revendicat restaurarea expertului; unii au arătat că poate să treacă magia pentru a opri bâlbâitul și pentru a-l obține. Mărturia specială pe care am văzut-o a fost că era o femeie numită gelatină, ea a arătat că Sacerdote îi întoarce fostul soț pentru mai puțin de 72 de ore, iar sfârșitul mărturiei ei se adresează e-mailului. După ce am citit toate astea, am decis să încerc Lumina zilei. Comunicați cu ea prin e-mail și explicați-mi că problema mea cu ea. Cu doar 3 zile în urmă m-am întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem chiar mai fericiți decât înainte. Chiar trebuie să îți puneți o balama talentată și talentată și am pus-o într-un om de neoprit pentru că este o persoană minunată ... Dacă aveți o problemă și căutați un spărgător de vrăji așezat și adevărat pentru a rezolva această problemă. Află marea zi a zilei; ar putea fi răspunsul la problema dvs. Iată persoana de contact: email chamberc564@yahoo.com
    numărul de telefon + 234 808 877 7194

    RăspundețiȘtergere
  108. Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă obține iubit înapoi puteți să-l contactați prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsApp-l pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

    RăspundețiȘtergere
  110. Numele meu este Marry, plec si muncesc in Canana ar vrea ca lumea sa stie despre vraja mare care ma ajutat cu problema mea de relatie atunci cand soțul meu a inselat asupra mea cu o altă femeie și a amenințat că are un divorț și poate, de asemenea, M-am uitat în jos, nu am putut gândi bine, am simțit că nu mi-aș lua viața până când am împărtășit problemele mele cu cel mai bun prieten al meu și m-am simțit frustrat, nu știam ce să fac din nou decât să-i informez prietenul despre el sa intamplat si prietenul meu introduce aceasta vraja castel pentru mine si i-am trimis mesaj pe emait Am contactat medicul si am facut toate medicul mi-a cerut sa-mi fac sotul meu s-au întors după două zile, soțul meu a schimbat brusc acum un amant, îngrijorat, întotdeauna îngrijorătoare. Sunt atât de plin de castele de vrajă pe care am decis să-i răspândesc templul, făcând-o într-o stare similară astăzi, poate obține ajutor cu ușurință înainte ca ceva rău să se întâmple cu relația sa. Vraja puternică este spellspecialistcaster937@gmail.com acesta este numărul de telefon +23480887777194 sunteți liber să-l contactați despre ceva din viața dvs., am auzit că puteți face mult mai mult pe care îl puteți rezolva în următoarea modalitate.
    1. Faceți cunoștință cu iubitul sau o faceți din nou
    2. Trageți spiritual
    4. Liniile banilor
    5. Vraja longevității
    6. Spellingul prosperității
    7. Jocul # blgtk08 # de protecție
    8. Obțineți o vrăjitoare de locuri de muncă
    9. Deveniți ortografia unui manager
    10. Obțineți un împrumut uriaș fără să plătiți vreo taxă
    11. Obțineți bani din bluff
    12. Farmecul copilariei
    13. Ortografie a sarcinii
    14. Ortografie a libertății
    15. Vraja iubirii
    16 lipsă de ortografie
    17. Ortografie umană invizibilă
    18. Succes sau pasiune
    19. Exclamarea căsătoriei
    20. Ortografia a fost respinsă
    21. Infricosator de popularitate
    22. Uciderea vrajii
    23. Cancerul infricosator
    24. Focul forțelor naturale
    25. Focul nebuniei
    26. împrumut fără împrumut
    27. Perioada de producție a filmelor și filmelor
    28. Focar HIV / SIDA
    29. Spellingul tuberculozei
    30. Pierderea greutății corporale și ortografie
    31 vraja de lup
    32 vrăji de frumusețe
    Deși prietenii mei nu-și ascund sentimentele deoarece problemele de împărțire sunt o problemă de rezolvat, nu ezitați să contactați medicul, să-i vorbiți și să nu mințiți despre problema dvs., contactați-l prin e-mail; spellspecialistcaster937@gmail.com
    Ce număr de telefon + 23480887777194 Cred că îți vei explica, de asemenea, propria mărturie imediat ce îl vei contacta.

    RăspundețiȘtergere
  111. Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a face dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a obține francisco pentru că a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progrese în viață. dar după întâlnirea cu marele domn al profetului pentru doar 250 de dolari mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea acasă și de lucru chiar și partenerul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus nume. acum sunt zâmbitoare când invitația mea la căsătorie este dată pentru a le primi și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că Ana te leagă și cred că pe măsură ce o faci, aceasta va aduce sfârșitul tuturor relațiilor tale problemă sau ce-l pune pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

    RăspundețiȘtergere
  113. Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

    RăspundețiȘtergere
  114. Suplimentele pe bază de plante au existat de mii de ani și pot fi urmărite peste mai multe culturi diferite. Deocamdată. Ierburi sunt acum folosite pentru a vindeca diabetici, herpes, dureri cronice, astm, chist ovarian și chiar HIV. Îmi plac atât de mult plantele. Cele mai multe ori, injectarea și medicamentul sunt doar o pierdere de durată. Am fost vindecat de HIV anul trecut cu utilizarea de ierburi, am suferit de la HIV timp de 13 ani, dar cu ajutorul DR. Freeman osas plante medicina, am fost vindecat în câteva săptămâni de a folosi ierburi el mi-a trimis prin e-mail de livrare de servicii. Nu știu genul de problemă de sănătate cu care te confrunți acum, dar te-am asigurat că vei fi vindecat dacă îl contactezi pe Dr. Freeman osas și îi explici problema ta, că problemele se vor rezolva în câteva săptămâni, îl vei contacta pe Dr. Freeman osas după adresa lui de e-mail. : drosasherbalhome@gmail.com sau ajunge la el prin numărul WHATSAP + 2349035428122

