[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 3 martie 2009

In Sinaia a murit un om. Nevinovat. Din bataie de joc.

Cititi povestea aici si aici si dati mai departe pana se umple internetul si cineva face ceva. Si daca totusi nu face, macar sa fie lumea avertizata. Oribil!!!!

7 comentarii:

  1. my god...no comment...vedem prea des cazuri de genul si le acceptam...tacem indurerati, plecam capul in pamant si atat...nu srigam, nu cerem socoteala...de ce?...

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim tudor de publicarea fragmentului asta de adevar... in ceea ce priveste sinaia si nenorocirea de simbata, incercam sa aducem la lumina o boala cronica care in final a produs moartea unui baiat care tocmai ce-si daduse licenta si se bucura putin de viata.

    si ca de obicei, se pune totul in circa lui pentru ca cei responsabili sa scape de orice vina.

    pentru cine va vrea sa aduca un mic omagiu, simbata cei care l-au cunoscut pe mircea dar si cei care s-au saturat de nesimtire si jeg se aduna la ora 10 la cabina din sinaia... caci pirtiile nu sint cimitire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Tudor. Multa lume vede ce se intampla si nu face nimic. Singurii care ar face intradevar ceva sunt din pacate neputinciosi...
    Odihneste-te in pace pustiule....

    RăspundețiȘtergere
  4. SATIRIKON.WORDPRESS.COM - imaginile controversaye ale "entropa", noua ordine mondiala, muzica rock - muzica satanica, lumea galactica a dubaiului, evenimentele super funny ale saptamanii, poze trucate, dovezi extraterestre, marturii cutremuratoare din 21 decembrie 1989, durerile si suferintele romanilor, anti tigani, anti unguri, amploarea crimei organizate, latura gay a lui adrian nastase, cum incearca unii prin virusi sa ne reduca numeric, muzica buna, topul filmelor, limbaj de lemn a la becali, disparitia oamenilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt o persoana care cativa ani de zile pe vremea liceului am cam batut bucegii si in lung si in lat. Sunt de acord ca multe lucruri nu se fac in tara asta, nu sunt bine puse la punct, nu se aloca banii in proiecte care sa asigure siguranta cetateanului. Da- nu trebuie sa trecem cu vederea, da- e bine sa atragem atentia, cat de des putem.
    Insa nu acuzati salvamontistii de indiferenta de cate ori un pusti crede ca "el stie mai bine". Poate daca ati sti de cate ori o incostienta a unui copil pune in pericol viata acestor salvamontisti, si daca ati sti cu cat sunt platiti oamenii astia pe care ii scoli la orice ora din zi si din noapte din pat, doar pentru ca tu te crezi zeu, poate ati spune ca nu se merita, ca-s nebuni ca fac asta- si totusi ei sunt acolo cand ai nevoie de ei.

    Intr-o lume in care fufele declara ca nu se ridica din pat daca nu sunt platite cu 10.000 eur sa zambeasca in poza, voi aruncati din inertie cu noroi in oameni care nu merita decat respect.
    Cum spuneam, am fost si eu copil, aveam orgolii si ambitii- si inca le mai am, insa nu mi-am pus viata in pericol doar "for fun". Am incalcat reguli, dar miza nu a fost niciodata viata. Nu credeti ca suntem un pic cam indulgenti cu astfel de comportamente?

    Traiesc in aceiasi lume ca si voi, cu politicienii care sunt, cu fetitze in coltul strazii, cu vedete de bamboo, si umbre cu statut de papusari ce trag sfori si impart bani.

    Ceea ce spun este ca nu inteleg atata inversunare in a acuza din degete- decat sa stati sa urmariti cu degetul umbre pe pereti, mai bine am dezvolta proiecte prin care sa ii invatam pe cei mici ce inseamna muntele, ce inseamna un pas gresit si cat costa.

    Nu credeti ca ar fi mai constructiv? In definitiv, ce ne doare mai tare? Ca fac unii banii ilegal, sau ca mor niste suflete?

    RăspundețiȘtergere
  6. mda...eu am trecut pe la 4 prin zona..insa nu pe drumul de vara..pe care nu cred ca avea ce cauta pe o asa vreme..

    va spun sincer-a fost ceatza si zapada era foarte mare.un om normal la cap nici macar pe dumul de iarna cu marcajele respective nu ar fi iesit decat daca avea echipament si multa conditie fizica.

    cat despre salvamonti...nu putem arunca cu noroi in ei asaa...fara sa stim cu ce se mananca treaba de salvamont.habar nu avetzi cati copchiii se cred viteji si merg in pantofi cu toc si adidasi prin paduri..se ratacesc si ce fac"suna la salvamont"..iar ei vin si ii salveaza.habar nu avetzi cate vieti salveaza ei.
    intradevar...zona este prost marcata(si cei mai experimentati se pot rataci)dar asa este doar vina autoritatilor si a ministrului turismului care nu stie sa investeasca bani decat pentru conacele lui cristoiu sau alte bazaconii.
    ideea e sa promovam muntele..insa sa fim constienti cand mergem acolo ce si pe unde calcam;)

    RăspundețiȘtergere
  7. a murit ca ii cantai tu "o sa-mi trag un glont in cap"

    RăspundețiȘtergere