    RăspundețiȘtergere
  115. Am suferit de boala Herpes timp de 5 ani și m-am dus în mai multe locuri doar pentru a obține un remediu, dar nu a existat nicio cale de ieșire, am căutat prin internet, apoi am intrat în contact cu o mărturie a doctorului Dr .Agadaga cum a vindecat o doamnă de boala ei, am decis să-l contactez și, după ce am făcut-o, i-am explicat-o, mi-a spus că va pregăti un leac pentru mine și așa a început să se întâmple , a pregatit un medicament pe baza de plante pentru mine pe care mi-a spus ca il voi lua si el a spus ca in 2 saptamani voi fi vindecat in totalitate, asa ca primesc medicamentul si in 2 saptamani dupa ce am folosit-o a fost confirmat negativ in spital contactati-l astăzi pe adresa de e-mail; agadagaspirtualhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  117. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  118. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  119. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  120. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  121. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  122. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  123. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  124. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  125. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  126. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  127. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  128. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  129. Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  130. MULȚUMIRI LA MULȚUMIRUL Dr.Chamberc PENTRU SOLVAREA PROBLEMELOR MELE EMAILUL ESTE chamberc564@yahoo.com
    Mă numesc domnișoara Fatima. Am fost căsătorit cu soțul meu timp de 5 ani. Am trăit fericit împreună pentru acest an și nu până când a călătorit în Australia pentru o călătorie de afaceri unde a întâlnit această fată și de atunci mă urăște pe mine și pe copii și pe iubirea ei singură, așa că atunci când soțul meu sa întors din călătorie, a spus că nu a vrut să mă mai vadă pe mine și pe copiii mei, așa că ne-a dat afară din casă și mergea în Australia să vadă cealaltă femeie. așa că eu și copiii mei am fost atât de frustrați și am rămas cu mama și nu m-aș fi tratat bine pentru că mama mea sa căsătorit cu un alt bărbat după moartea tatălui meu, așa că bărbatul căruia i sa căsătorit nu se purta bine și copiii mei erau atât de confuzi și căutam o modalitate de a-mi lua soțul înapoi acasă pentru că îl iubesc și îl apreciez foarte mult, așa că într-o zi când navighez pe calculatorul meu am văzut un testament al unui bărbat pe care Dr.Chamberc l-a ajutat să- pentru el, mărturiile pe care le-am împărtășit pe Internet de o mulțime de doamne și am fost impresionat atât de mult, de asemenea, cred că încerc.
    La inceput am fost speriat, dar cand ma gandesc la ceea ce am trecut de copiii mei si atunci am contactat Dr.Chamberc, am facut tot ce mi-a cerut sa fac cu credinta si mi-a spus sa raman calm pentru doar 24 de ore pe care sotul meu întoarce-te la mine și spre cea mai bună surprindere am primit un apel de la soțul meu, în a doua zi, întrebând după copii și l-am sunat pe Dr.cahmber și a spus că problemele lui mi-au rezolvat fiul. așa că am reușit să-mi recapăt familia după un stres lung de frânare a unei doamne malefice, cu tot ajutorul de la Dr.Chamberc, vreau să vă alăturați toți pe acest forum, spunând un imens vă mulțumesc Dr.Chamberc și eu de asemenea, sfaturi pentru oricine în astfel de probleme sau similare sau orice fel de probleme ar trebui să-l contactați, de asemenea, pe e-mailul său este camerac465@yahoo.com el este soluția la toate problemele și dificultățile în viață. puteți, de asemenea, să folosiți medicul prin acest număr mobil +23480887777194
    Ea este specializată în următoarele serii.
    (1) Dacă vreți să vă întoarceți înapoi.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Dacă doriți să fiți promovat în biroul dvs.
    (4) Dacă doriți ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Dacă vrei să fii bogat.
    (7) Dacă doriți să vă legați soțul / soția să fie a voștri pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Cum ați fost înșelați și doriți să vă recuperați banii pierduți.
    (10) dacă doriți să vă opriți divorțul.
    (11) dacă vrei să te divorzi pe soțul tău.
    (12) dacă doriți să vi se acorde voința.
    (13) Sarcina de a concepe copilul
    (14) Asigurați-vă că câștigați dosarele și divorțurile problematice, indiferent de stadiul lor
    (15) Opriți căsătoria sau relația de la separare.
    (16) dacă aveți orice fel de afecțiuni precum (H I V), (CANCER) sau orice boală.
    (17) dacă aveți nevoie de rugăciuni de eliberare pentru copilul dumneavoastră sau pentru voi înșivă.
    (18) doriți să vindecați cura pentru diabet, tratamentul pentru herpes, tratamentul HIV și SIDA, tratamentul pentru cancerul de sân și tratamentul cancerului,
    din nou, asigurați-vă că îl contactați prin e-mailul său chamberc564@yahoo.com el este soluția pentru toate problemele și dificultățile în viață. puteți, de asemenea, să folosiți medicul prin acest număr mobil +23480887777194

    RăspundețiȘtergere
  131. De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848.

    RăspundețiȘtergere
  132. Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

    RăspundețiȘtergere
  133. Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
    Soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe cei doi copii pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu tare doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site în care am văzut că doctorul Isikolo este un spellcaster, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprizele mele, după câteva zile, soțul meu sa întors acasă. Acesta a fost modul în care ne-am reîntâlnit din nou și am avut o mulțime de iubire, bucurie și pace în familie.
    Puteți, de asemenea, contacta Dr. Isikolo, un vrăjitor puternic pentru soluții la contactul său isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  134. Eu sunt dna Alida Ditmer, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. am fost căsătorit cu sotul meu Andro, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți în ultimii 8 ani acum cu doi copii. când sa dus pentru o vacanță în Franța, a însemnat o doamnă numită Maria, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu am întâlnit-o pe prietena mea și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o problemă similară și să mă prezinte unui om numit vrăjitorie de dragoste Dr. Isikolo, care a aruncat o vrajă pe fosta sa fiică și o va aduce înapoi după două zile. Doamna pasha mă roagă să-i contactez doctorului Isikolo pentru ajutor. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru părinți ai săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut această mare vrăjitorie pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  135. Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dumneavoastră Dr. Isikolo că păstrați-vă cuvintele și promisiunile în a-mi aduce înapoi în doar 48 de ore din timpul vrăjitoriei voastre puternice și pentru a vă folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  136. M-am intors cu fostul meu iubit cu ajutorul doctorului Isikolo, cea mai buna vrajitoare online, si recomand foarte mult doctorului Isikolo oricarei persoane care are nevoie de ajutor! .. Vreau sa depasesc cum am intors prietenul meu dupa ce sa despartit am fost impreuna de 3 ani, recent am aflat ca prietenul meu a avut o aventura cu o alta fata, cand l-am confruntat cu el, a dus la certuri si in cele din urma sa despartit cu mine, am incercat tot ce am putut sa-l intorc dar toate fără nici un rezultat până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un vrăjitor caster care îi ajută pe oameni să-și recapete dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc, când am contactat această vrăjitoare e-mailul lui și mi-a spus ce să fac și am făcut-o. Apoi a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu ma sunat într-adevăr și mi-a spus că mi-e dor de mine atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, tocmai datorită doctorului Isikolo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe Internet că Dr. Isikolo reală și puternică cascadorie de vraja care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timp de necazuri, dacă sunteți aici și aveți nevoie de dvs. Ex înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această vrăjitoare puternică. Iată contactul său: Trimiteți-l la adresa de e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, pe WhatsApp pe + 2348133261196, MULTUMESC Dr. Isikolo.

    RăspundețiȘtergere
  137. I thank dr.ologhodo for his great help and everything he has done for me since I was introduced to him by a friend that consulted him for help on how he can gain the office of chairman in the organization where he works and got everything to work for him perfectly well with the help of dr.ologhodospellwork@gmail.com he assume and got the position of chairman.
    I then contacted him because I needed my ex boyfriend back and want to spend the rest of my life with him. He gave me some conditions and told me some requirement needed and then he would work for me and after that I can pay, I offered to him everything he required with some items he told me he needed to get and work. After all that he then told me that my ex boyfriend I required will return to me in three days time and stay with me again as my so desires. Then in third day to my greatest surprise I found him in the money at my door step with plenty apologies on his eyes. Since then till now , we been together with to kids a girl Natalie and a boy Brown. Thanks to dr.ologhospellwork for your great work. Contact dr.ologhodospellwork@gmail.com or you can whatsapp +2348156911977.

    RăspundețiȘtergere
  138. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat să mă ajute să-mi iau fostul prieten înapoi să se căsătorească cu mine în luna mai a acestui an și m-am întors aici să postez despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent de ce treceți. Numele meu este Marian Ferka. Postarea despre o vrăjitoare este foarte ciudată pentru mine, pentru că niciodată nu am crezut că voi fi în stare să spun că mi sa ajutat un vrăjitor să-mi aduc prietenul meu ex după trei ani de contact. Am citit despre doctorul Paul de la alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit ma sunat și eram fericit că vrea să mă întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus ... A fost cel mai frumos inel. Vă rog pe toată lumea aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația dvs. care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  139. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  140. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

    RăspundețiȘtergere
  141. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

    RăspundețiȘtergere
  142. Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atât de fericit să vă întâlnesc cu Dr. James Oyi Blogs https://supremespellcast.blogspot.com cum îi ajută pe mulți oameni să aducă acolo Lover înapoi, așa că îl contactez și pe mine. așa mi-a ajutat Dr. James Oyi să-mi aducă soțul înapoi .. O mare mulțumire pentru tine Dr. James pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul lui: drjamesoyi@gmail.com sau ce poate face / apela pe + 2348026905065 / + 2347053955948

    RăspundețiȘtergere
  143. DR ISIKOLO a dat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. de loterie. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigarea unui fond scăzut de până la 500 de euro, am fost o victimă a unei astfel de vieți dure, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 de euro, și am jucam loteria de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am gasit un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc , acum sunt un câștigător de loterie mândru cu ajutorul lui DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  144. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  145. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)

      Ștergere
  146. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  147. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  148. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  149. Îți mulțumesc atât de mult Dr.James pentru produsul tău pe bază de plante, am cumpărat acest supliment pe bază de plante după 5 ani de încercare de a concepe surprinzător că am rămas însărcinată după ce l-am folosit timp de doar 1 lună și 3 săptămâni. lipsită de revoluție, deoarece ne-a ajutat să avem copilul nostru, produsul pe bază de plante mi-a dat o perspectivă cu totul diferită asupra infertilității, chiar și pentru o femeie sceptică amară care încearcă să conceapă timp de 5 ani cu produsul pe care-l concepe încă în mod natural. Vă mulțumesc, Dr.james pentru ajutorul dvs. și ghidul prin procesul de, pentru mai multe informații sau ajutor contact prin intermediul: drjamesoyi@gmail.com whatsaap: +2348052523829

    RăspundețiȘtergere
  150. Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ceea ce-l puneți pe el +2348129175848 este cu siguranță cea mai bună vrăjitoare online, dacă aveți nevoie de iubitul tău Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

    RăspundețiȘtergere
  151. A fost o relație de 6 ani, deci a fost cu siguranță semnificativă. Dar când am văzut postul lui Dr.James pe net, l-am contactat și i-am explicat situația și mi-a promis că mă va ajuta. fianța mea spunea că nu dorește să întâlnească pe nimeni pentru că vrea doar să afle mai multe despre el însuși. Dar după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul Dr.James, i-am trimis din nou un text de memento bun, el a răspuns și a stabilit o întâlnire pentru noi. acum suntem din nou împreună, mulțumită lui Dumnezeu pentru folosirea lui Dr.james pentru a aduce înapoi dragostea noastră, suntem cu adevărat fericiți împreună acum. doar incase avem nevoie de ajutor, de asemenea, puteți să-l contactați pe e-mail: drjamesoyi@gmail.com sau whatsapp / sunați-l pe: +2348052523829. mulțumiri și Dumnezeu să vă ajute în timp ce îl contactați.
     

    RăspundețiȘtergere
  152. A fost o relație de 6 ani, deci a fost cu siguranță semnificativă. Dar când am văzut postul lui Dr.James pe net, l-am contactat și i-am explicat situația și mi-a promis că mă va ajuta. fianța mea spunea că nu dorește să întâlnească pe nimeni pentru că vrea doar să afle mai multe despre el însuși. Dar după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul Dr.James, i-am trimis din nou un text de memento bun, el a răspuns și a stabilit o întâlnire pentru noi. acum suntem din nou împreună, mulțumită lui Dumnezeu pentru folosirea lui Dr.james pentru a aduce înapoi dragostea noastră, suntem cu adevărat fericiți împreună acum. doar incase avem nevoie de ajutor, de asemenea, puteți să-l contactați pe e-mail: drjamesoyi@gmail.com sau whatsapp / sunați-l pe: +2348052523829. mulțumiri și Dumnezeu să vă ajute în timp ce îl contactați.
     

    RăspundețiȘtergere
  153. Excitatia mea este BACK WITH THE GREAT AJUTORUL DR.JAMES IDEAL LOVE SPELL, sunt foarte incantat ca ruptura mea a fost restaurata, fostul meu sot a revenit dupa ce ma lasat pe mine si pe cei doi copii pentru o alta femeie. Am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR.JAMES pe net cum a ajutat mulți să-i aducă înapoi pe iubiți, așa că i-am contactat și pe el. mi-a spus ce este necesar pentru vraja si eu fac asa cum a spus, dupa doua zile de vraja, ex-sotia mea, ma sunat sa cer o iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, așa că a fost DR.JAMES care ma ajutat să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să vă spun o mare mulțumire pentru tine DR.JAMES pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu soț se va întoarce la mine așa rapid cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acest om puternic pe care Dumnezeu îl folosește pentru a ajuta oamenii acum. Iată contactul lui: Trimiteți un e-mail la: (drjames@outlook.com sau puteți apela / WhatsApp: +2348052523829).

    RăspundețiȘtergere
  154. Excitatia mea este BACK WITH THE GREAT AJUTORUL DR.JAMES IDEAL LOVE SPELL, sunt foarte incantat ca ruptura mea a fost restaurata, fostul meu sot a revenit dupa ce ma lasat pe mine si pe cei doi copii pentru o alta femeie. Am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR.JAMES pe net cum a ajutat mulți să-i aducă înapoi pe iubiți, așa că i-am contactat și pe el. mi-a spus ce este necesar pentru vraja si eu fac asa cum a spus, dupa doua zile de vraja, ex-sotia mea, ma sunat sa cer o iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, așa că a fost DR.JAMES care ma ajutat să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să vă spun o mare mulțumire pentru tine DR.JAMES pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu soț se va întoarce la mine așa rapid cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acest om puternic pe care Dumnezeu îl folosește pentru a ajuta oamenii acum. Iată contactul lui: Trimiteți un e-mail la: (drjames@outlook.com sau puteți apela / WhatsApp: +2348052523829).

    RăspundețiȘtergere
  155. Toate mulțumirile doctorului Akhere l-au contactat pe acest bărbat după soțul meu
    4 ani mi-au părăsit și, spre surprinderea mea, ia luat acest om doar 2 zile să-l aducă
    înapoi la Dr Akhere, cel mai bun vrajitor în jurul său pentru a rezolva orice problemă
    tu.
    {1} HIV / SIDA
    {2CANCER
    {3} HERPESULUI
    {4} DIABET
    (5) HERPERTITATE B
    {6} EXCLUSIV
    {7} RICUTAL DE BANI
    {8} SPELL DE PREGNANȚĂ


          Email: Akheretemple@yahoo.com
                              SAU
       WhatsApp: +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  156. Vreau să folosesc această ocazie pentru a spune tuturor că sunt foarte recunoscător acestui om DR PRINCE IDIALU Spell Caster pentru că m-a ajutat să-mi recuperez soțul după ce ma abandonat timp de nouă luni cu dureri și lacrimi în inima mea. Înainte de despărțire, el insultă de obicei și nu văd nimic bun în mine și orice altceva fac, m-am simțit ca și cum aș fi fost blestemat. prietenii mei m-au sfătuit să renunț, dar nu am putut din cauza iubirii pe care o am pentru el, care era atât de tare și putea chiar să mișcă zece munți într-o viteză de lumină. Așa că am trebuit să caut ajutor și am văzut atât de multe mărturii bune despre acest om DR PRINCE IDIALU si am hotarat sa il contactez si sa-i explic problema mea si ma asigurat de un rezultat bun.Dupa doua zile de contact cu DR PRINCE IDIALU, sotul meu sa intors cu scuze si dragoste ca nu mi-a aratat niciodata inainte de. chiar acum el nu mă insultă mai degrabă el îmi spune cât de frumos și minunat am. Astăzi, de asemenea, împărtășesc mărturiile și experiența mea despre DR PRINCE IDIALU, care este atât de minunat și nu voi opri niciodată publicarea numelui său, astfel încât oricine care se întâmplă prin rupere și probleme în relația lor ar trebui să-l contactați, de asemenea, el poate ajuta, de asemenea, you.Once din nou DR PRINCE IDIALU i-am extrem de recunoscător pentru tine princeidialu@outlook.com sau apel sau whatsaap +1(845)731-5643 i Sunt SARAH JEFFERSON

    RăspundețiȘtergere
  157. Vreau doar să încep acest mod mulțumind acestui om DR PRINCE IDIALU pentru ceea ce tocmai a făcut astăzi în viața mea. la început am crezut că a câștigat, nu muncește pentru că mulți m-au eșuat înainte, dar pe un al doilea gând am spus să las să încerc și să îmi surprind cele mai bune surprize Micheal soțul meu care a spus și insistă că el nu are nimic de-a face cu mine și familia mea ma sunat imediat acest mare om DR PRINCE IDIALU de princeidialu@outlook.com) a aruncat o vrajă de dragoste asupra lui și a început să cerșească iertarea și îl iubesc atât de mult și imediat l-am acceptat înapoi și astăzi amândoi trăim în ritm și armonie, Același este gloria acestui om DR PRINCE IDIALU de princeidialu@outlook.com DOC Îți mulțumesc încă o dată că ești vrednic de toate mulțumirile din gura mea astăzi și pentru totdeauna sunt recunoscător și îți va fi vreodată. De asemenea, vreau să spun dacă sunteți acolo trecând printr-o chestie similară sau probleme pe care le puteți contacta astăzi și i-l trăiesc el va ajuta, de asemenea, să vă ,,,, sunați sau ce-ceapa +1 (845) 731-5643

    RăspundețiȘtergere
  158. Vreau doar să încep acest mod mulțumind acestui om DR PRINCE IDIALU pentru ceea ce tocmai a făcut astăzi în viața mea. la început am crezut că a câștigat, nu muncește pentru că mulți m-au eșuat înainte, dar pe un al doilea gând am spus să las să încerc și să îmi surprind cele mai bune surprize Micheal soțul meu care a spus și insistă că el nu are nimic de-a face cu mine și familia mea ma sunat imediat acest mare om DR PRINCE IDIALU de princeidialu@outlook.com) a aruncat o vrajă de dragoste asupra lui și a început să cerșească iertarea și îl iubesc atât de mult și imediat l-am acceptat înapoi și astăzi amândoi trăim în ritm și armonie, Același este gloria acestui om DR PRINCE IDIALU de princeidialu@outlook.com DOC Îți mulțumesc încă o dată că ești vrednic de toate mulțumirile din gura mea astăzi și pentru totdeauna sunt recunoscător și îți va fi vreodată. De asemenea, vreau să spun dacă sunteți acolo trecând printr-o chestie similară sau probleme pe care le puteți contacta astăzi și i-l trăiesc el va ajuta, de asemenea, să vă ,,,, sunați sau ce-ceapa +1 (845) 731-5643

    RăspundețiȘtergere
  159. Sunt atât de emoționată, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restaurată, iar soțul meu sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi copii pentru altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost în cealaltă ceartă până când în cele din urmă mi-a părăsit-o și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mi-au rănit inima, inima mea era plină de durere și durere pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. Mă gândesc la el în fiecare zi și noapte și doresc întotdeauna să se întoarcă, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat online ajutor și am dat peste un site care a sugerat că DR Egbo poate ajuta în curând să revină . Așa că am crezut că ar trebui să încerc. L-am contactat si mi-a spus ce sa fac si am facut-o apoi a facut o vraja pentru mine, dupa doua zile mai tarziu sotul meu ma sunat si mi-a spus ca mi-a lipsit pe mine si pe copii atat de mult, atat de minunat !! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Din acea zi, căsnicia noastră a fost mai puternică decât înainte, datorită dregbosolutioncenter@gmail.com, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că acest om este o adevărată și puternică castă de vrăjitoare pe care am întotdeauna se va ruga să trăiască mult timp să-i ajute pe copiii săi în timpul necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie de spate Ex sau dacă soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați această gură puternică. Iată persoana de contact: trimiteți-l prin e-mail la: dregbosolutioncenter@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  160. Cea mai buna vrajitoare 2019 este Dr. Akhere, marele vrajitor din Africa, vreau sa folosesc acest mediu pentru a-i multumi pentru ca mi-a adus inapoi ex-iubitul meu, doar mi-a spus sa furnizez articolele necesare pentru vraja si pe care le-am facut si mi-a spus că după ce a primit articolele în 24 de ore voi începe să văd rezultatul și cu adevărat este un om al cuvintelor lui contactați-l astăzi și rezolvați problema
      (1) dacă aveți întotdeauna vise rele.
      (2) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
      (3) Dacă vreți un copil.
      (4) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
      (5) Rac sau orice formă de boală
    E-mail: Akheretemple@yahoo.com
      Whatasapp +2348129175848 Dr. Akhere

    RăspundețiȘtergere
  161. Eu sunt GREAT DR AKHERE puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  162. Eu sunt GREAT DR ZAZABA puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  163. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l apreciați pe 38972751056

    RăspundețiȘtergere
  164. Bună ziua tuturor, Numele meu este Nella din Anglia, vreau să împărtășesc mărturia mea despre cum i-am recuperat pe soțul meu, mi-a părăsit-o acum 6 ani și am fost singur fără ajutor, când am văzut anunțul doctorului Ogundele despre Facebook săptămâna trecută, am fost de garanție nu până acum, a trebuit să-l contactați și el a fost de acord să mă ajute, și el a spus după munca lui soțul meu se va întoarce la mine în 24 de ore timp, am fost cu nerăbdare să vedem ce se va întâmpla după 24 de ore, Imediat când mi-a spus că sa terminat, soțul meu mi-a sunat linia de birou și mi-a spus că mă vrea din nou, am fost atât de fericit și i-am spus lui Ogundele că voi informa lumea despre el, de aceea împărtășesc numele lui aici pentru cei care au nevoie de ajutor în orice mod, el are puterea de a aduce soluția la orice problemă, așa că frații și surorile mele care au nevoie de soluții la orice fel de problemă, contactați Dr. Ogundele astăzi și le rezolva aici sunt detaliile sale de contact, Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp Chat și Apeluri: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  165. Nu cred niciodată în vrăji până nu am întâlnit un prieten de-al meu care mi-a spus totul despre DR.OTUTU care la adus pe fostul iubit, chiar dacă mi-a spus că nu am crezut, pentru că am crezut că dorește aceleași Vrăjitoare răi banii mei. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.OTUTU, i-am spus că sunt mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată o victimă, chiar dacă logodnicul meu, care ar trebui să mă căsătorească într- acum câteva luni mi-a lăsat să aștept o altă femeie, deși l-am iubit atât de mult. Mi-a spus că DR OTUTU nu este un adevărat fals și a ajutat mulți oameni să-și îndrăgească dragostea, apoi mă întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea face vrăji de dragoste? Mi-a spus că ar trebui să o fac pe e-mail drotutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că aveam nevoie de fostul meu om înapoi. I-am spus că el a fost prietenul meu care ia spus despre el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că lucrarea sa este garanția 100% că nimeni nu a venit vreodată la templul său și rămâne același. M-am supărat la cuvintele pe care mi le-a spus și m-am gândit în mintea mea, deoarece acest DR arată toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să urmez instrucțiunile sale că îmi voi aduce iubitul înapoi în 72 de ore. Am spus bine și promit să lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce am făcut și pentru a-l trimite cu pozele mele, precum și poze cu fostul meu iubit. Mi-a răspuns după 30 de minute și mi-a spus că zeii lui au nevoie de ceva pentru a-mi arunca vraja, iar problema mea este foarte ușoară dacă pot oferi aceste lucruri. Când îl întreb, cum pot obține aceste articole și cum pot să le trimit să-i trimit vraja, mi-a spus că nu ar trebui să mă tem de asta, că există un vânzător de articole aici în propria sa țară care poate obține articolele pentru mine. Apoi îl întreb cum mă va costa să cumpăr toate aceste articole? Mi-a spus ce i-am trimis cu toată încrederea, o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată, așa că aș aștepta 72 de ore ca dragostea mea să mă sune după ce am făcut după cuvintele lui A fost cam 1800 în următoarea trei zile, fostul meu ma sunat dacă sunt acasă, că vrea să mă vadă urgent. I-am spus ca totul este bun si ca el a spus da, atunci i-am spus ca poate veni, fostul meu a venit si a cerut iertare ca nu stie ce a venit peste el. Acum sunt atât de fericită, deoarece prietenul meu este înapoi la mine și ne-am planificat nunta noastră în curând, am sunat pe DR și i-am mulțumit foarte mult și l-am întrebat ce să fac pentru el ca apreciere, mi-a spus că ar trebui să uiți și să păstrezi banii mei că nu pentru bani, ci pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor acolo, tot ce trebuie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii care au nevoie de Ajutorul să-l poată contacta și pe el. care este în timp ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. Fie ca Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-i dea mai multă prosperitate și înțelepciune vieții. Aceasta este adresa de e-mail DR drotutuhealinghome@hotmail.com. De asemenea, îl puteți contacta prin numărul său de telefon +2349051417394

    RăspundețiȘtergere
  166. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr. Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima zdrobita pentru ca i-am incredintat atat de mult si stiind ca are o relatie secreta, ma doare foarte mult .. Dar multumesc tuturor celor care au plasat informatia de contact a doctorului Isikolo pe internet pentru ca prin aceasta am putut contacta Dr Isikolo și astăzi relația mea a fost restaurată în 2 zile cu iubire și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale doctorului Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe +2348133261196. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe domnul pentru oricine ați ajutat până acum.

    RăspundețiȘtergere
  167. Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 HIV SIDA și altele
    LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
    whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  168. MĂRTURIE

    Numele meu este Navita, eu sunt din Polonia, împărtășesc asta la baza lumii cu adevărata mea poveste de viață, vreau ca lumea să știe despre dr. Ogundele, un om grozav care este puternic și onest, aveam probleme cu soțul meu și m-a divorțat, doar pentru că nu am avut un copil pentru el după 9 ani de căsătorie și căut ajutor de pretutindeni, știu că cineva mă poate ajuta și am văzut un anunț al unui bărbat care vorbea despre dr. Ogundele despre cum el i-ar putea ajuta cu 24 de ore, i-am contactat repede și mi-a spus că mă va ajuta cu problema mea cu 48 de ore nu am fost sigur de cuvintele lui, până acum mi-a adus înapoi sotul meu care a plecat în mai puțin de 48 de ore și de când întoarcerea soțului meu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru că sunt însărcinată cu copilul, mărturisesc astăzi pentru că i-am spus lui Dr Ogundele că voi lăsa lumea să știe despre el și chiar și pentru aceia dintre voi care au nevoie de soluție în problemele voastre de viață, contactați-l astăzi și găsiți soluția prin: WhatsApp și Viber Chat: +27638836 445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  169. cum am primit o vrăjitoare online și el este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți vedea vreodată.
    Aceasta este o mărturie pe care o voi spune fiecăruia să o audă. am fost căsătorit patru patru ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine și soțul meu a lăsat pe mine și pe copii și am suferit timp de 2 ani până când am vrut să spun un post în care omul Dr. Isikolo a ajutat pe cineva si am hotarat sa-i fac o incercare sa ma ajute sa-mi imi aduc sufletul dragostei Husband acasa si sa ma crezi ca imi trimit poza lui si sotiei mele si dupa 48 de ore dupa cum mi-a spus, mașina a intrat în casă și a văzut că a fost soțul meu și a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să-i fac pe fiecare dintre voi să se întâlnească similar cu acest bărbat și să-l aibă pe iubitul tău înapoi la tine E-mailul lui E-mail : isikolosolutionhome@gmail.com îl puteți contacta și pe el sau pe Whatsapp pe el +2348133261196 mulțumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  170. Sunt atât de entuziasmat pentru că mariajul meu rupt a fost restaurat și soțul meu sa întors după ce a plecat de la mine și cei doi copii la altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o singură ceartă sau cealaltă până când în cele din urmă mi-a părăsit și am mutat în Swizerland pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care a sugerat că KABA vă poate ajuta să obțineți ex back repede. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. I-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut tot ceea ce a învățat să-i acorde instrucțiunii și a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine să mă împace cu soțul meu, după 2 zile mai târziu, soțul meu ma sunat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în 4 zile, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră era acum mai puternică decât cum moduri înainte, Toate datorită Kaba. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe blog că acest om este adevărat și puternic vrăjitor castel care mă voi ruga întotdeauna să trăiască mult timp pentru a ajuta copiii lui în timp de probleme, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul lui: Trimiteți-l la adresa de e-mail la: kabirarush123@gmail.com Te iubesc atât de tată.

    RăspundețiȘtergere
  171. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr, bahama, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima spart pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare foarte mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale dr., Bahama pe Internet pentru că prin aceasta am reușit contactați dr., bahama și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale Dr, bahama, care sunt prin e-mail: Bahamatemple@outlook.com sau cespp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  172. Povestea vieții adevărate a lui Nancy Forbes.

    Numele meu este Nancy, locuiesc în Polonia Vreau să împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici pentru ca toți să mă alături mulțumesc marelui om care a adus fericirea în viața mea, soțul meu mi-a lăsat acum 9 ani am fost confuz am căutat ajutor toate în ultima lună am văzut un anunț on-line de către o doamnă din Germania care împărtășea numele doctorului Ogundele, a spus că este o mare vrăjitoare care se întoarce din dragoste pierdută și a revenit la relații și a rezolvat orice fel de problemă, l-am contactat repede să mă ajute, Dr. Ogundele mi-a spus că îmi va aduce soțul care mi-a părăsit acum 9 ani în doar 24 de ore, am fost atât de fericit să aud de la el si dupa asteptarea lui, sotul meu sa intoarce in 24 de ore dupa cum a spus el, i-am spus ca ii voi impartasi numele pe Internet si chiar pe postul de radio, de aceea imi impartasesc numele pentru cei care au nevoie ajutați-l să-l contactați, dacă aveți orice fel de probleme legate de relații, contactați acest om te asigur că doctorul Ogundele va aduce soluții și fericire relațiilor tale pentru că a făcut-o în doar 24 de ore. Iată detaliile sale de contact pentru cei care doresc să-l contacteze. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Orice persoană care dorește să contacteze contactul sau să-i mulțumească pentru că m-a ajutat ar trebui să folosească informațiile de contact pe care le-am furnizat aici, acest om este real și puternic.

    RăspundețiȘtergere
  173. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  174. Dragi prieteni online, Numele meu este Amber Luke Și locuiesc în SUA, ohio, trebuie să dau mărturia asta miraculoasă, care este atât de incredibilă până acum. Am avut o problemă cu fostul meu soț în urmă cu doi ani, ceea ce a dus la descompunerea noastră. Nu eram eu din nou, m-am simtit atat de gol in mine, dragostea mea si situatia financiara au devenit cel mai rau, pana cand un prieten apropiat mi-a povestit despre o vrajitoare care a ajutat-o ​​in aceeasi problema si numele sau este Dr. Ilekhojie. Am trimis e-mailul cu vrăjitoria și i-am spus problema mea și am făcut ce mi-a cerut de la mine, pentru a tăia scurta poveste lungă. Înainte de a ști ce sa întâmplat, mai puțin de două zile, soțul meu mi-a dat un telefon și mi-a spus că se întoarce la mine că eram atât de fericită că l-am întors la mine. Cea mai interesantă parte a povestirii este că sunt însărcinată. Mulțumită dlui Ilekhojie pentru salvarea căsătoriei și pentru salvarea și a altora. Continuați munca bună, dr.Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere

  175. Mulțumită lui {dr.Ilekhojie}, el este o mare vrăjitoare care mi-a adus pe fostul meu soț înapoi. Vreau să-i spun tuturor întâlnirii mele cu Dr. Ilekhojie care îmi aduce înapoi pe fostul meu iubit în perioada de 2 zile ... În acest moment, t au nimic de spus decât să aprecieze lucrările bune ale dr.Ilekhojies contact gethelp05@gmail.com

    {1} Are ierburi pentru a vindeca cancerul HIV, rinichi.
    {2} stabilește relații rupte, căsătorii.
    {3} El vindecă nebunia / stresul / dependențele / bolile lungi.
    {4} Are amestecuri de ierburi pentru slăbiciune sexuală.

    Încă o dată, contactați acest e-mail .......... gethelp05@gmail.com De asemenea, puteți să mă contactați prin acest număr pentru confirmare +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  176. What would i have done to get my husband back if not for the help of Lord Zakuza. I was in totally confused when my husband divorced me and said he was tired of me. My life was nothing without him and i tried all i could to make him cancel the divorce but he said his mind was made up and we went our separate ways. I was crying in shock, shame and pain when my friend when searching for help and i was told to get in touch with Lord Zakuza for help by an old friend of mine when she heard what i was going through and i hurriedly contacted Lord Zakuza and explained everything to him and he told me that my husband will come back to me begging me to accept him back all within 12 to 16 hours. Later that day, my husband called me on phone crying and pleading for forgiveness at first, i thought i was dreaming until he came to the house begging. Right now, we both are living as one. For more enquires on how to get in touch with Lord Zakuza, Email: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com or WhatsApp him on +1 (740) 573–9483.

    RăspundețiȘtergere
  177. Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via email: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396...!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  178. Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com sau prin WhatsApp::( +1 505 569 0396 )

    RăspundețiȘtergere
  179. Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea. Contactați-l pe Lordul Bubuza prin e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: (+1 505 569 0396 )..

    RăspundețiȘtergere
  180. Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea. Contactați Domnul Bubuza prin e-mail:: (lordbubuzamiraclework@hotmail.com) sau prin WhatsApp:: (+1 505 569 0396)

    RăspundețiȘtergere
  181. Hei, eu sunt atât de încântat de ruptura mea. Căsătoria a fost restaurată. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost căsătoriți cu o altă femeie. Am simțit că viața mea sa terminat. am încercat să fiu puternică în inima mea, nu eram foarte mulțumită de soțul meu. În fiecare zi, eram foarte supărat și căutam într-adevăr un motiv pentru care dr. Ehijiator poate ajuta repede înapoi. . Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus (vrăjitorie) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu este cu adevărat eu, atât de uimitor! Așa sa întors el și tatăl meu. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră era mai mult decât doctore Ehijiator. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că dr. Ehijiator este o adevărată și puternică castă de vrajă care mă voi ruga întotdeauna pentru viața mea, înapoi sau soțul tău sa mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum această vrăjitoare puternică. Iată contactul lui: trimiteți-l prin e-mail la: drehijiatorsolutioncenters@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  182. Acest lucru a fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Noble (templeofjoyandprosperity1@gmail.com) Vă mulțumesc că ați luat timp să mă ascultați și să răspundeți la toate e-mailurile mele. Mă simt din nou emoțional puternic. Încrederea mea este din nou și îmi văd clar viitorul. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru re-unirea cu iubirea mea veche.
    Contactați-l prin templeofjoyandprosperity1@gmail.com
    Whatsapp Număr +1 405990-5764

    RăspundețiȘtergere
  183. Numele meu este Ahiga Audrey, locuiesc în Ohio, Statele Unite, și sunt fericit căsătorit cu un soț fermecător și afectuos, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea cu un an în urmă, între soțul meu și cu mine, atât de groaznic încât a dus cazul în instanță pentru divorț. El a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou și că nu ma mai iubea. A părăsit casa și mi-a făcut pe mine și copiii să treacă prin durere severă. Am încercat să mă întorc la el cu multă cerșetorie, dar totul era în zadar. În cele din urmă, sa confirmat că a luat o decizie și că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou.
    O după-amiază fată, când m-am întors de la serviciu, m-am întâlnit cu un vechi prieten care mi-a cerut soțul. I-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate de a-mi aduce soțul înapoi este să-l vizitez pe profesorul Pellar pentru că a lucrat cu adevărat pentru el. Dimpotrivă, n-am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam de ales decât să-i urmez sfaturile. el mi-a dat adresa de e-mail a vrajii care este EMAIL drpellar@gmail.com
    Apoi, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar profesorul Pellar ma asigurat că-l voi aduce pe soțul meu înapoi în două zile.
    Ce afirmație uimitoare! LAUGH OUT LOUD !!! Nu știam ce să fac, dar nu știam ce să fac în continuare. Atât de incredibil, nu?
    Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșelile și durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. soțul meu mă iubește acum mai puternic decât înainte. Mulțumesc pentru ajutorul acestui mare profesor Pellar.
    Îi sfătuiesc pe toți cei care trec prin diferite provocări să intre în contact cu acest mare om și, așa cum a făcut cu mine, el va rezolva toate problemele sale. Îi poți trimite un e-mail prin intermediul acestei adrese de e-mail. și el urma să spună întregii lumi despre puterile sale magnifice. (Drpellar@gmail.com)
    contactați profesorul Pellar pe această problemă
    1) Promovați în orice faceți.
    2) Câștigați bani buni sau câștigați o loterie.
    3) atinge succesul în afaceri.
    4) probleme spirituale.
    5) câștigă procesul.
    6) Găsiți-vă partenerul de viață.
    7) Obțineți o slujbă bine plătită.
    8) Obțineți controlul asupra căsătoriei voastre.
    9) Îmi place și sunt atras de oameni.
    10) recuperați banii pierduți.
    (11) Te vindecă de toate bolile. curabil și incurabil ca HIV / SIDA, cancer, orice
    (12) Rezolva problemele de sarcină și să vă binecuvânteze cu copii.
    dacă vă confruntați cu orice problemă din viața dvs., vă rugăm să contactați prin această adresă de e-mail drpellar@gmail.om

    RăspundețiȘtergere
  184. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  185. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  186. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  187. Buna ziua, sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, sa despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am facut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care sa ma ajute sa arunc o vraja care sa-l aduca înapoi, dar eu sunt tipul care niciodata nu credea în vraja, nu aveam de ales decât sa încerc, mi-a trimis po?ta de vraja ?i mi-a spus ca nu exista nici o problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja ?i în mod surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am raspuns la telefon ?i tot ce mi-a spus a fost ca a fost atât de rau pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i am mers la el, a?a am început sa traim împreuna din fericire din nou. De atunci, am promis ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor pentru o astfel de persoana, referindu-ma la singurul vrajitor real ?i puternic care ma ajutat cu propria mea problema. email: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-l trimite?i prin e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vraji vraji
    2) vraji pierdute
    3) Vrajile divor?ului
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vraji de rupere
    7) Înlatura?i un iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau / vraja de loterie
    9) doresc sa-?i satisfaca iubitul
    Contacta?i acest mare om daca ave?i o problema pentru o solu?ie durabila
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  188. Weet je dat Lord Bubuza als een God op aarde is ?. Het was als een droom voor mij toen mijn man me vertelde dat het over was tussen ons en een scheiding nodig had, Richard was de liefde van mijn leven en we houden van elkaar voor zover we niet lang van elkaar weg kunnen blijven, we doe alles samen en ons huwelijksleven was mooi en mooi totdat we een misverstand hoorden en vochten toen Richard voor echtscheiding vaarde en vertelde me dat het voorbij was, ik heb mijn best gedaan hem te stoppen maar hij weigert .. Ik was depressief, huilde en vertelde mijn vriend de beslissing die Richard nam toen mijn vriend me vertelde hoe Heer Bubuza haar huwelijk verenigde, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn situatie en hij reageerde en zei dat hij me met zijn betovering en ik zal het resultaat zien binnen 12 tot 16 uur. Ik deed precies wat hij me vertelde en ik was zo verrast toen mijn man me belde en zei dat het hem speet en de echtscheiding ophief .. Heer Bubuza is een God op aarde Neem contact met hem op via e-mail :: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp: +1 505 569 0396

    RăspundețiȘtergere
  189. După ce ați citit veți fi de acord cu faptul că această informație este foarte bună pentru a vă împărtăși aici cu voi, cred că voința sa îi va inspira și pe alții, deoarece am găsit fericirea și bucuria în căsnicia mea astăzi, sunt un martor viu că lucrează pentru mine , soțul meu se întoarce acasă după 2 ani de divorț, aproape de necrezut, dar miraculos.
    Numele meu este Anders Maria, din Buenos Aires - Argentina, sunt medic Doctor în Profesie. În urmă cu câteva săptămâni am citit comentarii similare despre o relație de consiliere postată de Blogg despre o doamnă americană numită Theresa, ea a mărturisit că ea a restaurat adevărata iubire și încredere în căsătoria ei ruptă, a spus doctorul Oduduwa care la ajutat să se împace cu soțul după câteva luni de separare. Am fost atât de norocoasă să citesc acel comentator și am copiat adresa personală de contact Dr. Oduduwa pentru a comunica cu el personal pentru ajutor de urgență pentru a aduce înapoi domiciliul meu fost soț (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
    Săptămâna trecută, luni dimineață, trimit un mesaj de poștă electronică pentru a comunica cu același Dr. Oduduwa pentru ajutor.
    Acum două luni am avut o luptă imensă cu soțul meu, Anders, a privit direct în ochii mei; a spus că căsnicia noastră sa terminat, el a spus că a fost terminat cu căsnicia noastră, mi-a luat fiul Felix și ne-a călătorit din țară, trăind în Canada cu o altă femeie, de atunci am încercat să sun și să trimit mesaje el prin telefoane, medii sociale și e-mail, dar mi-a blocat complet linia de a nu ajunge la el și fiul nostru Felix a fost cu el și nu am putut auzi vocea fiilor mei, această durere am trecut prin toată viața mea până în ziua în care am întâlnit Marea Dr.Oduduwa Dragoste de vraja, am fost atat de frustrat si am avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cel putin sa vorbesc cu fiul nostru Felix, am citit sa-mi cer scuze chiar si cand amindoi stiu ca ma nedreptat, mi-a luat fiul departe de mine de peste 7 luni fără cuvinte nici o scrisoare. această situație ma ucis zilnic am fost deprimat și am nevoie disperată de ajutor urgent și soluție pentru a rezolva această problemă așa că am contacta adresa de e-mail a Dr.Oduduwa ca eu cred că el poate fi doar speranța să mă ajute să-mi aducă înapoi soțul meu acasă cu fiul meu Felix . Cu toate acestea, Dr. Oduduwa ma asigurat că mă poate ajuta să-mi întorc soțul și copilul înapoi acasă în 7 zile de rugăciuni de rugăciune, am fost șocat și am încercat, urmând cu atenție instrucțiunile pas cu pas. Două zile după ce Dr.oduduwa a spus că a terminat cu mândrie puterile de ortografie în aer la Templul Soluției, toate acestea au fost făcute de el în totalitate, nu am făcut nimic doar să furnizez elementele necesare. În aceeași noapte, soțul meu Anders ma chemat la telefon pentru a-mi cer scuze, era foarte plin de vorbă cu mine frumos, se simțea foarte rău pentru tot ce a făcut pentru a mă răni. Anders se întoarce acasă cu Felix. Sunt atât de fericit astăzi că am familia mea restaurată și soțul meu și ne iubim mai mult decât oricând. Voi fi pentru totdeauna apreciat și recunoscător pentru Oduduwa. Promit să împărtășesc mărturia mărturie bună prietenilor și tuturor celor de aici din lume.
    Oduduwa mi-a spus de asemenea că a dăruit puteri pentru rezolvarea următoarelor provocări ale vieții;
     * Dragoste Spells Win-Back Ex iubitor
    * Succes și promovare inel Talisman * inel de farmec norocos.
    * secții - HOOK DE PROTECȚIE
    * Rădăcini tradiționale și Herbals pentru a vindeca bolile, Cure pentru a cancerului
      Boala, vindeca HIV, hipertensiune arterială.
    * magia fertilității
    * LUCRĂRI NUMERICE LOTERE
    * INCHIRIERE INCHEIATĂ PENTRU CÂȘTIGAREA - GAME etc.
    Ești foarte norocos să citești mărturia mea bună nouă aici astăzi, lucrează pentru mine. Cred că va funcționa și pentru tine.
    WhatsApp: + 79268011965

    RăspundețiȘtergere
  190. Știți că Lordul Bubuza este ca un Dumnezeu pe Pământ?? A fost ca un vis pentru mine când soțul meu mi-a spus că sa terminat între noi și că avem nevoie de un divorț, Richard a fost dragostea vieții mele și ne iubim unii pe alții până la capătul în care ne putem ține departe unul de celălalt de prea mult timp. face totul împreună și viața noastră de căsătorie a fost minunată și frumoasă până când am auzit o înțelegere greșită și am luptat atunci când Richard sa umplut de divorț și mi-a spus că sa terminat, am încercat tot ce-am putut să-l opresc, dar el a refuzat.. Am fost deprimat, plângând și mi-a spus prietenului decizia pe care mi-a luat-o Richard când prietenul meu mi-a spus cum l-am reîntregit pe lordul Bubuza, așa că i-am contactat imediat pe Lordul Bubuza prin intermediul WhatsApp: +1 505 569 0396 și mi-a spus situația mea și el a răspuns și a spus că ajută-mă cu vraja lui și voi vedea rezultatul în 12-16 ore.Am făcut exact ceea ce mi-a spus și am fost atât de surprins când sotul meu ma sunat și mi-a spus că îi pare rău și a anulat divorțul.. Lordul Bubuza este un Dumnezeu pe Pământ Contactați-l prin e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396..

    RăspundețiȘtergere